Kralju ja ni jednog sekunda nemislim da si mislio nesto lose jer je to tvoje misljenje a forum i sluzi da bi ljudi iznijeli svoje stavove.Cak sto vise mislim da ljudi sa strane mogu bolje i realnije dati sliku ma kako ona bila dobra ili losa.Sad su nam kola krenula nizbrdo ali sreca je pa ce sad kraj ove polusezone pa na proljece sta nam bog da.pabizo je napisao/la:Nijesam ništa lose mislio ali Osman je bio izgubljen u prostoru a I kad je imao loptu u nogama vise puta je pogrešio.Nogometaš koji je zadužen za destrukciju igre protivnika mora biti VELIKI ZNALAC,što na žalost mali Osman NIJE TAJ ZNALAC.Pod hitno treba REZ bez ANESTEZIJE u Slaviji,,,,,,vako nije dobro jarane.Da su ti nogometaši dobri hajde da kažemo PA NE BIH DOŠLI u Slaviju da zarade za život a para NEMA.Foliranti sitni I vjerujem da su pročitani od glavnih ljudi u Slaviji.Podržavaju ih neki plačenici novinari koji za 50km,,,napišu tako smješne tekstove npr,,,,,aleksic u ŽELJI,,,,,,OSMAN U BEŠIKTAŠU,,,,,karamatic u JUVENTUSU itd.A oni su igrali a I sada igraju u klubovima gde nema para,,,,,npr Smederevo u I ispade iz lige a tako DOBRI NOGOMETAŠI igrali tamo,,,,DOBRO JUTRO KOLUMBO,,,,,,,,ZAHVALITE SE g.Spalevicu na preporukama ,,,,Dosta je dao Slaviji ali nemoj vise da vam on šalje igrace ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lovcen16 je napisao/la:Ma neznam vise jarane nista,ovo je totalno blijedo,lose da losije nemoze!!!!Neki se rezovi moraju praviti ali sta i kako to je vec na struci da rijesi!!!A sto se tice malog Fice i mene je licno malo razocarao sa igrama sto sam mu i rekao dva-tri puta na sta sam dobio odgovor da je on zaduzen za destrukciju igre a da Dudo i Make organizuju igru naprijed!!!Opet struka!!!!nebitno ali stvarno igra lose!!!!
FK Slavija
Re: FK Slavija
- anonymous001
- Kontakt:
napustice vas par igraca uskoro...
koliko sam cuo nisu redovne plate u Slaviji?
ko su vasi najbolji igraci ako vam nije problem da mi odgovorite?
Kralju prvo cu da ti pokusam da odgovorim za plate jer mozda i ovo nije tacno ali lik koji mi je to rekao je pri upravi kluba pa mislim da je provjereno ali uvjek ima ono ali,prvo sam i ja sam mislio da im kasne plate,ugovorne obaveze ,premije i slicno ali to jednostavno nije istina za plate jer su im isplacene a kasni se jednim dijelom ugovornih obaveza.A premije nisu ni zaradili pa nema ni kesa cak je bilo nekih kazni novcanih pa je bilo pravo turbulentno u ekipi sto i rezultati i pokazuju....Da ce biti odlazaka bice sigurno a najvise se prica za Aleksica(Zrinjski,Zeljo i jedan prvoligas iz Srbije!),Perisica i Karamatica!!!!Njih trojca su nam doduse i najbolji ovo ostalo je prosjek sto i tabela pokazuje.Najavljuje se pokusaj dovodjenja Nede Turkovica sa kojim je bilo sve dogovoreno za pocetak ove sezone ali je momak dobio ino ponudu i normalno otisao vani ali taj njegov klub iz Kazastana je ispao pa je momak ovde u Sarajevu!!!anonymous001 je napisao/la:napustice vas par igraca uskoro...
Hahaha lik iz uprave ti rekao! Da samo znas kakvi su to lazovi! Plate kasne itekako! Jos im isplacuju zaradjeno iz prethodne sezone i to na kasicicu! Po 10% ili 20%, zavisi koliko skupe. A pojedini igraci su dobili samo dio ugovornih obaveza. Igracki kadar se rasipa, polako ali sigurno, jer novca nema, tacnije ONI SE NI NE TRUDE DA ISTA SKUPE! To je surova istina 

Ujic danas na kafi je pricao o ovome sto sam ti ja napisao ako je on slagao onda ga j.bi.
Šta sutra očekujete?
Povrede, suspenzije...kakva je atmosfera u klubu, jesul se riješile finansije, jel sve u redu???
Povrede, suspenzije...kakva je atmosfera u klubu, jesul se riješile finansije, jel sve u redu???
Kao sto se i ocekivalo Aleksic i Karamatic vec imaju neke ponude za ino angazman sa provjerom naravno sto je danas pisao i ovaj portal ali u danasnjem presu izjava trenera Bozicica je da ce uslijediti cistka igrackog kadra u Slaviji a da ce pokusati da dovedu 4-5 provjerenih igraca prevashodno napadaca i ofanzivnih veznih!!!!
Karamatic uzeo ciste papire,Mamic vec u Zrinjskom,Aleksic ima ponude nekih Kazahstanaca,Perisic ponudu Kiprana,Pigi ide 5 januara u Indoneziju na probu kod nekih hajduka a na izlaznim vratima su izgleda Dudic i Comor.Trener je izgleda izjavio da su svi na prodaju i da hoce da ima 20 igraca i 3 golmana,izgleda da ce dosta ove nase djece da ide na posudbe u druge ekipe nizih rangova!!!!
lovcen16 je napisao/la:Karamatic uzeo ciste papire,Mamic vec u Zrinjskom,Aleksic ima ponude nekih Kazahstanaca,Perisic ponudu Kiprana,Pigi ide 5 januara u Indoneziju na probu kod nekih hajduka a na izlaznim vratima su izgleda Dudic i Comor.Trener je izgleda izjavio da su svi na prodaju i da hoce da ima 20 igraca i 3 golmana,izgleda da ce dosta ove nase djece da ide na posudbe u druge ekipe nizih rangova!!!!
Kakav je ovaj Mamic bio u Slaviji?
ps:nije jos dosao u Zrinjski!
HSK Zrinjski Mostar.
Mamic je kod nas igrao krilo i moze se reci da je prvu godinu igrao dosta dobro,borio se,trcao a dao i je nekoliko golova i bio je jedan od rijetkih koji su bar mene licno zadovoljili poslije je dosao mali Karic koji ga je istisnuo iz prve postave pa je doslo do smjena trenera gdje se i on malo pogubio jer su ga gurali da zaceplja sve rupe u ekipi....Decko je bez ijednog i najmanjeg ekcesa stvarno momak za uzor za sve sportiste sto ga je kod nas i dovelo da ga raja gotivi bas kao da je nas domaci,igracki jos moze napredovati ali u jacoj ekipi sto trenutno Zrinjski i jeste....Ovde se prica da je to 99% gotov transfer....saskograd je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Karamatic uzeo ciste papire,Mamic vec u Zrinjskom,Aleksic ima ponude nekih Kazahstanaca,Perisic ponudu Kiprana,Pigi ide 5 januara u Indoneziju na probu kod nekih hajduka a na izlaznim vratima su izgleda Dudic i Comor.Trener je izgleda izjavio da su svi na prodaju i da hoce da ima 20 igraca i 3 golmana,izgleda da ce dosta ove nase djece da ide na posudbe u druge ekipe nizih rangova!!!!
Kakav je ovaj Mamic bio u Slaviji?
ps:nije jos dosao u Zrinjski!
nešto se šuška oko dovođenja jednog mladog napadaća
Koliko sam ja nacuo zainteresovani su za Vidakovica iz Novog Pazara prije igrao za Borac,Nedo Turkovic prije igrao za Travnik a Zeljina skola zadnju sezonu igrao u Kazahstanu kod Ljupka Petrovica i Dusko Stajic iz Celika e sad mozda je sve ovo suplja jer niko nista nece da kaze bas ko da dovode Ronalda a izgleda kasa prazna opasno!!!!!barezi je napisao/la:nešto se šuška oko dovođenja jednog mladog napadaća
Prema portalu sportbalkan u Slaviju bi trebao da dodje japanac Soma Otani igrac sredine terena koji je vec saradjivao sa trenerom Bozicicem u Beranama a pominje se jos Sasa Jovovic koji je izgleda napadac isto igrao dole po Montenegru.....Corsovic je izvor sto znaci da bi ovo moglo biti vjerodostojno ali treba sacekati da se to ozvanici......
Mamim i Dudic na izlaznim vratima..
Slaviji oduzeta tri boda zbog neizmirenih finansijskih obaveza.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Jarane,DUG JE NAJGORI DRUG.....ali im je zato njihov bivši špic iz srbije šalje MEGA ZVIJEZDU nekog zoranovica iz metalca .milanovac,,,,frka je oko ovog napadaca jer ga ko fol traže ZVIJEZDA BG,PARTIZAN BG,a SARAGOSA je poslala ponudu,a mudri MAMIC iz Zagreba nece žalit para ali,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zoranovic želi samo u slaviju.HA,HA,HA ,,,,,SMJEŠNO do BOLA.Shanks je napisao/la:Slaviji oduzeta tri boda zbog neizmirenih finansijskih obaveza.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bojan ... ml-ODIGRAO" onclick="window.open(this.href);return false; 303min.u nekom metalcu I on je POJAČANJE,,,,,,,,,,,,,,,U problem ste velikom,,,,,,,,,,,,,pabizo je napisao/la:Jarane,DUG JE NAJGORI DRUG.....ali im je zato njihov bivši špic iz srbije šalje MEGA ZVIJEZDU nekog zoranovica iz metalca .milanovac,,,,frka je oko ovog napadaca jer ga ko fol traže ZVIJEZDA BG,PARTIZAN BG,a SARAGOSA je poslala ponudu,a mudri MAMIC iz Zagreba nece žalit para ali,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zoranovic želi samo u slaviju.HA,HA,HA ,,,,,SMJEŠNO do BOLA.Shanks je napisao/la:Slaviji oduzeta tri boda zbog neizmirenih finansijskih obaveza.
čujem da će biti proba za neke igraće posebno za neke mlade iz sarajeva i okoline
Kapiten i nase dijete mali Maka potpisuje za poljskog prvoligasa Koronu Kielce gdje vec sa dosta uspjeha igra jos jedan bivsi Slavijin fudbaler Vlasta Jovanovic!!!!Maka kralju nek ti je sa srecom!!!!!Izgleda da je kod nas bas prometno jer nas je izgleda napustio golman Tomovic a kao zamjena se pominje Mladen Lucic isto nas bivsi golman,sljedece sedmice dolazi japanac Otani i izgleda ovaj spic Zoranovic a vec je u postu iznad pisao barezi da je organizovana proba za 6 igraca koji ce se boriti za ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.