FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bilans nereda: Grbavica siromašnija za 95 stolica.
Koliko se ja sjećam kad je ono bila akcija na Koševu, cijena stolice je 30-ak maraka.
Plus kazna Saveza, plus koja tekma bez gledatelja (tačnije minus).
Edit
Kad kažem akcija, mislim na ono kad su se na Koševu mogle kupiti stolice za zapadnu tribinu.
Koliko se ja sjećam kad je ono bila akcija na Koševu, cijena stolice je 30-ak maraka.
Edit
Kad kažem akcija, mislim na ono kad su se na Koševu mogle kupiti stolice za zapadnu tribinu.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 30 nov 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jutros sam najavljivao i hvala bogu pa ne udjose svi lesevi na tribinu u tom momentu jer bi sigurno neke budale uletjele na teren i to bi znacilo 0:3 za gosteceze je napisao/la:Bilans nereda: Grbavica siromašnija za 95 stolica.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Glupa vam je priča oko nekih insajdera da će biti belaj.
Ptice na grani su znale da ako lešinari budu iole blizu, tj. da možeš ih gađat nečim, da će se to desiti. Klub ili policija su krivi, jer su odmah lešinare trebali smjestiti na istok.
Pored kazne od saveza, ima troška i oko stolica.
Ptice na grani su znale da ako lešinari budu iole blizu, tj. da možeš ih gađat nečim, da će se to desiti. Klub ili policija su krivi, jer su odmah lešinare trebali smjestiti na istok.
Pored kazne od saveza, ima troška i oko stolica.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
“MH Company igrač utakmice”: Eldar Hasanović
http://fkzeljeznicar.ba/mh-company-igra ... ovic/7406/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/mh-company-igra ... ovic/7406/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
A da Hasanović češće mijenja Kerlu xD
-
- Kontakt:
što se tekme tiče, bilo je to jako dobro, nekoliko izglednih stuacija ali avdukic ih je spasavao tijekom citavog meca ali su i oni imali par opasnih napada... sto se tice pojedinaca ara me totalno izivcirao soliranjem i promasajima ali eto... tomic, zeljkovic, hasanovic, stanic i dado sadikovic su extra odigrali...
sto se tice sudije j.ebem mu zivo i nezivo kao i pomocnicima
a sto se tribine tice nista specijalno se nije desilo, standardno
ps. nije mi zao upaljaca, bic leti kao lud

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lijep odgoj!Svaka ti cast!Treba nam na tribini vise takvih junacina kao sto si ti,plus jos pokoji malo jaci da iscupa koju stolicu vise.Malo je 95.Ja da sam bio,pocupao bi barem jos 5 i bacio 2-3 upaljaca.Tako da to tvoje ne brojim.fedeltafrotta je napisao/la:što se tekme tiče, bilo je to jako dobro, nekoliko izglednih stuacija ali avdukic ih je spasavao tijekom citavog meca ali su i oni imali par opasnih napada... sto se tice pojedinaca ara me totalno izivcirao soliranjem i promasajima ali eto... tomic, zeljkovic, hasanovic, stanic i dado sadikovic su extra odigrali...

-
- Kontakt:
pa šteta je što ih nismo još više naružili 

Mogli ste ih naružiti pravo i da im vratite za onu iz BL. al sami ste krivi ovaj put. Umjesto da ste stacekali da udju svi pa da raspalite po njima bilo bi bolje , a ne onako gadjate 10 osoba koje je i tesko pogoditi , tako da ste ovaj put vise stete sebi napravili nego njima.
- champions1921
Ne ruzi se kralju na stadionu vec na nekoj livadi.. Ovako se baca ljaga na klub.. I kako objasnjavas cupanje stolica na stadionu voljenog kluba??fedeltafrotta je napisao/la:pa šteta je što ih nismo još više naružili
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja prvi nisam niti cu ikada to raditi i ne podrzavam to. ali izgleda da ce se vratiti opet ove stolice jer nisu unistene.champions1921 je napisao/la:Ne ruzi se kralju na stadionu vec na nekoj livadi.. Ovako se baca ljaga na klub.. I kako objasnjavas cupanje stolica na stadionu voljenog kluba??fedeltafrotta je napisao/la:pa šteta je što ih nismo još više naružili
Vi ste naružili samo Želju,vjerovatno ćemo dobit 2-3 utakmice pred praznim stadionom,a to znači zrinjski,široki i čelik,s direktnim konkurentima pred praznim stadionom.Jako pametan potez!fedeltafrotta je napisao/la:pa šteta je što ih nismo još više naružili
Ma sreca pa nisu svi usli,tuga pa se ovo desava i sto je sve otislo u k..c.Radi ovakvih stvari posjete ce biti sve mizernije i mizernije, kada se sagleda sigurnost je ipak najbitnija.I sam znas da je i nas gradski derbi spao na desetak hiljada.Ljudi jednostavno izbjegavaju stadione sto je i razumljivo,al valjda ce im doci iz guzice u glavu dok jos nije kasno.aS_Roma je napisao/la:Mogli ste ih naružiti pravo i da im vratite za onu iz BL. al sami ste krivi ovaj put. Umjesto da ste stacekali da udju svi pa da raspalite po njima bilo bi bolje , a ne onako gadjate 10 osoba koje je i tesko pogoditi , tako da ste ovaj put vise stete sebi napravili nego njima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
i onda ide pitanje sto ljudi ne dolaze na tribinufedeltafrotta je napisao/la:pa šteta je što ih nismo još više naružili
prvo sam morao da pomazem nekom bali balavom koji je sprzio ruku bakljom pa kad je pocelo ono za aliju koji je inace sjebo BiH tad sam zgrozen izasao da ne budem dio svega toga...
utakmica odlicna s obzirom na teren
ocekujem 2 utakmice bez publike i 10 000 km jer smo uvijek zrtveno janje...
za razliku od tebe ja svoj klub volim
nije ljubav 10 000 maraka uzet klubu
Razlog mizernih posjeta su slabe partije klubova.
Nemojte pričati te priče kako su najvatreniji navijači glavni problem, jer tifo groznica puca cijelu Evropu, a gdje se igra dobar fudbal dobre su posjete. To kod nas nije slučaj.
Nemojte pričati te priče kako su najvatreniji navijači glavni problem, jer tifo groznica puca cijelu Evropu, a gdje se igra dobar fudbal dobre su posjete. To kod nas nije slučaj.
Ja te volim, volim Željo..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nekad mi se ucini da igraci u nasoj ligi igraju u ribarskim cizmama a ne u kopackamagio10 je napisao/la:Razlog mizernih posjeta su slabe partije klubova.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- vendeta1921
- Kontakt:
Zeljo je uvjek bio radnicki klub sa navijacima iz svih slojeva drustva, a ne za tatine sinove ko ti, cuj povecati cijenu ulaznica da ne moze svako dolazitValter je napisao/la:Neko je danas spomenuo da se cijene moraju podići da ne bi svako mogao dolaziti na utakmicu. Odličan prijedlog. Od sljedeće sezone za jug ukinuti sezonske karte i povečati cijenu na 8 ili 10 KM. Niko bez ulaznice nebi smjeo ući na stadion. Bilo bi manje gledalaca, ali bi klub bio u plusu. U ostalom kome trebaju onakvi navijaći, a eno imaju Olimpik pa neka idu na njihove utakmice i tamo provode teror. Njima je i onako svejedno jer i ne navijaju ni za koga.
Hasanović odličan, ali moje iskrene čestitke i jedno veliko hvala Zeljkoviću na današnjoj partiji. Ipak je igrao protiv svog dojućerašnjeg kluba, a onako smirenu i sigurnu partiju pružio. Ara, Ara šta ćemo sa tobom, mora to mnogo bolje.
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
sti se tiče čupanja dno dna, a što se tiče gađanja bakljama krivo mi je što nisu svi ušli pa onda ih gađati, ne krivim navijače iako sam veliki protivnik baklji koje smao donose štetu, ovaj put kriv je klub i kriv je MUP, znali su koliko je napeta situacija i uraditi ovo. Prvo što nisu trebali nikako ih pustati u 40. minuti, drugo sto su ih odma trebali staviti na sred istoka. Zakazala je organizacija i klub ce ispastati
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.