FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 nov 2013, 20:43

sekac, ljubomora je cudo, ali zato ko se ljuti uvalimo mu....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 nov 2013, 20:47

Blago drustvu u kojem odrastaju ovakva djeca...

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 30 nov 2013, 20:50

sekac je napisao/la:
plava laguna je napisao/la:
sekac je napisao/la:Za "kaze" To me ne interesuje, govorim o činjenicama a to je da je Avdukić popgođen u glavu upaljačem a to ti je odgovor na ono nisu igrači dirani a na Koševu nisu dirani igrači a danas ..... a to što nisu ili jesu izašli me ne interesuje nego treba istinu govoriti ili sam ja fakat očoravio pa mi se priviđa.E sad je savez nas potezu šta i kako če biti vidjet če se inaće ne očekujem neku drastičnu kaznu za vas. ;)
Momak mrzim nerede na tribinama ali kada nesto kazez potrudi se da to bude istina.Avdukuca niko nije pogodio ni sa upaljacem ni sa bilo cim drugim.Avdukic se u onom trenutku kada je trebao da ubaci loptu nakon gol auta sklonio od petarde koja je pala blizu njega, znaci nije pogodjen.Kaznu cemo sigurno dobiti i trebamo, ali pricati da je utakmicu trebalo prekinuti i da su igraci Borca trebali napustiti utakmicu je glupost, niti su navijaci usli u teren, niti je belaj bio na terenu.Znam da bi tebi godilo da smo mi izgubili tri boda ali na tvoju zalost nista od toga.
eto niko nije gledao bilo je i to kad je pobjegao od petarde ali kad ga je pogodio lijepo se vidjelo a eto i da je tako kako ti mkažeš zar opasnost od povrede od petarde nije realna?
Opet ti govorim nije pogodjen(da je pogodjen iskoristio bi to Borac na pravi nacin budi siguran)ali te necu dalje ubjedjivati, povrijediti se moze petardom ali onda bi svaku tekmu na Grbavici i Kosevu trebalo prekinuti, pa i sam znas da ih i nasi i vasi navijaci uvjek bacaju, danas su sudija i delegat mogli samo
isprazniti Grbavicu i nista vise, svjestan si i ti toga covjece.Kaznu cemo dobiti i to dobru i pravo da ti kazem i trebamo, pun mi je vise klinac ovih desavanja.Nije ni cudo da je raje sve manje i manje, dok..rcilo ljudima vise.
HADIS ZUBANOVIC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 nov 2013, 20:51

Nikola Komazec!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 30 nov 2013, 20:53

sekac je napisao/la:Za "kaze" To me ne interesuje, govorim o činjenicama a to je da je Avdukić popgođen u glavu upaljačem a to ti je odgovor na ono nisu igrači dirani a na Koševu nisu dirani igrači a danas ..... a to što nisu ili jesu izašli me ne interesuje nego treba istinu govoriti ili sam ja fakat očoravio pa mi se priviđa.E sad je savez nas potezu šta i kako če biti vidjet če se inaće ne očekujem neku drastičnu kaznu za vas. ;)
vjerovatno par utakmica bez publike,par hiljda maruna i to je to.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 nov 2013, 20:54

fedeltafrotta je napisao/la:sekac, ljubomora je cudo, ali zato ko se ljuti uvalimo mu....
Pojasnite gdje se vidi ljubomora kod mene, je li ljubomora što sam rekao istinu a taj što govori da je realna opasnost na Koševu bila i da je neko "mogao" nastradati a ovde i kad pogode nekog ili mu pod noge ili izaleđa bacaju petardu nema veze to nije opasno a ono gore je haman zaman opasno kako li su samo živu glavu izvukli je li to, to ? E svaka vam čast ako mislite da sam ljubomoran a vi i dalje živite u svojim lažima kako niko danas nije mogao nastradati a na Koševu jeste, i kako niko nije danas pogođen. Blago vama a jadni smo mi-ja kad smo ljubomorni ne razumijem baš al' eto nek bude da sam ljubomoran i nek na tome stane ne želim uopšte ulaziti u raspravu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 30 nov 2013, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 nov 2013, 20:57

petarda opasnija od navijača na terenu, zanimljivo...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 nov 2013, 21:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Nikola Komazec!
Jedini koji je opravdao ulogu pravog pojačanja....Svaku utakmicu koju je odigrao davao je 100 % svojih mogućnosti, ko ne zna rekao bih da je ponikao u Sarajevo.. Pravi profesionalac. Treba sve uraditi da ga zadržimo bar još jednu sezonu...
@sekac idi tamo na "njihovu" temu pa pričaj o nečemu što se uopće ne tiče FK Sarajevo
@barcelonafan do nas je nije do admina kao što vidiš.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 nov 2013, 21:01

I Puzi je pravi igrac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 nov 2013, 21:04

hilmo je napisao/la:
Jedini koji je opravdao ulogu pravog pojačanja....Svaku utakmicu koju je odigrao davao je 100 % svojih mogućnosti, ko ne zna rekao bih da je ponikao u Sarajevo.. Pravi profesionalac. Treba sve uraditi da ga zadržimo bar još jednu sezonu...
@sekac idi tamo na "njihovu" temu pa pričaj o nečemu što se uopće ne tiče FK Sarajevo
@barcelonafan do nas je nije do admina kao što vidiš.
Ko si ti da mi govoriš gdje ču ići a drugo ti si inače poznat po tolerisanju svega a ja nisam i zbog tebe i ovih lažova više i ne pišem.Ja na njihovoj temi nikad nisam bio osim jednom i neču više nikad (a i tad sam odao počast mrtvom navijaču )a ti ako ti se ne čita nemoj svega ti dosta te je, a oni i sa mnom i bez mene smaraju i smarat če ovu stranicu (čast izuzecima) a ti samo govori kako mi treba da to ignorišemo i ako se suprostavimo isti smo ili gori od njih je li?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 30 nov 2013, 21:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 nov 2013, 21:05

Kapa dole Nikola:

http://sarajevski.ba/pogledajte-fenomen ... zeca/17631" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 nov 2013, 21:08

8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 nov 2013, 21:10

@sarajlic@
Može se reći, u ovom zadnjem dijelu polusezone (brojeći do 19. kola) definitivno je najraspoloženiji bio.

Ne znam, iz ovog kadra ja fakat ne bih ništa dirao, ali bi nam trebala dvojica, kao što sam nekoliko puta to spominjao a i drugi forumaši, klasična desetka i desni bek. E sad, javlja se tu višak u kadru jer imamo 28 igrača na platnom spisku to se teško može izdržati, kome se zahvaliti.. :? :? Tu treba biti oprezan... Spominjao sam jučer da bi možda Čulov mogao do Tuzle, poslao bih ga na posudbu, i zahvalio se Reusu :D , nije on za Sarajevo, em što je malo vremena dobijao, em i ono što je dobio nije iskorostio.... :?
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 nov 2013, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 nov 2013, 21:19

Znam samo da nama treba 11 igrača tipa Komazec i Husejinović, kako bi ponovo bili kao nekad pa čak i bolji.
A to je uslov ako želimo konačno napraviti dugo očekivani iskorak. Evropski naravno.
F.K.SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 nov 2013, 21:21

Čudi me općenito zašto nije bilo minute ćutanja zbog Karalića nekadašnjeg golmana Borca a vidim da su igrači Borca nosili crni flor oko ruke a i sin mu je nekad bio kod nas pa me baš to čudi da ni na jednoj utakmici nije bilo minute ćutnje. Ne znam ali zamjerka svima i klubovima i savezu. :(
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 nov 2013, 21:23

Al ovaj Leotar je kriminalna ekipa,ljudi nemaju fizioterapeute dva igraca im sama od sebe padaju i izvrcu noge. :lol:
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 nov 2013, 21:27

Head je napisao/la:Al ovaj Leotar je kriminalna ekipa,ljudi nemaju fizioterapeute dva igraca im sama od sebe padaju i izvrcu noge. :lol:
Pozz Head ,a malo mi ih bilo žao na momente pa sve sama djeca al' šta se može nismo im mi krivi .
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 nov 2013, 21:33

A jesu ono neka djeca budalesala na sjeveru,ja gledam sa istoka skinula se dvojica i valjaju se po snijegu,pa plesu penju se na sipku..Kakva je ono droga. :lol: :lol:
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 nov 2013, 21:37

Head je napisao/la:A jesu ono neka djeca budalesala na sjeveru,ja gledam sa istoka skinula se dvojica i valjaju se po snijegu,pa plesu penju se na sipku..Kakva je ono droga. :lol: :lol:
Teška neka mentalita hahahahaha ja k'o pingvin a oni goli brrrrrrrrrrrr :lol:
Sarajevo ljubavi moja!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 nov 2013, 21:42

Head je napisao/la:A jesu ono neka djeca budalesala na sjeveru,ja gledam sa istoka skinula se dvojica i valjaju se po snijegu,pa plesu penju se na sipku..Kakva je ono droga. :lol: :lol:
Druze nemoj spominjat drogu ima jedan lik s nickom maiblajdri optuzit ce te da reklamises drogu na forumu :lol: mene je maloprije na temi premijer liga :lol: :lol: inace satra mu nije jaca strana :lol: :lol: pozz za bordo dio gl grada
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 25 gostiju.