FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 29 nov 2013, 11:46

champions1921 je napisao/la:Ma rekao sam da cu se vjerovatno provaliti ali drzim tu glupost u sebi dvadesetak dana i morao sam je se osloboditi :mrgreen: Lik je hladno rekao da mi 100% pekidamo tu tekmu ako ovi dodju..

Izvinjavam se na prenosenju, najverovatnije, nebuloze koju sam cuo..
Pretpostavljam da si sam sebi dao šlagvort da bi pisao o ovakvoj mogućnosti, ali znajući šta ovi naši mogu uraditi uopšte se ne bih začudio da se to i desi. A neka se i desi kada i pojedini moderatori te pojedince opravdavaju na ovom forumu to jest one performanse sa paljenjem baklji i kidanjem stolica. Da je sreče mi sutra nebi upalili ni upaljač za cigaretu ali od toga nema ništa.
Što se same utakmice tiče nadam se da će stručni štab i posebno igrači biti 100% u utakmici i da se neće zanositi tim što Borac dolazi bez nekih bitnih igrača jer često oni što igraju dobiju još veći motiv bez njih. Zato sutra disciplinovano i hrabro.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 nov 2013, 11:47

Dzole im sprema ceku
NO PYRO NO PARTY

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 29 nov 2013, 11:53

Buu je napisao/la:Dzole im sprema ceku
:lol: :lol:
Manite se te price o prekidanju..
Opet neki baklje spominju, eto sinoc na utakmici rijeke, 2-3 baklje se zapalise i onda skocio cijeli stadion i poceo zvizdat tako bi i vi trebali ako imate damu, a ne pisat po forumu..

Ovo moramo dobit lagano sa 3-4 gola razlike..Da bi se i igraci malo digli, a i tako ce u proljetnom dijelu vratit navijace na stadion i sve ce biti lakse.. ;)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 nov 2013, 12:18

I pobjeda od 1:0, nekom frljokom u 92 minuti, za mene bi bila ko Trabevic.
Cini mi se da niko od nas nije svjestan uspjeha koji je napravila ova naša mlada ekipa.
Sjetite se samo euforije u fk Sarajevu oko dovodjenja novih igrača. ..Odemo im na Kosevo i poderemo ih i na terenu i na tribinama, dokazemo im u njihovoj avliji da smo jači, da imamo nešto što oni nikad nece spoznati.
Ova utakmica s Borcem, osim tri boda s kojima ostajemo na vrhu, ima i mnogo širi znacaj za ovu ekipu i klub i cjelini.Ako dobijemo Borca, znaci mozemo i Sirokog, Zrijnskog,Sarajevo.A to znači, opet smo šampioni.
Zbog toga autra stvarno imamo ogromnu obavezu da pomognemo da se ta pobjeda ostvari.
A pomoci ćemo samo ako budemo sdusnonavijali svih devedeset minuta, neovisno o kretanju rezultata.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 nov 2013, 12:53

slika

Ne izlgeda ovo tako lose 8-)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 29 nov 2013, 13:46

Sanjam sinoć utakmicu. U prvom poluvremenu 0:3, a kraj utakmice 4:3 (3 gola Svrake i jedan Hodžić)
Teško da će mi se san što se tiče rezultata ostvariti, ali ishod bi mogao. Bar se nadam :D
Manijaci, dokažimo da smo jedini pravi navijači u BiH.
Ako i Lešinari dođu, neka ih. Nek' gledaju kako Borac gubi. Ne trebamo praviti nikakve gluposti, nismo mi tu radi njih već radi Želje i nas samih. Definitivno zastave, šalovi, grla i dlanovi su prava podrška. I to grla u smislu da bodrimo svoje, a ne da blatimo goste.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 nov 2013, 14:13

Buu je napisao/la:Dzole im sprema ceku
Vidis, a to znas da istaknes pametnjakovicu? Nema sta, pametnica nasa lijepa... Rodila te majka...

Niko ne poziva na nasilje, ali poenta price je da JA OVU GAMAD KOJA SEBE NAZIVA LESINARIMA MRZIM IZ DNA DUSE! Tako je, kako je! ALI OPET NIKO NE POZIVA NA NEKO NASILJE, kao sto ti to tumacis.... :? :?

Sto se mene tice, najbolje bi bilo kada bi policija uvidjela da im se sprema nesto, pa da nikako ne DOLAZE, jer nam ne trebaju nikako. A onaj koji ih priziva, zna se dobro zasto ih priziva. Tako da niko nije lud ovdje vise...

Meni ne trebaju, niti ce ikada vise imati moju dobrodoslicu. Ovo se odnosi na Lesinara, a normalan navijac Borca moze sa mnom na tribinu, sto se mene tice. ;)

I opet ponavljam, NIKO NE TRAZI NASILJE, samo neka provokatori ne dolaze, jer ce se uvijek naci budala koja ce uzvratiti na to... Sada je sve na policiji. Ako zele normalno odraditi utakmicu bez problema, znaju sta im je ciniti...

Slicno misljenje imam i za ULTRASE, ali oni su dobili svoje od strane policije na ocigled sviju nas....

[youtube][/youtube]

Ovakvim skupinama nije mjesto na stadionima....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 29 nov 2013, 14:24, ukupno mijenjano 3 puta.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 nov 2013, 14:14

Pošto stalno kukamo kako nam fali novac, evo jedan poučan članak, kako klub i s malo novca može biti odličan čak i u europskim razmjerama.
http://www.in.dex.hr/sport/clanak/znans ... 13929.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S.
Ukloniti tačkicu između riječi in.dex

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 29 nov 2013, 15:12

Ovaj teren izgleda fenomenalno u odnosu da se uprava sjetila dan pred najveci derbi poraditi malo na njemu...
Mislio sam da ce na njemu biti 5% zelene boje i ostalo blato,ali sad se moze reci da je obrnuti odnos :D
Uz danasnji dan i sutra ujutro teren ce se malo isusiti i biti cvrsti..
Treba sutra hrabro krenuti od prve minute,mi ako zabijemo u prvom pol to je dobivena utakmica..samo da nasi igraci nerazmisljaju ima 2.po zabicemo ga,ima vremena...ZNACI OZBILJAN PRISTUP OD POCETKA i nece biti problema.. :mrgreen:
Sto se tice ovi neki sto spominju nerede nekakve,nece biti nista na Grbavici...nije niko budala..a moguce je i da im murija nedopusti dolazak,sto nije u nadleznosti naseg kluba nego policije...iako bi volio da budu 8-)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 29 nov 2013, 15:13

Dnevni avaz 29.11.2013.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 nov 2013, 16:06

Znači ptičice dolaze.

FORZA ŽELJO
Ja te volim, volim Željo..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 nov 2013, 16:58

Željo i UNICEF nastavljaju saradnju

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-i-unicef- ... dnju/7391/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 nov 2013, 17:05

voltron30 je napisao/la:Pošto stalno kukamo kako nam fali novac, evo jedan poučan članak, kako klub i s malo novca može biti odličan čak i u europskim razmjerama.
http://www.in.dex.hr/sport/clanak/znans ... 13929.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S.
Ukloniti tačkicu između riječi in.dex
To je ta cifra koju mi moramo dostici i imati standardno na raspolaganju bez evrope i prodaje igraca i onda sam 100% ubijedzen da nam evropa ne gine i to redovno. Znaci imas budzet od 8 miliona maraka sto znaci da i mozes imati na raspolaganju 25 igraca sa prosjecnim primanjima od 200.000KM/god. znaci neko ce imati vise neko manje ali to su ti troskovi od nekih 5 miliona maraka samo na plate i imas fore 3 milje za ostale stvari itd.. + evropa i prodaja igraca. Na papiru je to mala cifra 8 miliona KM za jedan fudbalski klub ali ocigledno za nas je to trenutno ne dostizna fantazija.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 nov 2013, 17:11

Pričajte o sastavima, terenu, gdje smo bolji od njih, gdje lošiji, ko će umjesto Kerle igrati. Pustite se navijačkih "dječijih" provokacija, prijetnji...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Rios

Post Postao/la Rios » 29 nov 2013, 18:41

Sutra aBd umjesto Kerle ocekujem Skaljica..Nadam se da ce Vernes biti spreman 100%,njegovo iskustvo nam je dragocjeno u ovakvim utakmicama..Ocekujem takodjer da Ara nastavi golgeterski niz..Nemam inf. koliko je golova postigao Stokic kao naj strijelac PL,zna li neko? Moze li ga Ara stici eventulano? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 29 nov 2013, 18:47

Rios je napisao/la:Sutra aBd umjesto Kerle ocekujem Skaljica..Nadam se da ce Vernes biti spreman 100%,njegovo iskustvo nam je dragocjeno u ovakvim utakmicama..Ocekujem takodjer da Ara nastavi golgeterski niz..Nemam inf. koliko je golova postigao Stokic kao naj strijelac PL,zna li neko? Moze li ga Ara stici eventulano? :mrgreen:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/wagner-i ... aca/118772" onclick="window.open(this.href);return false;

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 nov 2013, 18:52

Samo jedna,ito ona prinudna izmjena ce biti,po meni.Hasanovic ide na stopersku poziciju,Dado i Tomo zadnji vezni,Jamak ispred njih,Selim,Ara i Svraka.
Ja mislim da je ovo dobro i optimista sam.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 nov 2013, 18:55

[youtube][/youtube]

Pogledajte malo ovaj video pa se zapitajte da li je Stana zaista zasluzio da ga pojedini pljuju?

Ne odnosi se ovo "pljuju" na njegove zadnje tekme gdje je bio perfektan i gdje ga svi hvala, vec na generalno misljenje koje vlada kada je ovaj igrac u pitanju!

Sto se sutra tice, nadam se samo da dati gol na vakat, inace cemo sami sebe pokopati. Treba sutati sa distance po zemlji, morat ce jedna uci... Dole odigrati snazno, odmah ih lomiti jer ce oni nas standardno lomiti. Ako im odgovorimo kako treba, vjerujem da pobjeda nece izostati...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 nov 2013, 21:09

Ne mozemo po klipovima suditi o kvaliteti igraca.. Klipovi su uglavnom "the best of".. Stana je prije imao odredjenih problema u igri.. Cesto ga je struka koristila na razlicitim pozicijama.. U ovoj sezoni je nadosao i sigurno je jedan od nasih najboljih igraca.. Nije nikad zasluzivao psovke i zvizduke jer je uvijek davao 100% i ginuo na terenu a u ovoj sezoni sve pohvale za Srdjana i njegove partije.. Najzasluzniji za njegov napredak je Amar Osim koji ga je gurao i onda kada su svi po njemu pljuvali.. Srdjanu sve najbolje i da i dalje napreduje pa cak i do repke ako bude 100% posvecen tom cilju..

Sutra od njega ocekujem minimalno dvije asistencije :D
BUDI ŽELJO !!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 nov 2013, 21:28

Stana je po meni veoma potcijenjen igrac,da je bilo vise podrske navijaca i on bi se medijski vise exponirao,mogao se stavit u izlog bez problema,uglavnom po meni je Stana veliki radnik...da je prozvan koji put sa juga vise,vjerovatno bi i vecina ovdje imala pozitivnije misljenje o njemu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Redfire16 i 36 gostiju.