Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
jbg sunsi jednostavno nemaju igraca da zaustavi wadea kad ovoga krene.
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:jbg sunsi jednostavno nemaju igraca da zaustavi wadea kad ovoga krene.
ma slabi su obrambeno uopće
oni uopste ne igraju odbranu. svjesno igraju tako.
Glasajte za Nasha, zaostaje malo za McGreadyem koji, pored Nasha, nije zaslužio All Star
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
mcgrady ako je fer, trebao bi odustati od all star te priliku pruziti onima koji to zasluzuju.
prva cetvrtina 36-15.
-
- Kontakt:
Pozdrav svima kao sto vidite iz moga nicka veliki sam fan Stevea Nasha(po nekima i potpuno opsjednut) pa tako i Sunsa
Sunsi ove sezone igraju dobro zapravo jako dobro mnogo iznad očekivanja.Steve Nash je u top 3 kandidata za MVP-ja po meni je drugi iza LeBrona jer njih dvojca vuku svoje timove do pobjeda dok Kobe je samo dio prejakog tima(koji po prikazanom dosada ne izgleda tako moćni kao sto bi "trebali")
I čisto za kraj mog prvog posta evo nešto zbog čega se svaki dan klanjam Nashu.Ovo
je usporedba top plajeva u povijesti sa 35 godina i Nasha u ovome trenutku(on je isto 35 godina star u 2 mjesecu navrsava 36)
Nash 19.2 poena 11.3 asista 54.4% suta iz igre 44% za 3 poena 94.5% slobodna
Magic 14.6 poena 6.9 asista 46.5% šuta iz igre 38% za 3 poena 85.6% slobodna
Stockton 12 poena 8.5 asista 52.8% šuta iz igre 43% za 3 poena 82.7% slobodna
Sunsi ove sezone igraju dobro zapravo jako dobro mnogo iznad očekivanja.Steve Nash je u top 3 kandidata za MVP-ja po meni je drugi iza LeBrona jer njih dvojca vuku svoje timove do pobjeda dok Kobe je samo dio prejakog tima(koji po prikazanom dosada ne izgleda tako moćni kao sto bi "trebali")
I čisto za kraj mog prvog posta evo nešto zbog čega se svaki dan klanjam Nashu.Ovo
je usporedba top plajeva u povijesti sa 35 godina i Nasha u ovome trenutku(on je isto 35 godina star u 2 mjesecu navrsava 36)
Nash 19.2 poena 11.3 asista 54.4% suta iz igre 44% za 3 poena 94.5% slobodna
Magic 14.6 poena 6.9 asista 46.5% šuta iz igre 38% za 3 poena 85.6% slobodna
Stockton 12 poena 8.5 asista 52.8% šuta iz igre 43% za 3 poena 82.7% slobodna
dobrodosao 

-
- Kontakt:
Hvala Suns fanu kojeg nikad prije nisam vidio xD
Večeras se nadam pobjedi na Indianom i još jednoj briljantnoj Nashovoj predstavi
Večeras se nadam pobjedi na Indianom i još jednoj briljantnoj Nashovoj predstavi
ako indianu ne mogu pobjedit, onda nemogu nikoga. al kad se sjetim proslogodisnjeg buzzer beatera grangera 

-
- Kontakt:
Ma taj je mila majka u odnosu na onu Duncanovu tricu u playoffu 2008 od nje imam noćne moreWolverine je napisao/la:ako indianu ne mogu pobjedit, onda nemogu nikoga. al kad se sjetim proslogodisnjeg buzzer beatera grangera
jbg i to od tablu sko se dobro sjecam (facepalm).
ta trica je meni produžila život te smo vas sezone nekako sretno iskusno prošli kako samo mi znamo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sretno iskusno, ne idu te dvije rijeci zajedno 

poceo je mec. 17-11 za sunse trenutno. jos 6 minuta do kraja prvog perioda. 6 poena rich i hill, 3 asista nash.
edit: u kako watson nasha laktom zviznu. raskrvario mu usnu skroz. cijela brada prekrivena krvlju
edit: u kako watson nasha laktom zviznu. raskrvario mu usnu skroz. cijela brada prekrivena krvlju

Pa ovo je All-Stars mec, i ako cemo realno, svi bi zeljeli prije vidjeti McGrady-a od Nash-a, Nash igra stvarno odlicno ali je McGrady za ovaakve utakmice jednostavno privlacniji, a Nash ce ionako ici na All-Star a McGrady sigurno nece ako ovako ne upadne, zato svaki dan se nadam da ovaj voting zavrsi i McGrady bude starterTed Mosby je napisao/la:Glasajte za Nasha, zaostaje malo za McGreadyem koji, pored Nasha, nije zaslužio All Star

Tracy McGrady!!!
vidis ja sam uvjeren da ako mcgrady bude izabran u prvu petorku da nece nastupiti, jer ce tako ispasti sportista i dati priliku onima koji su zasluzili all star mec.
sunsi vode trenutno 35-24.
iako bez nasha, sunsi trenutno trazaraju pacerse. 45-27.
Zasluzio bi ga i McGrady ali onaj konj mu neda da igraWolverine je napisao/la:vidis ja sam uvjeren da ako mcgrady bude izabran u prvu petorku da nece nastupiti, jer ce tako ispasti sportista i dati priliku onima koji su zasluzili all star mec.

Tracy McGrady!!!
tesko bi dosegao nivo na kojem je bio kad bi igrao. ipak treba niti realan.
sunsi vode 47-27, i to bez nasha. vec dobiveno, iako su znali pasti ove sezone kad su vodili 20 razlike.
edit:
68-52 na poluvremenu.
sunsi vode 47-27, i to bez nasha. vec dobiveno, iako su znali pasti ove sezone kad su vodili 20 razlike.
edit:
68-52 na poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.