lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:lumani je napisao/la:pa na to mislim

gledam jutros jedan napad joe solira,drugi paul

Ma divlja ekipa 100%...Nikakvog sistema nemaju.Doduse,sistem se i ne moze izgraditi za jednu sezonu,ali ja nisam vidio nijednu akciju da ljudi vrte,pa da covjek kaze,imaju neki temelj...Nista!Mirza treba bjezati odavde sto prije,jer se,evo vec za veceras,postavljalo pitanje da li bi imao minutazu,posto se vraca KG.To znaci da su 4 visoka vec tu,bez Mirze i Evansa.Sreca u nesreci je da Pierce ne igra,pa ce na toj poziciji dobiti svoje zasluzene minute!Vec za tekmu poslije ove vecerasnje,javice se 'dobri stari' problemi....

pokreni anketu na nekom forumu od spursa

Pominjan je on vec i ljudi znaju dosta o njemu,jer je najveci broj stranaca u SAS,pa i to doprinosi da se gledaju i drugi.Cak onda i kad ga je Pop pomenuo prosle sezone i kada sam ja to skontao u onoj izjavi,a poslije i nasi mediji to prenijeli,dokazuje da on vrlo dobro zna o kakvom se igracu radi.

Ove godine tesko moze u SA,jer Pop ne bi mijenjao Bonnera za Teletovica ,a to je jedini nacin da dodje,jer im se ugovori,prakticno,poklapaju.Ne bi izvrsio razmjenu iz ljudskih,a ne igrackih razloga,jer znas i sam da je i to faktor u SA,a Bonner je predugo tu,da bi ga se tako rijesilo plus bi trebalo vremena da Mirza 'udje' u sistem...