Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RvPersie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RvPersie » 30 nov 2013, 09:15

Ljudi **** was twiter i njegov privatni život. Uvrede gore ili dole to če proči. Vi bi trebali da pričate o tome kako on igra, kako če ( ako če ) igrati u klubu i sa repkom na svjetskom u Brazilu. Najgore što radite je da mješate kao nije ga volio Mancini a sad ni Pellegrini. Mislim da to Džeki najviše smeta kao prvo. Kao drugo to nije istina. Džeko kod Mancinija NIKAD nije prošlo 3 utakmice a da on nije počeo bar jednu. Ovaj konj ga ne ubacuje u igru več 8 utakmica zaredom ( - nebitni Carling kupovi ). Treče vama nije jasno da bi za neke ovdje idol Negredo popušio kod Mancinija u konkurenciji Aguero, Tevez, Balotelli, odnosno igrao bi isto a dao bi manje golova nego što je Džeko dao.
Trenutno kad se lome koplja oko Džeke, trenera mu, navijača ( City-a ), njegovog neslavljenja pogodaka vi pričate nebitne priče. Džeko ako bude igrao svaku 4,5 utakmicu ili ne bude igrao uopšte je isti ****. Jedino kod druge varijante če ga City prije pustiti. On če u oba slučaja biti NESPREMAN za Svjetsko. Mada poznavajuči Papeta sve je moguče. Džeko je uz Vršajevića koji nema šta tražit u repki bio najgori igrač protiv ARG.

Jedini način da Džeko bar bude pravedno ROTIRAN kao kod Mancinija je da zabije 3+ gola u kupovima ili 2+ u ligaškoj tekmi. Što je otprilike 5 %. Ako se vidi koliko ga Pellegrini koristi i kakvi su mu "pojedini" suigrači. Čovjek jednostavno MORA da ide. Da ide na posudbu 6 mjeseci u Wolfsburg mu je 1000 x bolje nego da igra 3/4/5 napadača u City-u. Čovjek treba otič i iz INATA pokazat cijelom City-u treneru navijačima koliko stvarno vrijedi i igrat 120 % tekme u NOVOM klubu. On je u City-u završio. Dali če igrat protiv Swansea neče ili ako hoče to če mu biti ABSOLUTNA ZADNJA ŠANSA i to samo iz jednog razloga. Jer su kod Swansea povrijedjena 2 najbolja igrača,napadača Michu i Bony ( juče ). Mada kada se zna da ga kod 5:0 protiv Tottenhama nije " slučajno " stavio u igru od 60 min dalje pitanje je dali če dobit tu zadnju šansu protiv ovako izranjavanog Swansea. Vi se radije pitajte ZAŠTO nije dobio šansu kod 5:0 da zabije par laganih golova. Pellegrini ništa ne radi slučajno.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 30 nov 2013, 09:50

Dobro rečeno " mrš glupani, mrš pljuvatori, realni kritičari".

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 nov 2013, 10:29

ne mogu da vjerujem da je objavio ovaj video ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 nov 2013, 10:33

Kod Mancinija si imao konstantno 2 idiota u napadu, koji su svojim skandalima i glupostima uvijek odsustvovali sa terena, zbog toga ga je rotirao Mancini cesce nego Pellegrini, jer nije imao izbora. Tako da su ti preostajali samo Kun i Dzeko, jer se zna sta su Balo i Tevez radili, pogotovo Tevez koji je par mjeseci igrao golfa u Argentini.

Glup nacin jeste kako ga je Pellegrini odstranio iz sastava nakon one utakmice nad Hullom, ali Negredo je pokazao da je uhvatio bolju formu nego Dzeko, i zasto bi to mjenjao kad Manchesteru das 4, a Tottenhamu 6 komada.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 30 nov 2013, 10:59

Goalgetter je napisao/la:Kod Mancinija si imao konstantno 2 idiota u napadu, koji su svojim skandalima i glupostima uvijek odsustvovali sa terena, zbog toga ga je rotirao Mancini cesce nego Pellegrini, jer nije imao izbora. Tako da su ti preostajali samo Kun i Dzeko, jer se zna sta su Balo i Tevez radili, pogotovo Tevez koji je par mjeseci igrao golfa u Argentini.

Glup nacin jeste kako ga je Pellegrini odstranio iz sastava nakon one utakmice nad Hullom, ali Negredo je pokazao da je uhvatio bolju formu nego Dzeko, i zasto bi to mjenjao kad Manchesteru das 4, a Tottenhamu 6 komada.
Prvo Tevez nije idiot nego IGRAČINA za Negreda. Negredo mu nije ni do koljena.
[youtube][/youtube]
I ipak je igrao zadnjih 6 tekmi poslje golfa i donio City-u titulu. I Džeki bi bilo bolje otič malo igrat golfa. Mada je on u boljoj poziciji ( za igrat, lošijoj za preč ) nego Tevez, jer Džeku City krvavo treba. Jovetic nije sastavio 1 tekmu dosad ( niti je on ikad bio 9-tka ) a Guidetti je vječno bolestan. A zašto bi dao 3 napadaču da igra. Pa ako ništa zato da se prva 2 ne izmore, povrijede i zato da imam alternativu kad zatreba a zatrebat če. ZATO je Mancini rotirao jer je znao da če igrači tipa Džeke, Teveza i Balotellija poluditi ako ne budu igrali više od 3 tekme zaredom i bio je u pravu. Lako je Pellegriniju igrat sa najskupljom ekipom u ligi. Ali ipak bez uigranog trečeg napadače bit če mu PAKLENO TEŠKO. Posebno kad se zna da tip igra 4/4/2. Negredo igra u gostima za ****. 4 tekme + CSKA samo 1 gol. Negredo je dobar samo za TAP IN kad City slomi protivnika kod kuče i ta njegova JEDNA finta koju jedino zna ( da izbaci igrača i puca jedinom lijevom ) i TO JE TO + da malo više trči od Džeke. Pellegrini je odvratan i prepotentan. Džeko mu treba vratit milo za drago. On mi je toliko odvratan da želim da City-u izvuče sad PSG ili da nedaj bože trenira Zlatana i da mu ovaj razbije **** usred treninga.

Džeko je tip igrača Carrolla, Lukaku-a, Croucha, Benteke-a. Iste visine i konstitucije. Džeko NE MOŽE da trči i pomaže odbrani kao Negredo koji je tip igrača ( visine ) npr. Ibišević. I to Pellegrini JAKO dobro zna. Isto tako zna kako treba izvuč maximum iz Džeke ( prilagodit mu igru ) i da ima Džeku u jednoj Malagi sa slabijim napadačima izvukao bi max. iz njega ali tip jednostavno neče i forsira " svog " Negreda. Na SVE načine (minutaža, kupovina Navasa, forsiranja njega i Aguera kao glavnog tandema i to jasno dajuči Agueru do znanja, dajuči Negredu da igra utakmice protiv lakih protivnika kuči da si nabije gol razliku, itd. itd.).Pellegrini je lisac.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 nov 2013, 12:07

[youtube][/youtube]

Ako neko misli da sam pogrijesio temu, reci cu kratko i jasno! NE, nisam pogrijesio temu.

Ovo je primjer kako se ukazana prilika iskoristava na terenu i pokazuje da igrac zasluzuje da ima vecu minutazu u igri!

;)
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 30 nov 2013, 12:38

Mali, ne rise, ti i takvi kao ti ce prvi popljuvati Mirzu kad ga "ne krene" , ovo sto se pise o Edinu od strane seljacina je preslo sve granice .... odavno vec o tome pisem, mene stvarno nebi iznenadilo da jednostavno prekine sa repkom i tek sad vidim i svacam Salihamidzica, ali ovo je puta 100, jer sada svaka seljacina ima internet i momku (da, jos mlad covjek, koji je emotivan) ovo nije potrebno.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 nov 2013, 12:55

"boja trule visnje" eto ti znas da cu ja ili ovakvi kao ja popljuvati Mirzu. Pa de kad vec to znas da te pitam da mi kazes gdje cu biti sutra ii za godinu dana jer vidim da ti ni Vidovita Dzemila ne moze opepelit po pitanju citanja buducnosti. :lol:
Mozes i na pp bacit odgovor, nije problem. :mrgreen:

Mirza je primjer kako se radi, ne zali se predsjedniku kluba na trenera, ne smeta mu sto ima nekoliko igraca sa jacim iskustvom na njegovoj poziciji i trenerima su pikovi prije njeg i jednostavno je primjer kako to treba da se radi.

Ako Dzeko gleda i cita ovaj forum, a nista me ne bi iznenadilo, onda neka mu ovaj video posluzi kao primjer.

Mirza je u 100 puta goroj situaciji ali niti jednom nismo vidjeli da se lik buni nego radi, proljeva krv i znoj na treningu i ulazi kao spreman bik na teren. Istina nekad ga ne ide a u vecini slucajeva pokazuje zasto je u najboljoj kosarkaskoj ligi na svijetu.

Tako bi i Dzeko trebao da radi a ne da ga vise zanima sta ce tamo navijaci reci o njemu i onda kada udje pokaze ustvari da njihovom pljuvanju i ima mjesta.

Uzdravlje vidovita Dzemilo aka sarajevo boja truhle visnje!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 30 nov 2013, 12:59

bordo_Sarajevo je napisao/la:Mali, ne rise, ti i takvi kao ti ce prvi popljuvati Mirzu kad ga "ne krene" , ovo sto se pise o Edinu od strane seljacina je preslo sve granice .... odavno vec o tome pisem, mene stvarno nebi iznenadilo da jednostavno prekine sa repkom i tek sad vidim i svacam Salihamidzica, ali ovo je puta 100, jer sada svaka seljacina ima internet i momku (da, jos mlad covjek, koji je emotivan) ovo nije potrebno.
... da se ne ponavljam
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 nov 2013, 13:10

Jel to sve sto znas ustvari? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cekam odgovor na moje pitanje o buducnosti u pp ..... al' nemoj psovat i te stvari.... :lol:

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 30 nov 2013, 13:31

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako Edin Dzeko stvarno cita ovaj forum, onda prije svega mora da shvati da mu nikad ne moze biti cilj da ga cijela nacija voli i postuje. Jer takvi ljudi nisu. Vazno je da on zna da ima ljudi koji ga puno postuju i koji mu dobro zele. A za ostale da ne pricam. Od njih covjek samo treba da trazi jos veci motiv - upravo da nebi zbog dusmana propao.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 30 nov 2013, 13:42

Idimidodjimi je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ako neko misli da sam pogrijesio temu, reci cu kratko i jasno! NE, nisam pogrijesio temu.

Ovo je primjer kako se ukazana prilika iskoristava na terenu i pokazuje da igrac zasluzuje da ima vecu minutazu u igri!

;)
Nije ti to baš ISTO. Teletović če se izborit ( < 10 % ) ili preči u Fenerbahce Obradoviću ( > 90 % ). Džeko je več izgubio VIŠE godina u City-u nego Teletović u Netsima. Negredo je igrač sličnih kvaliteta kao Džeko a ovaj latino trener je toliko drzak da ih ČAK ni ne rotira. E baš u INAT tog podcjenivanje treba mu **** sve po spisku, jer onaj debil još nezna da on više treba Džeku nego obratno. Džeko igro super ili loše on če dobit svaku 4,5 tekmu + malo više zimskih tekmi jer SPA ne leže baš zimski uvjeti. Dobra patija ne spašava Džeku. On mora dat 3 gola da bi imao ikakvu šansu, da zaigra sljedeču. I uz sve to navijači ( 90 % ) obožavaju Negreda več poslje 3,4 utakmice, a Džeku koji im je toliko dao u skoro 3 godine podcjenjuju. Gdje češ veči motiv Edine. Najebi se jim mamice. Idealno bi bilo nadavaj se golova. Ali toga neče biti sa ovakvom sredinom terena i Trenerom. Zato bar jim **** sve po spisku. Neslavljenje golova ODLIČAN POTEZ, nek vide za početak da i ti postojiš.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 30 nov 2013, 16:27

Karakteristično za naš narod je da je uvijek najviše pljuvao po najvećima, koji su najviše zadužili našu državu. I koliko god da je taj neko uradio za promociju BiH, postigao vrhunske rezultate, uvijek bi mu se nešto zamjerilo ali na takav način da to prelazi svaku moguću granicu. Dobar primjer su Salihamidžić, Baljić, sad je "cool" pljuvati po Papetu, Džeki. Neki igrači kupe naše "objektivne" navijače uklizavanjem na jednu ničiju loptu koja bježi u aut i doživotno im se tolerišu greške, ali evo npr. Džeko koji samim svojim prisustvom diže rejting ove reprezentacije, je nakon svega što je postigao i dalje kloc. Nismo fer prema našim veličinama, prema ljudima koji su zadužili ovu državu! Mi smo obična đubrad!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 nov 2013, 16:33

sonik24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :ugeek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 30 nov 2013, 16:38

:mrgreen: jel ovo on pametuje "cak iz AmerikU". ?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 30 nov 2013, 18:20

Da i ja napravim jedan klip tipa:
Manciniiiii mu ne da igraaaaaaa, Silvaaaaa mu ne daje loptuuuuu, Agueroooooo je skrtttttt, ne vole ga sto je muslimannnnn, namjerno ga latinosi zele sjebatiiiii, baloteliiiiii, teveeeeezzzzz, negredoooooo, ne dobija lopteeeeee, pelegrini je supakkkkkk...
I tako dalje i tako dalje :D

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 nov 2013, 18:21

pisac je napisao/la:Da i ja napravim jedan klip tipa:
Manciniiiii mu ne da igraaaaaaa, Silvaaaaa mu ne daje loptuuuuu, Agueroooooo je skrtttttt, ne vole ga sto je muslimannnnn, namjerno ga latinosi zele sjebatiiiii, baloteliiiiii, teveeeeezzzzz, negredoooooo, ne dobija lopteeeeee, pelegrini je supakkkkkk...
Nemoj, dovoljno je i ovo od tebe

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 30 nov 2013, 19:37

Kritikovati igru i sve ono sto Dzeko pokaze na terenu nema veze sa vrijedjanjem i nepostivanjem njega samog i reprezentacije.
Sta treba, sutiti ako lose odigra ? Ili konstantno ponavljati istu pricu ko papagaj za desavanja u klubu ?

Kakve veze ima postovanje i kritika ?

Kad smo vec kod postovanja, Misimovic je vise zaduzio ovu reprezentaciju nego Dzeko... Ne nekom globalnom popularnoscu il visokom cijenom, nego igrama u reprezentaciji tokom svih ovih godina a vidimo i sami kako se odnose prema njemu u reprezentaciji. I to rade vec par godina... Sto njega ne branite kad ga nazivaju pogrdnim imenima a ovdje kad neko kaze Dzeko kloc zahtjeva se ban. Ne odobravam vrijedjanje al samo usporedjujem.

Al ne, Edin Dzeko je postao toliki kult u Bosni da ti ne mozes reci da je on lose odigrao a da te ljudi ne proglase "hejterom" ili mrziteljem Bosne i svega Bosanskog. Od transfera u City, do ambasadora UNICEFA pa do humanitarnih akcija i skoro svakodnevnih clanaka o njemu. Prosle godine kad je Edin ulazio s klupe I dao onih par vezanih golova, mediji su stvorili sliku Edina kao "zrtve" i "heroja" a Mancinija kao zlikovca kao u nekim spanskim serijama i to su masovno masovno koristili i svakodnevno bacali po 2-3 clanka ni o cemu. To je biznis, to mediji zele. I onda clanci kako je nezadovoljan kao zeli da ide. Pa ide tamo pa ide vamo..

A onda kad je dobio par utakmica od pocetka i nije pokazao nista muk i tisina.. Naslov npr. " Dzeko i City remizirali u Londonu", Dzeko zamjenjen u drugom il Dzeko ucestvovao kod gola i prikazu samo tu neku akciju. Znaci nikakve vijesti dodatne ako je lose odigrao... Al kljucna rijec - ZAMJENJEN, skoro svaki naslov. Mediji to traze, clanci citani, forumi aktivni itd... I onda se digla hajka na Mancinija , na City, a Dzeko ispada najveca zrtva i raste jos vise njegova popularnost i slijedi Facebook, Twitter i to samo raste i raste.
Marjan je stvorio Dzeku "dijamanta" a mediji su stvorili Dzeku " idola nacije".

I zato mi nije ni cudo sto raja toliko brani Dzeku i da ima tipova kao RvP koji konstantno krive druge jer normalno u Dzeki vide idola nacije.

Sva ta popularnost koja je sad i globalna utice na covjeka. Malo se i Edin uskurcio, to se mora reci.. Al razumljivo je to, i ja bih i vi bi pa jedno 99% ljudi bi se promjenilo kad si stvorio sve u zivotu. Imas dobru paru, zenu, popularnost, podrsku cijele Bosne ( skoro ) ali i podrsku navijaca Sitija (pravih) od kojih svaku utakmicu dobija "OOOO Edin Dzeko "...

Jbg, kad imas sve, mozda ti fudbal i nije "sve u zivotu" kao sto je nekad bilo i ako je tako to ce normalno uticati na tvoju motivaciju na treninzima i utakmicama .. Al kao sto rekoh necu nista prigovarati Edinu za privatni zivot.

A vezano za klub...

Ja sam misljenja, pa koliko god se neko ne slagao sa mnom, da Edin nikad nije bio kalibar za Sitija, tj da on nikad nije bio "super zvijezda" i igrac svjetske klase kao sto su to Aguero, Silva, Yaya... Prvo sam mislio da je do neke taktike, pa do samopouzdanja pa do neces treceg, cetvrtog al vremenom mi je sve jasnije da se on em ne uklapa u sistem igre , em nije toliko dobar. Dobar napadac, al sigurno ne "40 miliona eura " dobar ...

Mozemo mi pricati sta hocemo, njemu je Mancini dao priliku i odmah ga je bacio u vatru i igrao je na pocetku standardno. Mozda i prerano, al i da je propustio utakmicu dvije da se upozna sa ekipom isto bi mu bilo. I da je Dzeko zabio na debiju a ne toliko cekao debitantski gol, isto bi ti bilo.

Razlika je kad ti dodjes iz kluba gdje si bog i batina gdje se sve vrti oko tebe i dodjes u klub gdje su sve same zvijezde i igracine i normalno da ce ti samopouzdanje pasti jer mislis da si losiji od njih. U Wolsfburgu je imao po 20 centarsuteva po utakmici.. Jedan da prodje , to je gol. U Sitiju ih ima 3-4..

Dzeko u volsfburgu se stalno nudio za loptu a sigurno mu nije bilo svejedno kad je ne bi dobio. U Sitiju nit se nudi, nit sam ga vidio kad da prigovori nesto. On kad suta i ne doda dize ruku u znak izvinjenja a kad to Aguero ucini on se pocese po glavici , boli ga briga. To ti je dokaz manjka autoriteta i postovanja.. On se osjeca duznim da se izvini Agueru Silvi il Nasriju ako im ne doda. Eeee tako i ja isto radim kad igram termin. Kad osutam a ovamo sam neki "levat" mene boli briga a ovako kad sam igrao sa nekim bas jakim individualnim igracima njima nekom gestikulacijom kazem il kazem u smislu ee izvini nisam te vidio itd..

Iz toga svega normalno da ti pada koncentracija i stvara se pritisak.. Odigras jednom lose, pod pritiskom si nekim. Sta ce reci trener, sta ce reci igraci. Primjetio sam i ja da znaju izbjegavati Dzeku u dodavanjima al to nema veze sa nacionalnoscu i govornim jezikom to je zbog toga sto vise vjeruju Agueru, Silvi i Nasriju nego Dzeki. Pa pogledaj malo Yayu i vidjeces koliko mu ljudi vjeruju on drzi dvojicu na ledjima on mu baca loptu iz auta pa kad igraju presing npr primjetio sam da ako je Yaya tu dodaju mu a ako pridje Javi Garcia nabijaju loptu. Zasto ? Pa zato sto se pokazalo da Javi Garcia nema brzinu i da gubi duele a Yaya je jak ko stijena. E isto ti je i sa Dzekom i Aguerom. Agueru vjeruju i njemu ce uvijek prije dodati nego Dzeki.. I ovo cu vezati sa mojim rekreativnim bavljenjem fudbala. Ide kontra ja vodim loptu s lijeve strane mi prolazi bolji igrac nego s desne i normalno da cu dodati ovom boljem cak i ako je u nesto losijoj poziciji. Zasto ? Pa zato sto mu vise vjerujem a i zato sto ce mi on mozda prigovoriti eee sto mi nisi dodao bio sam sam .. A ovaj drugi nece

A sto se tice reprezentacije...

Edin je vec tamo glavni igrac i odmah se drugacije i postavlja i sve. Kad ste vidjeli da se Dzeko izvinio npr Medunjaninu il Vrsajevicu ? Nikad...

Al Dzeko u reprezentaciji u zadnje vrijeme takodjer lose igra.Slovacka dvomec, Litvanija i Argentina ( Lihtenstajn ne vrijedi ni pominjati ) Sve cesce gubi duele, previse losih pasova a i mora se reci da manje trci od Ibisevica npr. To se mora reci.. Obojica su klasicni centarfori al Ibisevic vise pretrci i igra agresivnije...
Ovo je kritika ne vrijedjanje ...

A sto se tice Dzeke kao igraca on je losiji u odnosu na onog iz Volfsburga za :

1.Fizicku spremu ( Magat Bog fizicke pripremljenosti igraca ) - brzina, snaga, startnost, agilnost
2.Manjak motivacije i zelje - koliko god to neko osporavao, ipak je tebi bila velika zelja da se dokazes i postanes neko a kad si to vec postao, neka sljedeca stepenica u zivotu ce ti biti nesto drugo a ne "zelja da budes zvijezda".
3. Konstantnost u igri - to sam vec rekao.. Jaci klub, jaci izazovi, jaci protivnici i normalno oscilacije u igri. A direktno povezano sa prve dvije stvari

Po meni, treba imati mjesta i za kritike koliko i za pohvale. Mediji su stvorili idola nacije od njega i to je i njega malo diglo u zrak vjerovatno..
Kritikovali su I Modrica I to puno nakon prve utakmice sa Islandom I sta je bilo.. On se javno izvinuo I rekao lose sam odigrao obecavam da cu dati sve od sebe u revansu..
I u revansu rasturio momak..
E to je kritika… A I Modrica dizu u nebesa u tamosnjim medijima pa su ga opet kritikovali..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 nov 2013, 19:42

pisac je napisao/la:Da i ja napravim jedan klip tipa:
Napravi klip o onom liku koji je tvrdoglavo danima pisao da postoji pravilo koje kaze da ekipe koje su debutanti na SP idu u specijalni sesir. Koji lik haha

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 30 nov 2013, 20:02

@totasef1

Napisao si tacno ono sto mislim al mi je bilo mrsko toliko kucati, svaka cast i hvala! ;)

Salu na stranu, pogodio si sustinu i svako dalje pisanje bilo bi suvisno.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14 i 18 gostiju.