Evo kako vidim ovu „saradnju“ koja bi se trebala navodno desiti izmedju Azmira i Husare. Ovo vidim kroz vic kojeg sam copy/paste iz jednog teksta novinara Borisa Dezulovica koji je napisan u Oslobodjenju, samo sam dodao imena.
Elem, zamotao suri orao (Husara) džoint pa se onako napušen pustio s najviše litice na planini. Obrušio se orao (Husara) dolje u strmoglavom okomitom padu, svakim perom na tijelu osjećajući blaženstvo apsolutne slobode, i kad je već izgledalo da će se tako obamro u ekstazi zabiti u podnožje, u posljednji trenutak, jedva pedalj-dva od tla, zamahnu on (Husara) krilima i odlijepi se u visinu."Jebote, kakav sam ja kralj!", urlao je orao (Husara) diveći se sam sebi.
Vidio to drugi orao (Sabovic), pa ga upitao šta mu je. "Trava, moraš probati", odgovorio mu ovaj, "čisto ludilo." Pristane odmah drugi orao (Sabovic), zamotaju njih dvojica po džoint i obruše se s litice, pa nakon nekoliko minuta bezglavog pada zamahnu krilima i u posljednji čas se odlijepe od tla. "Jebote, kakvi smo mi kraljevi!", oduševljeno su onako nadimljeni urlali dok su se vraćali gore.
Gledao sve to odozdo medo (Azmir), pa ih upitao šta im je. "Trava, hoćeš i ti probati?", pozvali ga oni. Pristao medo, zapalio s njima džoint, pa se popeo na planinu i zajedno s njima pustio s vrha litice. "Jel' dobrooo?", pitao ga onaj orao (Husara). "Ludilooo!", odgovorio oduševljeni medo (Azmir) u adrenalinskom orgazmu, gledajući kako mu se podnožje nezaustavljivo približava. "Pazi sad", upozori ga orao (Husara), "kad dođemo na metar iznad zemlje, ti samo snažno zamahni krilima." "Kakvim krilima, nemam ja krila!", odgovorio mu medo (Azmir). "Nemaš krila?!?", u čudu ga pogledao drugi orao. "Jok ja", odgovorio medo (Azmir).
"Jebote, medo"(Azmire), na to će oba ona sura orla (menager-a),"kakav si ti kralj!"
Najiskrenije, ne bih volio da se ovo desi sa Slabodom i Azmirom, vise bih volio da Sloboda proglasi bankrot i krene kao amaterski klub iz ne znam koje lige sa Azmirom kao predsjednikom, nego ovu opciju koja je po meni katastrofa, elementarna nepogoda, ne znam sta vec....imamo primjer Ludogreca (Bugarska) u evropskim okvirima kako se to radi na pravi nacin i ne sa puno para.
P.S. Necu vise komentarisati nista u vezi ovog, ma sta da se desi, zaista nemam nista protiv bilo koga, niti imam pravo nekome pametovati, jer ne placam iz svog dzepa.