FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2013, 17:03

Alabi 10 mil po sezoni i dvajes' posto od ulaznica u novi kontrakt. Kad se Lahm penzioniše uzima titulu najboljeg bočnog na svijetu. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 17:22

Carli je napisao/la:Igra li Miler?
Zamjenio ga Mandžo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 nov 2013, 17:24

Na kraju 2-0 ostalo, uz ponovo smanjenje gasa u drugom poluvremenu. Robben imao još dvije prilike, ali nije pogodio. Gosti također imali dvije dobre prilike, ali ni oni nisu pogodili.

Ne znam samo što Pep ne iskoristi sve izmjene :?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 nov 2013, 17:25

Prvo poluvreijme odlično drugo ppd ručnom. Ipak puno utakmice u kratkom periodu pa su igrači čuvali snagu u drugom poluvremenu. Ako je Boateng dobio hlađenje danas moga bi isto dobiti i Dante nakon Cska ponovo dosta loša igra. Alaba kavo samo spašavanje gola svaka čast 8-) . Braunšvajg možda je i zaslužio gol u drugom poluvremenu ;)

Sljedi Ausburg DFB Pokal i naravno vrlo važna utakmica i očekujem nastavak serije 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 17:26

A dok je igrao bio je nevidljiv osim onog jednog ofsajda koji to nije bio.

Prestao sam gledati od neke 60 minute, možda malo dalje, jednostavno su naši igrači bili zadovoljni rezultatom i nisu se htjeli trošiti.

Odlično prvo poluvrijeme, dvije sjajne asistencije za dva odlična gola Arjena. Odlično se vidjelo da se igra pod ručnom radi gustog rasporeda.

Sljedeća utakmica ako Bog da kup utakmica u gostima protiv Augsburga. Poslije toga igramo opet u gostima, ovaj put u ligi protiv očajnog Bremena, te onda utakmicam Lige prvaka protiv City-a.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 17:26

U drugom poluvremenu kao da je izasla druga ekipa ili smo ih mi urekla? :mrgreen:
Neozbiljno ali ocigledno sasvim dovoljno da se sacuva mreza netaknutom a najvece zasluge idu Neueru koji je sve odbranio. Ona kontra je bila zicer, ali Kumbela je prokockao veliku sansu.

Evidentno je da ekipa kada zeli da postigne gol, to ce i uraditi.

Robben igrac utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 17:36

Ekipa je igrala koliko je trebalo, u drugom poluvremenu malo su više se opustili Rafko je zaspao a Kumbela krenuo na Manua neustrašivog koji je pravovremeno ušao u blok a šta tek reći za Alabu spasio je siguran gol. 8-)

Robben je pred kraj mogao dodati Mandži al' hoće on hat trick. :D

U svakom slučaju sam zadovoljan nova tri boda su tu next stop Augsburg pa onda zelenim na megdan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 nov 2013, 17:41

39 utakmica zaredom bez poraza u Bundeski, sta da se kaze o cemu da se prica heheh :)

Sve ste rekli, drugo poluvrijeme pod rucnom, e tu je razlika izmedju ovog Bayerna i onog Juppovog, jednostavno smo gazili u svim tekmama , a sad gazimo takodjer, samo imamo vise milosti pa nekad znamo i prikocit.. e tu je razlika :):):)

Sve u svemu pobjede se nizu, titule nam stizu
FC Bayern !!!!!

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 30 nov 2013, 21:35

:oops:
slika

komedija
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 nov 2013, 22:26

Bayern je navodno zainteresovan za veznog igrača Basela "Mohamed Salah", prema nekim izvorima Bayernovi skauti su promatrali utakmicu LP između Basela i Chelsea
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 nov 2013, 22:29

Minhenski Bayern :) kako to gotivno zvuci. Vazda sam gotivio tu ekipu, tj. taj klub jer sam uvjek volio tu profesionalnost na svim nivoima. Od pripremnih do lige prvaka. Ovo sto prozivaju Bayern, hajd da ne kazem zavidnost, ljubomora, al prosto ne znam o cemu se tu radi, mrziti nesto bez razloga, hmm, ne znam. Pa ovaj Bayern je gradio ovu ekipu godinama, jednostavno trenutno u ovom klubu sve funkcionise, sve fercera, talent, znanje, snaga, sve u jednom, od golmana do špica. Ja sam vec izjavio da je Bayo apsolutni favorit za ligu prvaka, eto mozda, sam pretjero sa tim "apsolutni", al svakako svi znamo da je favorit, pa mi mrsko bi pisat samo favorit, al evo neka neko navede tim koji bi mogao Bayern da osramoti u lp, da ga unisti igrom. Bayo je sinonim za nogomet, za dominaciju u istom. Mogu samo reci da sve vise gotivim ovaj klub, ne mogu se nazvati njihovim navijačem, nisam toliko lojalan, al u lp sigurno pratim, bodrim, uživam 8-)
Da se dokučim i dešavanjima danas, mah, sve je ovdje već rečeno, šta više dodat kad su Saurman, BavaracZenica, Neutral, Omer-aga i ostali "Bavarci" vec izvjestaj napravili. Eintracht, fenjeraš, tim koji su mnogi otpisali prije nego je pocela sezona. Danas prvo poluvrijeme odlicno, pravi nogomet, drugo vise, kako bi reko, ne bas opustenije, al eto, ono kao oderali smo ih, neka sad malo predahnite, ma eto reda radi odigrano :D Robben mašinerija, kao i svi, al Robben nastavlja pružat sjajne partije. U jednom trenutku kolko sam upratio posjed lopte na strani Bayerna je bio preko 80%, to govori koliko je Bayo spreman za tekmu i koliko je jos mogao, da je htio dati golova, naravno da su navaljivali, da je trebalo. Prvi gol, em je dobar, borbenost Arjen, al kad ukliza da proslavi, e tu je vec show bio :)

@phily, bas sam nesto razmisljao o Salahu, bio bi strasno pojacanje, svakako. Igračina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 nov 2013, 23:22

Ocekivana pobjeda Bavaraca koji su igrali sa 30% svojih mogucnosti...

Jedino sto je sada zanimljivo u Bundesligi je pitanje ko ce biti ekipa koja ce prekinuti Bayern-ov niz bez poraza. Poraz ce kad tad doci, jer je u pitanju zakon velikih brojeva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 nov 2013, 23:48

Deniro je napisao/la::oops:
slika

komedija

Mogao bi se i povrijediti ako ovako nastavi slavit :mrgreen:
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 23:57

amerosm je napisao/la: Jedino sto je sada zanimljivo u Bundesligi je pitanje ko ce biti ekipa koja ce prekinuti Bayern-ov niz bez poraza. Poraz ce kad tad doci, jer je u pitanju zakon velikih brojeva.
Ganjamo rekord Arsenala koji ima 49 utakmica bez poraza. Milan i Steaua dolaze poslije. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 dec 2013, 00:04

Rutinski odrađena tekma.
Mislim da je dobra stvar što se nisu puno trošili i odigrali rutinski poslije vodstva. Ipak su desetkovani, izostanak još jednog ili dvojice može biti koban.

Dobra stvar je i to što je tekma završila bez primljenog gola. Alaba je najzaslužniji za to :mrgreen:
Slijedi Augsburg pa gostovanje Wederu.

Bilo bi lijepo kad bi neko sklonio ovu anketu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 dec 2013, 00:08

Inace Robben je uvijek on fire, kada dodje sezona ovih dugih gaca, kao da mu daju neku moc :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 dec 2013, 08:35

Astren je napisao/la:Inace Robben je uvijek on fire, kada dodje sezona ovih dugih gaca, kao da mu daju neku moc :)
istina. :mrgreen:
najjaci je bio dok je nosio one bijele.
ceze je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bi neko sklonio ovu anketu.
+1
u novoj bismo mogli glasati hoce li bayo u ovoj bligaskoj sezoni ostat neporazen. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 dec 2013, 08:53

dobra ideja za anketu +1

Inace, ovaj Basel bi mogao dobro zaraditi na Salahu, strašan talent, volio bi ga u redovima Bavaraca, umije zabit go :)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 dec 2013, 10:59

sonik24 je napisao/la:
Inace, ovaj Basel bi mogao dobro zaraditi na Salahu, strašan talent, volio bi ga u redovima Bavaraca, umije zabit go :)
Ti dosao da nam uvalis Salaha,pa makar :mrgreen:

Trenutno nam ne trebaju igraci koji se moraju dokazivati,zapravo ne treba nam uopste vise igraca :D
Hojbjerg,Green,Weihrauch,Weiser,Kirchoff,Shaqiri,... sve djecurlija koja ceka svojih 5 minuta i docekace :D

A Thiago,Kroos,Gotze,Muller,Badstuber,Alaba,...,djecurlija koja vec zna kako da hara Europom :D
#miasanmia

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 dec 2013, 11:20

ma to jest, al su neki mediji prenijeli da ga skauti Bayerna prate, a eto, rekoh, moglo bi bit interesantno :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IQ200 i 1 gost.