FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 nov 2013, 18:28

Aneks 7,svi na svoje, po obicaju...
Pa neka kupe sreću manijaka ;-)

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 30 nov 2013, 18:34

Razmisljam nesto, mada smo mi takav narod, uvijek neke teorije zavjere, al mi nije jasno kako da na svim stadionima u premier ligi u funkciji sve tribine, pa na ovom Kosevu evo gledam na svim tribinama ima publike; jedino kod nas jug zatvoren i to ima 5 dana se zna. A drugi su tek jutros ocistili teren. Sad ja uvijek na Dzelu drvlje i kamenje, jer je lik nesposoban za funkciju koju obnasa. Ne znam je li on, Gredic, al znam da nije Amar zaduzen za to. I ovi specijalci, sta oni sjede u Makjatu dok ne dodje do belaja. Oni s onim markerima babe ne mogu zaustaviti. Al i to je do nekog naseg u klubu. Na kraju krajeva ako je jedna tribina u funkciji, igraju prvi i drugi, sta da nas je danas doslo 5-6 hiljada i da smo se nagurali na sjever, bili bi tik jedne uz druge kao na derbiju. Zasto se navijacima Borca uopste dopustio dolazak na station, itd. Nesto smrdi, al et.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 30 nov 2013, 18:37

amko27 je napisao/la:Razmisljam nesto, mada smo mi takav narod, uvijek neke teorije zavjere, al mi nije jasno kako da na svim stadionima u premier ligi u funkciji sve tribine, pa na ovom Kosevu evo gledam na svim tribinama ima publike; jedino kod nas jug zatvoren i to ima 5 dana se zna. A drugi su tek jutros ocistili teren. Sad ja uvijek na Dzelu drvlje i kamenje, jer je lik nesposoban za funkciju koju obnasa. Ne znam je li on, Gredic, al znam da nije Amar zaduzen za to. I ovi specijalci, sta oni sjede u Makjatu dok ne dodje do belaja. Oni s onim markerima babe ne mogu zaustaviti. Al i to je do nekog naseg u klubu. Na kraju krajeva ako je jedna tribina u funkciji, igraju prvi i drugi, sta da nas je danas doslo 5-6 hiljada i da smo se nagurali na sjever, bili bi tik jedne uz druge kao na derbiju. Zasto se navijacima Borca uopste dopustio dolazak na station, itd. Nesto smrdi, al et.
ma smrde ovi iz Banja luke :lol:
sedmi pokusaj...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 nov 2013, 18:38

Muko moja 95 pocupanih stolica.Bravo bolidi.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2013, 18:38

Kordon policije nije bio izmedju nas (mislim na specijalce) a oni ulaze na stadion svega 20 tak metara od nas. Jos dino leti po tribini a u onoj guzvi mogo mu je neko svezat samarcinu bez razloga. Samo neko sa inteligencijom devetogodisnjaka nije mogao predvidjeti onaj scenario. Nakon belaja ih stavljaju na istok zasto to nisu odma uradili na pocetku utakmice ne uvoditi ih na sjever.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 nov 2013, 18:39

Opet prvi!Svaka cast ovoj djeci nasoj na ovoj polusezoni,znamo svi da ovo moze bolje i da nam je ekipa bivala mnogo jaca ali ova djeca ginu,nadigravaju se,mangupski,bravo!

Ostatak lige samo u nas gleda,zadali smo im bas zadacu proteklih godina,samo su nas cekali debili.Pauza ce biti duga i teska za klub ali moracemo zapeti jos jacr na proljece!

Hvala plavi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Cautinho » 30 nov 2013, 18:40

:arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=6880" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 nov 2013, 18:43

Eno jufke iglo prave na sjeveru hahaha

Politika jarane politika, trebao je odavde borac odnijeti bodove, sve su uradili, od zatvaranja juga, do dovodjenja leseva pred kraj prvog, jakupovica i njegovog linijskog pomocnika, sto ne vidi more faula i min 4 offsidea, ali ne dade se dusmanima.
Pa neka sad kupe nasu srecu ako mogu

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 30 nov 2013, 18:43

Odavno bolja nije tekma bila,svi borbeni...Meni je Stana bio igrac tekme zajedno sa Hasanovicem ali ako je jedan morao dobiti nagradu nek je Eldar jer je Srdjan proslu uzeo.. :)
Za tribine,znalo se 90% organizator pametan na jednu tribinu staviti al eto.. :shock: bilo proslo,izvukli su se,nije niko pogodjen bio..prevelika se prasina digla...treba pricati o ovome al kad je nas klub u pitanju odma se 3x vise govori..
Valjda kontaju da nas tako mogu jedino pobjediti...a nisi ni svjesni da smo 26 GODINA PRIJETNJA SISTEMU.. ;)
Igracima cestitke 19.kola prvi smo i na kraju nastaviti gdje smo stali..kazna nekoliko hiljada,ne bi se trebalo kazniti bez publike...sve u svemu dobro proslo..
A za ove sto komentarisu nesto i sto su kuci gledali,neka budu pozdravljeni i nek cekaju derby ili utakmicu s Plzenom da gledaju nas klub,imaju mahanje i pusu.. :lol: 8-)
Yani ziv nam bio..svaka cast lave..
S POBJEDAMA DOLAZE I TITULEE....
TM'87
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 30 nov 2013, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 30 nov 2013, 18:44

barbarez je napisao/la:Otisao sam sa tekme I ne mogu daa vjerujem kakva smo mi bagra.
Ciyam danas napadaju onog momka.tu I tamo,napadaju ga bagrcavi I mnogobrojna kompanija,samo.me zanima sta imaju sad da kazu strucnjaci.
Fuj koji imbecili ,ne mogu da vjerujem.
Pricaju o ljubavi ,a klub se kazni.I kazni naplaca pa kad ih se kritikuje,ovdije ih ovi isi delegati brane,pa sad vrhunac da ovo rade klubu u ovakoj uyakmici,da lome I pale.svoje stolice,ne mogu.da vjerujem kakvi idioti zaostali.
Jad I cemer u mozgovima nasih navijaca.fuj idioti
Slažem se smrzo sam se a pokvariše mi papci i idioti i slavlje i utakmicu. Ako se manijaci nemogu sami rješiti bagre u svojim redovima onda im svima treba zabraniti dolazak na utakmice. Ne postoji Željo zbog njih, nego oni zbog Želje i još ono da te nije... fuj. Nije čudo da nam posjeta sve više pada i da su normalni ljudi skoro skroz prestali da dolaze na Željine utakmice.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 nov 2013, 18:47

Btw nije ovaj sjever za nas cast izuzetcima ali nije

Nego jedan sto majke spominje naleti na pogresnoga, dobi malo po labrnji i da vidite koja ljepota samo aplauz i pohvale, niko nista drugo hihihihi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2013, 18:49

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0289_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 nov 2013, 18:49

Sretno majstore gdje god igrao u buducnosti.

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 30 nov 2013, 19:03

Yani je vecini pokazao kako se treba boriti za grb kluba, znao je nekad i pretjerat, ali nema veze..

A sad Zeljovci slika

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 30 nov 2013, 19:06

ima li neko video kad yani vodi navijanje :)

Sad gledam Sarajevo ide Celiku a mi Radniku, tu bi mogli da se odlijepimo, steta sto ovi iz saveza ne odlucise jos koje kolo da odigramo do nove godine :)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 30 nov 2013, 19:08

pirova pobjeda

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 nov 2013, 19:22

slika

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 nov 2013, 19:32

Foto:

http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... kborac-1-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 nov 2013, 19:40

Jedva docekah kraj, smrznuo sam se samo tako...
Hasanovic bez greske odigrao, Zeljkovic peglao mnogo, ali eto siguran je dosta, samo predaja lopte mora biti mnogo brza, pa i ispucavanje.
Yani sretno ti!
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 nov 2013, 19:55

champions1921 je napisao/la:Kopka me nesto sto sam cuo na tribini jos kada smo igrali sa Zvijezdom.. Vjerovatno cu se zesce provaliti ali cuo sam da ako lesevi dodju da ce se prekinuti tekma.. Znaju se na jugoistoku svakakve gluposti valjati ali ova mi je poprilicno zaparala usi..
Izgleda da je taj decko znao sta prica isto kao i onaj drug od @tu i tamo..

Necu davati neki komentar na ponasanje dijela publike koja sebe naziva "navijacima Zelje" samo bih postavio pitanje nekolicini forumasa koji ih brane: Kako opravdavate unistavanje inventara na stadionu koji je u vlasnistvu naseg kluba??? Jeli mozda prevelika ljubav razlog sto se klub finansijski unistava???

Sto se tice tekme:
Po meni Stanic opet prvo ime susreta.. Hasanovic takodjer odlican.. Jamak dobar dok je imao snage.. Hodzic dosta trcao ali i dosta neozbiljnosti u kljucnim momentima, Tomic prosjecno izdanje, Dado Sadikovic iznad mojih ocekivanja, Svraka ga je zabio ali u igri je bio sasvim skroman, Bajic jedan od losijih, Zeljkovic poprilicno nesiguran i imao par greski koje su nas mogle kostati, Loncaric vise nego siguran..

Sretno Yani

ZELJEZNICAR SAMPION !!!
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.