FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 30 nov 2013, 13:53

Neutral je napisao/la:Momci užasni u porazu od Siene. Ipak, najveća sramota se desila u prošlom kolu :roll:
Nešto nisam zadovoljan u zadnje vrijeme našom košarkaškom ekipom. Povremeno nekad neke stvari idu kilavo, iako se dosta utakmica u BuLi dominira, u Euroligi je eto bila ta blamaža protiv poljske ekipe (nisam gledao, ali to je totalno neobjašnjivo), a sinoć blijedo, indisponirano izdanje (gledao sam veći dio utakmice). Sada se još i prolaz dalje može prokockat ako ovako nastave. Opustili su se previše, a opet u pojedinim utakmicama igrači koji su došli kao velika pojačanja ne pružaju ono što se od njih očekuje. Tu mislim pretežno na Bryanta. Čovjek sinoć fuli s linije za slobodna bacanja cijeli koš..... :o A to je samo jedan od primjera, sinoćnjeg njegovog blijedog izdanja....

A sada kada se vratim na našu fudbalsku ekipu, onda mogu samo reči da osim uvjerljive pobjede suludo je bilo šta drugo očekivat. I pored svih problema, razlika u kvalitetu je jednostavno prevelika, a lauf naše ekipe nevjerovatan. Šta zapravo govori za Braunschweig, može li se naći bilo šta?? :D Borbenost im može pomoći protiv ekipa čudnog karaktera kakav je Leverkusen, pa njih dobiju, a Bayern je ekipa znamo kakvog jakog karaktera, da sigurno sebi neće dozvoliti kiks danas. Čak da odem dalje i kažem da neće dozvoliti Braunschweigu i da se ponada u pobjedu (pa i u remi).... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 30 nov 2013, 14:12

effe_sa je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Momci užasni u porazu od Siene. Ipak, najveća sramota se desila u prošlom kolu :roll:
Nešto nisam zadovoljan u zadnje vrijeme našom košarkaškom ekipom. Povremeno nekad neke stvari idu kilavo, iako se dosta utakmica u BuLi dominira, u Euroligi je eto bila ta blamaža protiv poljske ekipe (nisam gledao, ali to je totalno neobjašnjivo), a sinoć blijedo, indisponirano izdanje (gledao sam veći dio utakmice). Sada se još i prolaz dalje može prokockat ako ovako nastave. Opustili su se previše, a opet u pojedinim utakmicama igrači koji su došli kao velika pojačanja ne pružaju ono što se od njih očekuje. Tu mislim pretežno na Bryanta. Čovjek sinoć fuli s linije za slobodna bacanja cijeli koš..... :o A to je samo jedan od primjera, sinoćnjeg njegovog blijedog izdanja....
E ovako, da se i ja oglasim po ovom pitanju. Krenucu od napada, naime uzasno ali bas uzasno igramo pick and roll, stalno pokusavamo tu igru rogova ili izolacije za bekove i to je islo u prva 2-3 kola no sad smo procitana knjiga. Slozio bih se sa tobom oko Bryanta, on je u Ulm-u imao skorz drugu rolu, bio je taj koji se izvlacio i tako širio reket za ulaze a samim tim ostajao na sutu za tri, kod nas igra teškaša ili sidraša no nije to to. Po meni razocarenje je ipak Delejni, mnogo se buke diglo oko njega kad je dolazio a cim se lomi tekma on kao teski amater, juce ako se ne varam pri 5-6 razlike izadje iz picka i nesto se spetlja sam od sebe i ode u aut :?
No da puno ne kukamo evo i par dobrih vijesti :D nama je vjerovatno 1 pobjeda u naredna 3 kola dovoljna, kako? zašto? ganz einfach, sreća u nesreći je ta da smo u medjusobnom duelu bolji u koš razlici i od Zelengoraša i od Montepaskija, i da ne zaboravim Thompson je sve bolji i bolji, od njega ocekujem stvarno značajan doprinos u nasoj igri pod kosem. I da ko god je sinoc dozivio stresne momente, preporucujem danas reklaksaciju uz nasu fudbalsku ekipu od 15:30 :lol:
MIA SAN MIA!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 15:09

Braunschweig i nas Bico stizu u hram, na Allianz Arenu sa jasnim ciljem, da se probaju odbraniti od silne Minhenske navale i da pokusaju uzeti bod koji bi im bio ravan pobjedi u hendikepu. :mrgreen:

Bayern u slicnom sastavu kao i protiv CSKA, osim sto nema Lahma i Boatenga a unutra su Thiago i Buyten.

Pobjeda i tri boda ne smiju doci u pitanju, kao i produzavanje niza bez poraza.

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 15:15

Što nema Boatenga ?
Koliko znam nikakva povreda nije u pitanju ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 15:17

ceze je napisao/la:Što nema Boatenga ?
Lose partije u zadnje vrijeme. Red je da malo ohladi gujcu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2013, 15:25

Koga prenosi Eurosport ??? :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 15:26

van gall je napisao/la:Koga prenosi Eurosport ??? :)
Viceprvake.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 15:28

Ne bih se složio da je imao loše partije.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 15:30

Sopcast - sop://broker.sopcast.com:3912/143144" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 30 nov 2013, 15:58

Polovina prvog poluvremena
80% Posjed lopte 20%
:lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 16:21

Kakvo samaranje. :P

Momci igraju kao da je finale LP-a, borba za svaku loptu, dosta trcanja, puno proigravanja i na koncu svega dva postignuta gola po meni najboljeg igraca danas Robbena.

Kroos je postao nezamjenjiva karika u nasoj ekipi, bas ga je Pep nastancao samopouzdanjem a za ove lopte koje dijeli nemam rijeci. Iste imaju oci. :o

Gotze me odusevljava svojom disciplinom i igrom u veznom redu. X puta je dosao po loptu i proslijedio je prema naprijed.
Ocekujem u drugom dijelu debi za Greena i koju minuticu za Hojbjerga, neka momci osjete malo teren u Bundelsigi.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 nov 2013, 16:24

Bas kao da je finale lige prvaka, borba za svaku loptu, Javi na sredini izdominirao, a i Kroos odlicno se postavlja , uzima lopte, daje...

Kad imas u ekipi najbolje igrace uz to najbolje krilo lijevo Robbena, koji igra na turbo pogonu kao i svaki igrac.. izdominiro :)

2 gola lagano, ovo treba zavrsit do kraja, neka je i Boa odmorio malo, drago mi je da moj kolega Buyto dobija malo sanse :)
FC Bayern !!!!!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 30 nov 2013, 16:25

Robben leti po terenu...za sad je jednostavno nezaustavljiv :)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 nov 2013, 16:26

FANTAZIJA JE NAS GLEDATI Očekujem ovu djecu u drugom poluvremenu Green i Hojbjerg

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 16:29

Robben se raspucao, dvije sjajne dubinske lopte od Gotzea i Kroosa.

U pojedinim trenutcima posjed lopte je bio i 85%. :shock:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 nov 2013, 16:32

Robben je kao vino. Perverzija nas je gledati, ja sam mlađeg brata odveo u drugu sobu. :)

Idemo lagano završiti ovo do kraja i dati priliku mladićima, ne treba rizikovati još neke promjene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 16:39

Dobro ovo izgleda.
Volio bih da ne primimo gol ovu tekmu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 16:45

Arjen u vrhunskoj formi, dominantno prvo poluvrijeme. Sada smo se opustili i umalo da Bičakčić postigne gol. Asistencija Gotze-a, asistencija Kroos-a 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 nov 2013, 16:46

Evo Mandže, sad će gol :)

EDIT: Uh šta lik odbrani Robbenu, onda na drugoj strani Neuer interveniše van 16 i Alaba spašava gol.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 30 nov 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 nov 2013, 16:59

Igra li Miler?
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.