jedna smo od najtalentiranijih sredina, sad trebaju prvo srediti taj omladinski pogon da ne igraju samo tatini sinovi i djeca koja mogu platiti ogromne clanarine..sramota je da se jedan Nurkic i Omic razvijaju po Sloveniji

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
donekle mogu i razumiti to za rezultate,brate cekamo godinama a nista...doduse to se vise na fudbal odnosi,u kosarci smo uvjek jaki bili,kada se sjetim,od prve petorke repke,cetiri iz slobodeultrasstyle_tz je napisao/la:Tuzlaci su takvi, hoce odmah rezultate...a ako klub hoce da uspije prvo omasoviti omladinsku skolu, naci i zaposliti kvalitetne mlade trenere i uvezati se sa ovim lokalnim menadzerima sto odvode djecu od 15-16 god u Sloveniju..ali opet ne bi ih odvodili da se ovdje kvalitetno s njima radi...dakle dobar i masovan omladinski pogon koji svake godine izbaci 1-2 igraca za prvi tim(ovdje je uvijek bilo najvecih kosarkaskih talenata samo ih treba sad nac) pa tek onda pred prvi tim postaviti ambicije...sto ja najgore kako se lose radi u zadnjih 5-6 god u omladinskim selekcijama , nama ce trebat jos najmanje 4-5 godina da talenti pocnu da izlaze iz tuzlanske skole...ove sadasnje generacije jako tesko.
jedna smo od najtalentiranijih sredina, sad trebaju prvo srediti taj omladinski pogon da ne igraju samo tatini sinovi i djeca koja mogu platiti ogromne clanarine..sramota je da se jedan Nurkic i Omic razvijaju po Sloveniji
Gdje nije smijesno bolan, tuga jad i cemer bolje da nisu ni ulazili u ovu ligu, pa bolan ovo je bruka i sramota kluba. Evo i ja cu da se smijem, skoro 30 razlike u prvomEthel je napisao/la:Samo ne vidim sta je ovdje smijesno?
http://www.klix.ba/sport/kosarka/bosna- ... /070519039" onclick="window.open(this.href);return false;fukara87 je napisao/la:Gdje nije smijesno bolan, tuga jad i cemer bolje da nisu ni ulazili u ovu ligu, pa bolan ovo je bruka i sramota kluba. Evo i ja cu da se smijem, skoro 30 razlike u prvomEthel je napisao/la:Samo ne vidim sta je ovdje smijesno?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tragikomicno jeste, katastrofalna igra i sve stoji, ali ne mogu shvatiti otkud ljudima snage da svaki dan napisu po jedan post vezan za odnos Dita-OKK ili post u kome se ismijava ovaj klub, shvatili smo vec sta hoce da kazu. I meni je smijesno kako je ocajna igra, ali smeta kad vidis sta ljudi sve pisu po ovoj temiZodiac je napisao/la:Pa ko ismijava opusti se,ali zar nije malo komično da za poluvrijeme ubace 24 p jbg ,pa mi kad bi sa foruma sastavili ekipu urokali bi makar 30 a da ne spominjem da svi skupa imaju 2 il 3 asistencije i 20-ak gresaka ,komedija.
Citali su forum na pauziZodiac je napisao/la:Malo su se konsolidovali , -16 .
Kakav glory hunter, nevjerovatno! Pa do neki dan su ti puna usta bila OKK a sad ti kao ismijavašfukara87 je napisao/la:49 - 24 prvo poluvrijeme za Bosnu, tacno se kosarka vratila![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.