FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 nov 2013, 21:16

fukaratz je napisao/la:Jasmin Moranjkic (Zvijezda Gradacac), Srdjan Savic (Zrinjski Mostar), Ermin Huseinbasic (Sarajevo), Darko Mitrovic (Slavija Sarajevo) to su igraci koje Husaric dovodi u Slobodu! pored njih u opciji su jos 3 imena, takodjer 2 igraca dolaze iz prve federalne nevezano za Husaru ;)
:lol: :lol: :lol:

pola igrača niko nije kontaktirao, pogotovu znam za Mitrovića jer se svaki dan čujem sa njim i neće biti ništa od toga ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2013, 22:20

Cikita123 je napisao/la:Od svega ovoga sto ste napisali posljednih dana ste pogodili da ce u januaru biti skupstina i da ce biti promjena a ovo ostalo su sve spekulacije i rekla-kazala.Juce su kandidati za nove clanove UO bili na razgovoru kod TITE i sve je vec poznato.
Znaci Fucko umjesto Azmira. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 nov 2013, 22:22

Refko i Combe bacaju bombe ! Ko se sve sprda sa nama .....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 nov 2013, 22:32

pa jbt,dal ste vi normalni...o cemu se ovdje raspravlja...pa normalno da je ono g.o.v.n.o od kvazi menadzera nanjusilo pare i da prosipa demagogiju o Slobodi i o tome kako ce eto on sad zauzet :roll: ....pa sta mislite kakvi su ostali ti kvazi menadzeri u ovom nasem blatu od fudbala..jel mislite da su to neke postenjacine koje dovode svoje igrace u zelju,sarajevo,siroki,zrinjski radi neke ljubavi :roll: :roll: ....ovo g.o.v.n.o,taj husaric nam je na zalost NUZNO ZLO :oops: :oops: ...tako je,kako je...ko te bolan pita kako si se docepo neceg..uzdaj se use i u svoje kljuse...pa jedan siroki DECENIJAMA petlja...kupuje,lobira,preko reda igra evropu..maze,podmazuje...pa onaj bolesnik kacavenda episkop bio a po tubu mu snimci svaki dan izlazili..i vi ocekujete od ove odron lige neke postenjacine i licencirane menadzere :lol: :lol: ..de se ba malo uozbiljite ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2013, 09:54

staragarda je napisao/la:pa jbt,dal ste vi normalni...o cemu se ovdje raspravlja...pa normalno da je ono g.o.v.n.o od kvazi menadzera nanjusilo pare i da prosipa demagogiju o Slobodi i o tome kako ce eto on sad zauzet :roll: ....pa sta mislite kakvi su ostali ti kvazi menadzeri u ovom nasem blatu od fudbala..jel mislite da su to neke postenjacine koje dovode svoje igrace u zelju,sarajevo,siroki,zrinjski radi neke ljubavi :roll: :roll: ....ovo g.o.v.n.o,taj husaric nam je na zalost NUZNO ZLO :oops: :oops: ...tako je,kako je...ko te bolan pita kako si se docepo neceg..uzdaj se use i u svoje kljuse...pa jedan siroki DECENIJAMA petlja...kupuje,lobira,preko reda igra evropu..maze,podmazuje...pa onaj bolesnik kacavenda episkop bio a po tubu mu snimci svaki dan izlazili..i vi ocekujete od ove odron lige neke postenjacine i licencirane menadzere :lol: :lol: ..de se ba malo uozbiljite ;)
Bas tako. Nas istjerase iz PL jer nismo imali one koji znaju da mesetare. Kakvo ba postenje. Pet kola prije kraja onog prvenstva se mogao obezbediti opstanak, ali nismo imali takvog u klubu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 nov 2013, 12:14

Super je to sve samo nemojte opet sutra pricu faraon je kriv za stanje u Slobodi, opet nema transe, ovakvi i slicni su i doveli do velikog "povjerenja" prema Slobodi, ja sam za to da se vrate i Sabovici jer su imali najbolje rezultate, ipak znaju radit, sta ce bit za 3 godine i hoce li doci novi Gracic kao slamka spasa boli me tuki :?

Kad nam opet djeca budu isla sa pola treninga, bez ikakvih obaveza prema klubu, gdje ih obucavamo za druge, nemojte se bunit.
Mislio sam da Sloboda sa ovim covjekom u klubu i konacnim aminovanjem od grada moze napravit nesto sto ce biti primjer drugima, ali ne daj ti nam ulazak po cijenu svega.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 nov 2013, 12:26

Pupi04 je napisao/la:Super je to sve samo nemojte opet sutra pricu faraon je kriv za stanje u Slobodi, opet nema transe, ovakvi i slicni su i doveli do velikog "povjerenja" prema Slobodi, ja sam za to da se vrate i Sabovici jer su imali najbolje rezultate, ipak znaju radit, sta ce bit za 3 godine i hoce li doci novi Gracic kao slamka spasa boli me tuki :?

Kad nam opet djeca budu isla sa pola treninga, bez ikakvih obaveza prema klubu, gdje ih obucavamo za druge, nemojte se bunit.
Mislio sam da Sloboda sa ovim covjekom u klubu i konacnim aminovanjem od grada moze napravit nesto sto ce biti primjer drugima, ali ne daj ti nam ulazak po cijenu svega.
ulazak bi pod uslovom da azmir ostane na celo,donio sponzore,jer niko nece da ulaze u ovaj odron od lige,vecu posjecenost,sloboda bi bila primamljivija kvalitetnim igracima,ovako sve nesto jedva..taj covjek je jedini koji moze dovesti dobre igrace,o njegovim ljudskim kvalitetima suvisno je govoriti,ali nuzda zakon mjenja,jbg.. :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 nov 2013, 14:03

ebiga doces u situaciju gdje ces morat dovesti njegovog igraca i taj ce te izdat jer ce mu ovaj tako narediti zato jer ga je Sloboda odbila...vjerovatno zna Azmir sta radi nije lud..rekao mu je dati nagradu to je vjerovatno nesto primamljivo ocigledno i za samog njega ..uglavnom vidjet cemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 nov 2013, 15:23

Evo kako vidim ovu „saradnju“ koja bi se trebala navodno desiti izmedju Azmira i Husare. Ovo vidim kroz vic kojeg sam copy/paste iz jednog teksta novinara Borisa Dezulovica koji je napisan u Oslobodjenju, samo sam dodao imena.

Elem, zamotao suri orao (Husara) džoint pa se onako napušen pustio s najviše litice na planini. Obrušio se orao (Husara) dolje u strmoglavom okomitom padu, svakim perom na tijelu osjećajući blaženstvo apsolutne slobode, i kad je već izgledalo da će se tako obamro u ekstazi zabiti u podnožje, u posljednji trenutak, jedva pedalj-dva od tla, zamahnu on (Husara) krilima i odlijepi se u visinu."Jebote, kakav sam ja kralj!", urlao je orao (Husara) diveći se sam sebi.
Vidio to drugi orao (Sabovic), pa ga upitao šta mu je. "Trava, moraš probati", odgovorio mu ovaj, "čisto ludilo." Pristane odmah drugi orao (Sabovic), zamotaju njih dvojica po džoint i obruše se s litice, pa nakon nekoliko minuta bezglavog pada zamahnu krilima i u posljednji čas se odlijepe od tla. "Jebote, kakvi smo mi kraljevi!", oduševljeno su onako nadimljeni urlali dok su se vraćali gore.
Gledao sve to odozdo medo (Azmir), pa ih upitao šta im je. "Trava, hoćeš i ti probati?", pozvali ga oni. Pristao medo, zapalio s njima džoint, pa se popeo na planinu i zajedno s njima pustio s vrha litice. "Jel' dobrooo?", pitao ga onaj orao (Husara). "Ludilooo!", odgovorio oduševljeni medo (Azmir) u adrenalinskom orgazmu, gledajući kako mu se podnožje nezaustavljivo približava. "Pazi sad", upozori ga orao (Husara), "kad dođemo na metar iznad zemlje, ti samo snažno zamahni krilima." "Kakvim krilima, nemam ja krila!", odgovorio mu medo (Azmir). "Nemaš krila?!?", u čudu ga pogledao drugi orao. "Jok ja", odgovorio medo (Azmir).
"Jebote, medo"(Azmire), na to će oba ona sura orla (menager-a),"kakav si ti kralj!"

Najiskrenije, ne bih volio da se ovo desi sa Slabodom i Azmirom, vise bih volio da Sloboda proglasi bankrot i krene kao amaterski klub iz ne znam koje lige sa Azmirom kao predsjednikom, nego ovu opciju koja je po meni katastrofa, elementarna nepogoda, ne znam sta vec....imamo primjer Ludogreca (Bugarska) u evropskim okvirima kako se to radi na pravi nacin i ne sa puno para.
P.S. Necu vise komentarisati nista u vezi ovog, ma sta da se desi, zaista nemam nista protiv bilo koga, niti imam pravo nekome pametovati, jer ne placam iz svog dzepa.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 nov 2013, 15:43

Kakav bolan bankrot i kretanje iz najnižeg ranga, da se može tako ne bi se Dita ugasila odnosno "zaledila poslovanje" i oformljen OKK.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 29 nov 2013, 16:40

Isti taj Husaric prije par dana pise generalni menadzer Slobode , a danas demant u Sportu i hvalospjev od novinara koji su poznati da pisu sta kome treba , oko Slobode nazalost je puno mesetara i ovaj lik nas nikada sa svojim igracima nigdje nece odvesti , odvesce nas u PL sistematski timski rad ljudi iz opstine i Azmira sa prevazidjenim nesuglasicama i sa domacim kadrom !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 nov 2013, 16:47

rukfash je napisao/la:odvesce nas u PL sistematski timski rad ljudi iz opstine i Azmira sa prevazidjenim nesuglasicama i sa domacim kadrom !
Ovo je fenomenalno rečeno! ;)
Ja bih samo zamijenio dio "odvest će nas u PL" (jer vjerovatno se u PL može otići i drugim načinima) sa npr. "napravit ćemo jak klub"! To treba da bude konačni cilj, jak klub.
tuzlanska Sloboda

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 29 nov 2013, 16:54

Zlajci @
Svaka ti je na mjestu !

Cikita123
Kontakt:

Post Postao/la Cikita123 » 29 nov 2013, 17:54

Napokon neko da kaze pametno i dobro. Bravo rukfash sve si rekao onako kako treba da bude.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 nov 2013, 19:08

Cikita123 je napisao/la:Napokon neko da kaze pametno i dobro. Bravo rukfash sve si rekao onako kako treba da bude.
Is this a faking joke :mrgreen: :lol:
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 nov 2013, 19:14

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 nov 2013, 21:55

Cikita123 je napisao/la:Napokon neko da kaze pametno i dobro. Bravo rukfash sve si rekao onako kako treba da bude.
Najgore je kad cojk mora sam sebe hvalit :lol: :lol: :lol: :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 nov 2013, 21:59

:lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2013, 22:03

Covjek sam sebi upada u rijec. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 nov 2013, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 nov 2013, 22:07

A ja mu fino reko, nek mi lijepo plati, ja cu mu sa 5 profila ubacivat postove, al neofirno.
Ovo ovako je pravo amaterski, a i nije po pravilniku :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.