Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ziru je sve ono sto treba ovom Arsenalu, frajer koji ce drzat 2 stopera na ledjima dok se veznjaci setaju po 16 metara i zabijaju ko na traciSeaman je napisao/la:giroud je sve, samo nije ono što bi trebao biti,GOLGETERna zimu po jednog killera
bega_afc je napisao/la:Ziru je sve ono sto treba ovom Arsenalu, frajer koji ce drzat 2 stopera na ledjima dok se veznjaci setaju po 16 metara i zabijaju ko na traciSeaman je napisao/la:giroud je sve, samo nije ono što bi trebao biti,GOLGETERna zimu po jednog killera
Ne bi ih niko mogao dobiti - valja igrati kontra 12 igrača.QUARTERBACK je napisao/la:Zamislite ekipu : Szszesny - Sagna - Kos - Mert - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Draxler - Ozil - Walcott - Giroud.
E jbg skont'o si.Monolog je napisao/la:Ne bi ih niko mogao dobiti - valja igrati kontra 12 igrača.QUARTERBACK je napisao/la:Zamislite ekipu : Szszesny - Sagna - Kos - Mert - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Draxler - Ozil - Walcott - Giroud.
A jarane dzaba nekome, ja iskreno serem kad sam citav dan nazivcan ali da stvarno imate onoliko stvari protiv Artete, Sagne.. Girouda.. jednostavno nije mi jasno nikako, dobili 3-0..AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat niste normalni. Kad je dao dva niko ni rijeci, sad odjednom nije dovoljno dobar, i opet sve tkao u krug ce biti. Kako vas nije stid?
@Paja Smijesan si, svejdno bi izgubili protiv Ville, a sigurno da ne bi pomogao ni protiv Uniteda(zato sto je citav tim igrao kao curice). Mozda jedino WBa.
Meni fakat nije jasno sto ja uopste pokusavam?
BigBigBang je napisao/la:Suraez bi sa ovim veznim redom trpao da to ne bi bilo humano, bas bi ga United zaustavioizdominirali bi ligu hladno a u LS bi nam samo kobasicari bili izazov. Protiv Uniteda smo bili dobri nismo zasluzili poraz primili smo gol iz jedine sanse, kornera a i taj gol ne bi primili ad je igro Mertesacker.
AA23
Pa kud ces boljeg zicera od onog nesviranog ofsajda? Dobar je meni Giroud ali neka extra klasa nije i fula puno za jednog napadaca pa vidio si statistku pred United imao je duplo vise sansi od Robina Van Persia a imaju isto golova.
Meni se vise cini da on ponekad vise nema srece nego sto nema zavrsnice. Al nije poenta u tome, igrac njegovog tipa treba Arsenalu upravo zbog ovog posla kojeg on obavlja i na koji nacin otvara prostor. Vise je potreba jedan brzaner na krilu koji ce se ubacivat njemu iza ledja kad on ide na skok i koristit slobodni prostor, igrac tipa Volkota samo sa puno vise mozga.Seaman je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Ziru je sve ono sto treba ovom Arsenalu, frajer koji ce drzat 2 stopera na ledjima dok se veznjaci setaju po 16 metara i zabijaju ko na traciSeaman je napisao/la:giroud je sve, samo nije ono što bi trebao biti,GOLGETERna zimu po jednog killera
malo teže to funkcionira protiv jačih ekipa,pogotovo kad ima 1-2 šansu koje on u pravilu 80% šalje u korner zastavicu, dobiejmo gol.novi napadač je obavezan u siječnju ako se želi neki rezultat napraviti
Taman da ubacim ovu sliku u temu 'Smiješne slike'.Marsal je napisao/la:
Slobodno me dodajte na FB. Vidite da ima još najmanje 14 ljudi koji se slazu sa mnom. :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.