Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ajde novi rekord u NBA..Jos dva poena i to je to 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ma dobro, nama ne igraju starteri vec vise od 20 minutaNeutral je napisao/la:Ja sam samo rekao ono što i jest, užasno je igrao, baš kao i cijeli tim Nets-a. Uzeo je najviše šuteva (dok sam pisao Taylor ga je nadmašio) a opet nema najviše poene i što se tiče napadačkog dijela odigrao je loše. Houston je prestao sa odbranom nakon vodstva od milion razlike. Što se tiče odbrane, gube opet velikom razlikom i skokovi tu ništa ne mijenjaju. Rekao sam da se uklopio u sivilo ekipe i jednostavno je tako. To što gledate drugačija na igrača jer je naš je vaš problem. Mirza mi je najdraži sportaš, to svako zna ko je pratio temu od nastanka. Gledao sam ga od Slobode, u Belgiji ga nisam direktno pratio ali jesam u Caji i tema je bila sasvim mirna i realna.

Dok su igrali starteri, niko od Netsa nije mogao meda, pa tako ni Mirza, ali bez obzira, drago mi je da se raspuco protiv klupe, neka malo dobije statistiku, vjerovatno ce dobijati minute.
Kad bi smrsao izgubio bi dosta na skokovima koji su vazan dio igre na pozicije 4ke, ne treba njemu brzina i kontrola lopte.mirzateletovicc je napisao/la:Steta nije prije doso u Nba. Mirza treba smrsavti malo. Mora brzi biti u nogama i kad vodi loptu jedan na jedan.ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sta je ovooooooooooooo
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Jos jedna-dvie trice.Ajmo Mirzaaaaaa
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bravo majstore ! Fina minutaza veceras , preko 30 min.
Ja sam i vise nego zadovoljan...nek jos jednu ubaci i dosta..Mirza igracino
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Redzo asist za Mirzu, mada mislim da je sutirao ali hajde 

Moja jedina zamjerka Mirzi veceras jesu bijele patike i crne carape, fuj 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
TOOOOOO Mačko ! nisam se džaba vratio iz krpa 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Contentissimo
- Kontakt:
18 poena 13 skokova 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Dobro drugo poluvrijeme za njega. Double-double, postavio c.high u skokovima i poenima. Valjda ce biti nesto minuta dobrih i sutra.
Eto ga lagano career high and double, double
A sad' svi lagano u krevet, zaslužili smo

A sad' svi lagano u krevet, zaslužili smo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
18 poena, 13 skokova i 2 ukradene lopte. Sut za 3 3/6, a ukupno 6/14 - moglo je i bolje, al' kako je pocelo super je zavrsilo.
Idemo dalje
Idemo dalje

-
- Kontakt:
MIrza 32 mins 18 pts, 13 rebs - najbolji u NETSIMA veceras .
Iako su ubjedljivo izgubili, Mirza je prikazao solidnu igru u odbrani, u napadu ne idealan procenat, ali se vidi kako vec sada ima puno puno vise samopouzdanja. i mislim da je to sjajna garancija da ce sutra igrati min.20 minuta, naravno treba ocekivati puno bolju igru Netsa, Pierce i Johnson su nakon ranog blow-outa sjeli na klupu i sutra ce svjezi biti. Znacit ce ove minute, poeni i skokovi za Mirzu u buducnosti
laku noc
Iako su ubjedljivo izgubili, Mirza je prikazao solidnu igru u odbrani, u napadu ne idealan procenat, ali se vidi kako vec sada ima puno puno vise samopouzdanja. i mislim da je to sjajna garancija da ce sutra igrati min.20 minuta, naravno treba ocekivati puno bolju igru Netsa, Pierce i Johnson su nakon ranog blow-outa sjeli na klupu i sutra ce svjezi biti. Znacit ce ove minute, poeni i skokovi za Mirzu u buducnosti

-
- Kontakt:
Prije par dana smo molili da Mirzu samo vidjamo na parketu. Pogledajte danas kakva je situacija s Mirzom.Elhamdulilah
Na kraju 6-14 , sasvim pristojan ucinak iz igre , 13 skokova i 2 ukradene dodaj tome 3 TO... Ova utakmica je bila zavrsena jos na poluvremenu. Za sta mogu krivit prvu petorku mirza je i u prvom poluvremenu bio ok posebno u odbrani napad ispod svakog prosjeka. Na kraju se probudio ali nece ovo puno uticati na njegovu minutazu ni u pozitivnom ni u negativnom smislu....
Brooklyn Nets
Final in Houston: Rockets 114, Nets 95. Mirza Teletovic led the Nets with career-bests of 18 points and 13 rebounds.

Final in Houston: Rockets 114, Nets 95. Mirza Teletovic led the Nets with career-bests of 18 points and 13 rebounds.

-
- Kontakt:
Bitno je da Mirza ode iz ovoga kluba. Samopouzdanje je dobio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.