Pa neka kupe sreću manijaka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma smrde ovi iz Banja lukeamko27 je napisao/la:Razmisljam nesto, mada smo mi takav narod, uvijek neke teorije zavjere, al mi nije jasno kako da na svim stadionima u premier ligi u funkciji sve tribine, pa na ovom Kosevu evo gledam na svim tribinama ima publike; jedino kod nas jug zatvoren i to ima 5 dana se zna. A drugi su tek jutros ocistili teren. Sad ja uvijek na Dzelu drvlje i kamenje, jer je lik nesposoban za funkciju koju obnasa. Ne znam je li on, Gredic, al znam da nije Amar zaduzen za to. I ovi specijalci, sta oni sjede u Makjatu dok ne dodje do belaja. Oni s onim markerima babe ne mogu zaustaviti. Al i to je do nekog naseg u klubu. Na kraju krajeva ako je jedna tribina u funkciji, igraju prvi i drugi, sta da nas je danas doslo 5-6 hiljada i da smo se nagurali na sjever, bili bi tik jedne uz druge kao na derbiju. Zasto se navijacima Borca uopste dopustio dolazak na station, itd. Nesto smrdi, al et.
Slažem se smrzo sam se a pokvariše mi papci i idioti i slavlje i utakmicu. Ako se manijaci nemogu sami rješiti bagre u svojim redovima onda im svima treba zabraniti dolazak na utakmice. Ne postoji Željo zbog njih, nego oni zbog Želje i još ono da te nije... fuj. Nije čudo da nam posjeta sve više pada i da su normalni ljudi skoro skroz prestali da dolaze na Željine utakmice.barbarez je napisao/la:Otisao sam sa tekme I ne mogu daa vjerujem kakva smo mi bagra.
Ciyam danas napadaju onog momka.tu I tamo,napadaju ga bagrcavi I mnogobrojna kompanija,samo.me zanima sta imaju sad da kazu strucnjaci.
Fuj koji imbecili ,ne mogu da vjerujem.
Pricaju o ljubavi ,a klub se kazni.I kazni naplaca pa kad ih se kritikuje,ovdije ih ovi isi delegati brane,pa sad vrhunac da ovo rade klubu u ovakoj uyakmici,da lome I pale.svoje stolice,ne mogu.da vjerujem kakvi idioti zaostali.
Jad I cemer u mozgovima nasih navijaca.fuj idioti
Izgleda da je taj decko znao sta prica isto kao i onaj drug od @tu i tamo..champions1921 je napisao/la:Kopka me nesto sto sam cuo na tribini jos kada smo igrali sa Zvijezdom.. Vjerovatno cu se zesce provaliti ali cuo sam da ako lesevi dodju da ce se prekinuti tekma.. Znaju se na jugoistoku svakakve gluposti valjati ali ova mi je poprilicno zaparala usi..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.