FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidi nije tesko napustiti klub u BiH, konkretno sloboda kasni sa platama vjerovatno ne placa ni doprinose za igrace predas na arbitrazu i dobijes ciste papire.Samo svi natpisi tipa Osim hoce Mujica su nidje veze iz Amarovih usta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sta je sa nedmom halilovicem govorkalo se da on moze da predjekod nas os prosle sezone
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Vama je najbolje da vratite Dzelaludina, najbolji bi vam igrac bio
Kralj nije mrtav nego glup, zivio kralj ja takve ko ti najvise volim al zaobici a i ne da mi se trosti vrijeme sa tobom sam pocetak tvoje konverzacije je uvrjedljiv a ako ti je bas merak tjerat nekom inat na internetu siroko ti polje.Nije sporan Karadza mozda je i dobar igrac ali ko ce potpisati nekog a da ga ne vidi ....Tebi hvala sto si nam prosirio vidike i ukazao na pogreske sto se u klubu ponasaju kao da su klub i da igrac koji odigra 18 utakmica od 2008 do danas ici ce na probu i u pofalicki a ne u Zelju
Dobro nikad bolji igrac nije igrao nasu ligu eto nadam se da si zadovoljan!
Kojoj ekipi ne bi bio najbolji...PIRKE33 je napisao/la:Vama je najbolje da vratite Dzelaludina, najbolji bi vam igrac bio
Mada kad sam gledao veterane, Adzem moze komotno da se skine i izadje na teren...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Info o Karadzi i Smajicu je od Dzele cak je i dao takvu izjavu za medije, da ce se pojaviti igraci na probi i da su interesantni Karadza i Smajic potrudicu se da to nadjem i skeniram.PIRKE33 je napisao/la:Vama je najbolje da vratite Dzelaludina, najbolji bi vam igrac bio
Ma stipu ba peglanje....neko je mislim i postavio tekst ovdje...pile87 je napisao/la:Info o Karadzi i Smajicu je od Dzele cak je i dao takvu izjavu za medije, da ce se pojaviti igraci na probi i da su interesantni Karadza i Smajic potrudicu se da to nadjem i skeniram.PIRKE33 je napisao/la:Vama je najbolje da vratite Dzelaludina, najbolji bi vam igrac bio
Ako ne dodje, Dzelo je pogresno informisan, a ako dodje onda ga je "kralj" sreo u prolazu...
EDIT: evo nime je postavio tekst...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=13180
hajde ba komsije pojacajte se malo....da bude interesantnije.....
jashta...PIRKE33 je napisao/la:hajde ba komsije pojacajte se malo....da bude interesantnije.....

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Ti se ufatio tranzistora, ko pijan plota.Ja sam svojim usima slusao sta je covjek rekao i ne samo ja da sam bio sam pa rekao bih nisam dobro cuo ali tri covjeka nismo svi blesavi , mozda DZelo i folira al ne vidim potrebu razgovora je bilo i vise nego pise ovdje u tekstu ...helem 16.og ce mo vidjeti.
Prvo si rekao da nema sanse da dodje jer nemamo te pare, pa da ponudu vaga, pa ako dodje nece ici na probu...
Malo je reći da je očito da ste k'o prst i nokat. Za našu ligu je sjajan, ali mu je za strašni HNL falilo ipak "ono nešto", pa je u zadnje dvije godine u minutama skupio 4,2 utakmice! Ne bih volio da takvi ni na probu dolaze u GIGANTA! A ne sumnjam da su evropski klubovi čekali u redu da mu Šibenik da otkaz. Kad si se i Zeca uhvatio, trebaš znati da je on čak 2(dva) puta dolazio na probu u ŽELJU. Al' eto, on je već garant bio igrač za probu, nije Karadžina klasa! Kao što nisu ni Ibričić, Alispahić, Neretljak...kralj_je_mrtav je napisao/la:Ama covjece ti mislis da te foliram. S momkom sam ko prst i nokat, kako ne shvatas. Postoji sansa da dodje, ali jos uvijek se nista ne zna. Znaci da dodje, nikakva proba, e sad sto Djelo i kompani mozda nesto i foliraju, to je do njih. Uglavnom, Karadza je sjajan fudbaler, pogotovo za nasu ligu i to ce ti potvrditi svaki Ultras i vjeruj da takvi ne dolaze na probe.pile87 je napisao/la:Ti se ufatio tranzistora, ko pijan plota.Ja sam svojim usima slusao sta je covjek rekao i ne samo ja da sam bio sam pa rekao bih nisam dobro cuo ali tri covjeka nismo svi blesavi , mozda DZelo i folira al ne vidim potrebu razgovora je bilo i vise nego pise ovdje u tekstu ...helem 16.og ce mo vidjeti.
Ne pamtim da se neko u zadnje vrijeme ovako izofirao na forumu, iako je konkurencija paklena!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hajd da prekinemo raspravu i ne peglamo raju na forumu, nigdje ja nisam rekao da je karadza los igrac, uostalom postoji i mogucnost da se angazuje drugi stoper iz HNL, samo sam prenio ono sto sam cuo.Pravo da ti kazem ako su i priblizne kvalitete ja bih volio karadzu iz prostog razloga jer je bosnjak.Bice sta bude ljudi dogovore sve pa opet ne dodje do potpisa ugovora a ovo je je jos o dugom stapu.I vidim da se cesto hvatas Zeca ja sam mnogo puta rekao ono sto je istina da su klubu bili nekorektni prema momku.uzdravljekralj_je_mrtav je napisao/la:Ama covjece ti mislis da te foliram. S momkom sam ko prst i nokat, kako ne shvatas. Postoji sansa da dodje, ali jos uvijek se nista ne zna. Znaci da dodje, nikakva proba, e sad sto Djelo i kompani mozda nesto i foliraju, to je do njih. Uglavnom, Karadza je sjajan fudbaler, pogotovo za nasu ligu i to ce ti potvrditi svaki Ultras i vjeruj da takvi ne dolaze na probe.
- bistrikboy
- Kontakt:
Amar je dobar s Mujicevim menadzerom,al' je mali pod ugovorm,tesko ce tu bit' ista.Karadza realno ja ga ne pamtim,al' sudeci prema onom sto kazu navijaci Zrinjskog trebao bi biti od pomoci,Smajica su bukvalno nametnuli nasima,potezale se veze i vezice da Željo cuje za momka(eh kad bi mi imali scouting),uspjeli su,sad jos da dokaze sav onaj talenat koji rekose da ima bilo bi super,lijevo krilo je momak...
Pile kakve veze ima jel' neki igrac bosnjak,meni to bas nije bitno,skoro sve nase legende su anacionalni odnosno nisu bosnjaci,Željo nije nikad bio klub jednog naroda to i sam znas,pa nek' tako i ostane...
Pile kakve veze ima jel' neki igrac bosnjak,meni to bas nije bitno,skoro sve nase legende su anacionalni odnosno nisu bosnjaci,Željo nije nikad bio klub jednog naroda to i sam znas,pa nek' tako i ostane...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma u principu nema veze al draze mi je kad igra za klub neko iz BiH nego iz Cro, Braila, Senegala ili sta ti ja znam, mozda se nisam fino izrazio mislio sam geografski iz bosne
TAKO JE !!!bistrikboy je napisao/la:Amar je dobar s Mujicevim menadzerom,al' je mali pod ugovorm,tesko ce tu bit' ista.Karadza realno ja ga ne pamtim,al' sudeci prema onom sto kazu navijaci Zrinjskog trebao bi biti od pomoci,Smajica su bukvalno nametnuli nasima,potezale se veze i vezice da Željo cuje za momka(eh kad bi mi imali scouting),uspjeli su,sad jos da dokaze sav onaj talenat koji rekose da ima bilo bi super,lijevo krilo je momak...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- samir_tm87
- Kontakt:

mala navija za zelju

- TheManiacs
- Kontakt:
Jel tvojasamir_tm87 je napisao/la:
mala navija za zelju:D

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: lakilone, Levin, tiagofaria25 i 137 gostiju.