HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Danijel Stojanović: Ja sam nekim ljudima obećao da ću se vratiti u Zrinjski
Danijel Stojanović je ostao u dobrom sjećanju navijačima Zrinjskog, jer je to nogometaš koji je ginuo za svaku loptu na terenu.Iz Zrinjskog put ga je odveo ka Portugalu, a onda je nastupao za Hajduk. Gdje je sada, što radi i kakvi su mu planovi pročitajte u razgovoru za naš portal ****.
Kao prvo gdje je danas popularni Stoja?
Trenutno sam doma u Slavoniji sa svojom obitelji.
Nakon Zrinjskog igrao si u Portugalu, pa u Hajduku, možeš li ukratko usporediti te tri sredine?
Sa Zrinjskim sam osvojio titulu prvaka, i to sigurno ne mogu zaboraviti dok sam živ. Što se tiče kvalitete pratim da je svake godine BiH liga puno bolje. Portugalska liga je jedna od 6 najboljih u Europi tako da igranje tamo mi je jedno ogromno iskustvo, i da nisam imao problema sa ozljedama vjerovatno bih i dan danas tamo ostao, jer je ta liga zaista jako kvalitetna. Zadnja godina u Hajduku mi je donijela puno lijepoga, jer sam osvojio kup sa klubom za koji navijam od malena. Sretan sam bio što sam imao veliki udio u tome, jer sam bio strijelac i u polufinalu i
finalu kupa.
Ima li neka utakmica u dresu Zrinjskog koja ti je posebno ostala u paamćenju?
Svakako ona utakmica sa Veležom kada smo bili prvaci. Gubili smo sa 0:1 i imali igrača manje, a onda smo Vuković i ja zabili za pobjedu.
Navijači Zrinjskog te pamte po dobrom i bio si njihov ljubimac, postoji li šansa da se Stoja vrati u Zrinjski?
Zbog nekih privatnih problema sam propustio ovu polusezonu i trebutno sam u kontaktu sa nekoliko klubova ih HNL-a, ali i iz PL BiH. Tu ću naravno naglasiti da u Premijer ligi prvo ima pravo na razgovore Zrinjski, jer ne trebam ni govoriti koliko mi Zrinjski ostao u ljepom sjećanju. Pogotovo moram naglasti kolimo mi je značila potpora Ultrasa koji su u najmanju ruku isto zažluzni za titulu kao i mi prije nekoliko sezona. Sa nama su bili i kad je bilo teško i kad se slavilo, takvih navijača nema nadaleko.
Evo još neka poruka našim čitateljima?
Ja sam nekima ljudima obećao da cu se vratiti kad tad u Zrinjski. Tu prvo mislim na mog prijatelja Ziza velikoga Ultrasa. Hoće li to biti ove godine, ili kasnije vrijeme će pokazati, ali kako god bilo Zrinjski će uvijek imati mjesta u mom srcu. Na kraju veliki pozdrav mostarskoj raji i navijačima Zrinjskog.
Stoja legenda i jedan od meni najdražih igrača sa strane koji je igrao u Zrinji.Stoja, očekujemo te ponovo u dresu sa lentom!
Danijel Stojanović je ostao u dobrom sjećanju navijačima Zrinjskog, jer je to nogometaš koji je ginuo za svaku loptu na terenu.Iz Zrinjskog put ga je odveo ka Portugalu, a onda je nastupao za Hajduk. Gdje je sada, što radi i kakvi su mu planovi pročitajte u razgovoru za naš portal ****.
Kao prvo gdje je danas popularni Stoja?
Trenutno sam doma u Slavoniji sa svojom obitelji.
Nakon Zrinjskog igrao si u Portugalu, pa u Hajduku, možeš li ukratko usporediti te tri sredine?
Sa Zrinjskim sam osvojio titulu prvaka, i to sigurno ne mogu zaboraviti dok sam živ. Što se tiče kvalitete pratim da je svake godine BiH liga puno bolje. Portugalska liga je jedna od 6 najboljih u Europi tako da igranje tamo mi je jedno ogromno iskustvo, i da nisam imao problema sa ozljedama vjerovatno bih i dan danas tamo ostao, jer je ta liga zaista jako kvalitetna. Zadnja godina u Hajduku mi je donijela puno lijepoga, jer sam osvojio kup sa klubom za koji navijam od malena. Sretan sam bio što sam imao veliki udio u tome, jer sam bio strijelac i u polufinalu i
finalu kupa.
Ima li neka utakmica u dresu Zrinjskog koja ti je posebno ostala u paamćenju?
Svakako ona utakmica sa Veležom kada smo bili prvaci. Gubili smo sa 0:1 i imali igrača manje, a onda smo Vuković i ja zabili za pobjedu.
Navijači Zrinjskog te pamte po dobrom i bio si njihov ljubimac, postoji li šansa da se Stoja vrati u Zrinjski?
Zbog nekih privatnih problema sam propustio ovu polusezonu i trebutno sam u kontaktu sa nekoliko klubova ih HNL-a, ali i iz PL BiH. Tu ću naravno naglasiti da u Premijer ligi prvo ima pravo na razgovore Zrinjski, jer ne trebam ni govoriti koliko mi Zrinjski ostao u ljepom sjećanju. Pogotovo moram naglasti kolimo mi je značila potpora Ultrasa koji su u najmanju ruku isto zažluzni za titulu kao i mi prije nekoliko sezona. Sa nama su bili i kad je bilo teško i kad se slavilo, takvih navijača nema nadaleko.
Evo još neka poruka našim čitateljima?
Ja sam nekima ljudima obećao da cu se vratiti kad tad u Zrinjski. Tu prvo mislim na mog prijatelja Ziza velikoga Ultrasa. Hoće li to biti ove godine, ili kasnije vrijeme će pokazati, ali kako god bilo Zrinjski će uvijek imati mjesta u mom srcu. Na kraju veliki pozdrav mostarskoj raji i navijačima Zrinjskog.
Stoja legenda i jedan od meni najdražih igrača sa strane koji je igrao u Zrinji.Stoja, očekujemo te ponovo u dresu sa lentom!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
u subotu jako jako vazna utakmica,ako pobijedimo idemo u izravnu borbu za titulu a ako ne opet smo u vrhu ali onda je europa realnost no dobro dosta ovisi i o drugim rezultatima ipak uvjeren sam u pobjedu
Do kraja je svaka tekma jako bitna i odlučujuća jer ovo prvenstvo je najneizvjesnije do sada i mislim da će prvih 5 ekipa završiti u 3 boda.Željo je po meni u najboljoj poziciji i siguran sam da će u subotu će dobiti Borac mada bih ja volio da bude x ali realno teško.Oni imaju puno više "domaćih" utakmica u kojima "gostuju" (Slavija,Olimpic) i to je njihova glavna prednost,ali i mi pobjedom u Travniku ulazimo u direktnu borbu za titulu.I sa nedajbože porazom ostajemo u igri za evropu.U biti svaka slijedeća utakmica znači jako puno jer poslije Travnika na proljeće dolazi nam odmah jako nezgodan Vitez,pa onda idemo Želji itd.Svaka od tih utakmica je sve važnija i važnija zato treba ići tekmu po tekmu i pokušati sa što manje kikseva gurati na proljeće i nadati se dobrom žrijebu u kupu.Valjda je vrijeme da i nas malo sreća pomazi.werly je napisao/la:u subotu jako jako vazna utakmica,ako pobijedimo idemo u izravnu borbu za titulu a ako ne opet smo u vrhu ali onda je europa realnost no dobro dosta ovisi i o drugim rezultatima ipak uvjeren sam u pobjedu
Arezini raskid ugovora, hvala Bogu vise...Brkovicu smanjena kazna, moze igrat u Travniku
.
Vidim da je i upitna utakmica, radi snijega naravno, ali nadam se da ce se igrat. Ne bi bilo dobro da jos ovu utakmicu prebacujemo za proljece...

Vidim da je i upitna utakmica, radi snijega naravno, ali nadam se da ce se igrat. Ne bi bilo dobro da jos ovu utakmicu prebacujemo za proljece...
RIP CITY!
Ja sam Arežinu osobno puno hvalio i u njemu vidio izvanserijskog igrača i našu budućnost ali s obzirom na njegovo ponašanje i sve što je uradio ja mu ne bih dao papire ,neka se opameti ali valjda u upravi znaju bolje.Lillard0 je napisao/la:Arezini raskid ugovora, hvala Bogu vise...Brkovicu smanjena kazna, moze igrat u Travniku.
Što se tiče Travnika ne znam je li bolje da se igra ili da se ne igra.Nama fali 6-7 igrača i možda bi bolje bilo na proljeće igrati jer se ionako treba igrati samo 11 kola na proljeće.Kad god igrali to moramo dobiti ako se mislimo boriti za titulu i evropu.
Stanje na Piroti

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Zasto je Arezina odjednom postao omrazen? Je li ima tu nesto vise ili?
Po meni vas daleko najbolji igrac. Volio bih ga vidjeti u Zelji ali nema Zeljo pare da plati naknadu za treniranje to Zrinjski kazu trazi.
Po meni vas daleko najbolji igrac. Volio bih ga vidjeti u Zelji ali nema Zeljo pare da plati naknadu za treniranje to Zrinjski kazu trazi.
Arezina misli da je svijet osvojio, a jos je samo obican mulac i nista vise. Ne ispunjava svoje obveze i nerijetko je javno optuzivao Karacica.
Zasto bi ga podrzavali?
Zasto bi ga podrzavali?

RIP CITY!
Lillard0 je napisao/la:Arezina misli da je svijet osvojio, a jos je samo obican mulac i nista vise. Ne ispunjava svoje obveze i nerijetko je javno optuzivao Karacica.
Zasto bi ga podrzavali?
Mulac koji je imao problema sa kockom a tata mu napunio glavu da je prerastao premijer ligu i da je vrijeme za bundesligu nakon sto je postigao 3,4 gola sa 20ak metara!
Momak sa odlicnim sutom ali i retardiranim mozgom,takvi likovi jednostavno nikada nece uspjeti,nije mi jasno samo zasto se ti mladi igraci tipa Kozul,Arezina,Barisic,Popovic i ostali ne ugledaju na Luku Modrica,covjek je od Zrinjskog dosao do Real Madrida,ali da se pravio pametan i bahat trenutno bi igrao za Hrv. Dragovoljac ....
Rad,rad i samo rad...
Em sto je Arezina fizicki slabiji trenutno od Misimovica

HSK Zrinjski Mostar.
saskograd je napisao/la:Lillard0 je napisao/la:Arezina misli da je svijet osvojio, a jos je samo obican mulac i nista vise. Ne ispunjava svoje obveze i nerijetko je javno optuzivao Karacica.
Zasto bi ga podrzavali?
Mulac koji je imao problema sa kockom a tata mu napunio glavu da je prerastao premijer ligu i da je vrijeme za bundesligu nakon sto je postigao 3,4 gola sa 20ak metara!
Momak sa odlicnim sutom ali i retardiranim mozgom,takvi likovi jednostavno nikada nece uspjeti,nije mi jasno samo zasto se ti mladi igraci tipa Kozul,Arezina,Barisic,Popovic i ostali ne ugledaju na Luku Modrica,covjek je od Zrinjskog dosao do Real Madrida,ali da se pravio pametan i bahat trenutno bi igrao za Hrv. Dragovoljac ....
Rad,rad i samo rad...
Em sto je Arezina fizicki slabiji trenutno od Misimovica
Ja moram priznati da skoro sve što znam o njegovim ispadima sam čuo od raje koja je pričala o njemu.Sigurno je da je dobar dio tih priča istinit jer su dolazile iz različitih izvora.Ali sam isto tako siguran da je on mogao daleko dogurati da je bio bar malo pametniji.Ali bože moj ,da je Baka Slišković trenirao kao Ivan Gudelj onda bi Maradona bio mala beba za njega.Ali nije....Tko zna gdje bi Arežina završio da je imao nekoga da ga izvede na pravi put a ovako gdje god dođe sa ovom pameti neće se naigrati niti dulje zadržati.Ali zato uvijek ima otvoreno tržište....za glavati kupus

-
- Kontakt:
Utakmica u Travniku se sutra definitivno igra.Teren je očišćen večeras i sutra neće biti snijega,uvjeti za igru će postojati... 

E dobro je. Sad po oronulom terenu da vas dobijemoslobodnjak je napisao/la:Utakmica u Travniku se sutra definitivno igra.Teren je očišćen večeras i sutra neće biti snijega,uvjeti za igru će postojati...

RIP CITY!
-
- Kontakt:
Dobro je to čuti,sigurno da će više Travniku ležat takav teren,ali šta je tu je.Nas jedino zanima pobjeda i uvjeren sam da ćemo se vratit sa 3 boda,iako ne volim kada sam ovako siguran uvijek nešto naopako bude tako da se nadam da neće biti slučaj sutra.Znači 3 boda i ništa drugo 0:2 Bekić poludio opetLillard0 je napisao/la:E dobro je. Sad po oronulom terenu da vas dobijemoslobodnjak je napisao/la:Utakmica u Travniku se sutra definitivno igra.Teren je očišćen večeras i sutra neće biti snijega,uvjeti za igru će postojati....

HOĆEMO POBJEDU POBJEDU NA PIROTI ! Ajmo Bijeli.
marioo8888 je napisao/la:Dobro je to čuti,sigurno da će više Travniku ležat takav teren,ali šta je tu je.Nas jedino zanima pobjeda i uvjeren sam da ćemo se vratit sa 3 boda,iako ne volim kada sam ovako siguran uvijek nešto naopako bude tako da se nadam da neće biti slučaj sutra.Znači 3 boda i ništa drugo 0:2 Bekić poludio opetLillard0 je napisao/la:E dobro je. Sad po oronulom terenu da vas dobijemoslobodnjak je napisao/la:Utakmica u Travniku se sutra definitivno igra.Teren je očišćen večeras i sutra neće biti snijega,uvjeti za igru će postojati....
![]()
![]()
HOĆEMO POBJEDU POBJEDU NA PIROTI ! Ajmo Bijeli.
Ma definitivno smo mi bolji ali bojim se tog terena.Mi smo ekipa koja igra dosta na kratke pasove i brze izmjene i to se najbolje vidjelo protiv Rudara u Prijedoru.Njima više odgovara ovakav teren ali oni moraju napasti a Zrinja me je ove sezone dosta puta iznenadio kad sam mislio da ćemo teško do bodova pa se nadam i sutra da ćemo iskoristiti ovaj imperativ Travnika jer njima gori pod nogama.I jedino što se tiče sastava samo neka igraju oni koji su spremni i bit će dobro.
-
- Kontakt:
Da ti iskreno kažem ja sam već odigrao dvojku na Zrinjski.Kvota je 2.20 ,dodao sam i Viteza sa Radnikom 1.8 na svoj sutrašnji tiket.Mislim da ovakav Travnik nema šanse protiv vas ,a sutra ćemo vidjeti jesam li bio u pravu.Lillard0 je napisao/la:E dobro je. Sad po oronulom terenu da vas dobijemoslobodnjak je napisao/la:Utakmica u Travniku se sutra definitivno igra.Teren je očišćen večeras i sutra neće biti snijega,uvjeti za igru će postojati....

Dujković, Radeljić, Muminović, Crnov, Pehar, Miličević, Šćepanović, Brković, Belošević, Aničić M., Aničić I.
Sretno momci!
Sretno momci!
RIP CITY!
Lillard0 je napisao/la:Dujković, Radeljić, Muminović, Crnov, Pehar, Miličević, Šćepanović, Brković, Belošević, Aničić M., Aničić I.
Sretno momci!
20 domaćih gledatelja i 50 navijača gostiju!!

Golemo,čemu igrati ako nema gledatelja,svi tereni očajni a igrači više paze kako da prođu bez povreda neko što
igraju nogomet.
Moglo se i trebalo ovo kolo prebaciti na proljeće.Uz to ovo odgovara slabijim ekipama i bojim se da bi i nas ovo moglo koštati bodova ali imamo radnu ekipu pa se nadam da ćemo ga nekako zavaliti jer ovdje jedan gol skoro pa riješava pobjednika.Evo 35 minuta bez ijednog gola na 5 utakmica.
Imali 0-1 Crnov ali na brzinu ga primili 1-1

iz kornera primamo gol, izgleda Dujković krivzrinja05 je napisao/la:Imali 0-1 Crnov ali na brzinu ga primili 1-1![]()
![]()

#SuningOUT
Teško ali ne i nemoguće.Kako smo dali prvi možemo i moramo zabit i drugi.Ajmo momci još 20-ak minuta stisnuti,dobiti ovu tekmu pa onda na zasluženi zimski odmor.Jericho je napisao/la:iz kornera primamo gol, izgleda Dujković krivzrinja05 je napisao/la:Imali 0-1 Crnov ali na brzinu ga primili 1-1![]()
![]()
šteta... bit će teško uvalit još jedan po ovakvim uslovima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.