Safet Sušić - Pape

robben
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la robben » 28 nov 2013, 17:51

ako nije problem oce li mi neko reci da li smo mi u sesiru sa onim afrikancima ili ostajemo sa evropljanima jer ako se bude islo po sadasnjoj rang listi rusija je ispod nas tako da bi mi trebali ostati u sesiru sa evropljanima ili je drugacije?
joj hamo vidi mu glave

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 nov 2013, 17:57

robben je napisao/la:ako nije problem oce li mi neko reci da li smo mi u sesiru sa onim afrikancima ili ostajemo sa evropljanima jer ako se bude islo po sadasnjoj rang listi rusija je ispod nas tako da bi mi trebali ostati u sesiru sa evropljanima ili je drugacije?
Nije jos potvrdjeno, ali ako bude kao i do sada, a biti ce tako 99%, je da ce se gledati oktobarska lista i za ostale sesire.Znaci mi i Rusi sa europljanima,a Francuzi sa Afrikancima
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 28 nov 2013, 17:58

TMovac je napisao/la:
robben je napisao/la:ako nije problem oce li mi neko reci da li smo mi u sesiru sa onim afrikancima ili ostajemo sa evropljanima jer ako se bude islo po sadasnjoj rang listi rusija je ispod nas tako da bi mi trebali ostati u sesiru sa evropljanima ili je drugacije?
Nije jos potvrdjeno, ali ako bude kao i do sada, a biti ce tako 99%, je da ce se gledati oktobarska lista i za ostale sesire.Znaci mi i Rusi sa europljanima,a Francuzi sa Afrikancima
aham, hvala na informacijama
joj hamo vidi mu glave

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 nov 2013, 17:58

Gleda se oktobarski ranking, tj. mi smo sa Europljanima. :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2013, 17:59

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Begovic nije toliko blesav pa da ''zaigra konacno'' za A selekciju Kanade.Jer sanse za odlazak na svjetsko prvenstvo sa Kanadom bilo bi mu slicno kao i sa Litvanijom.Ona njegova spika je bila samo pucanj u prazno i zayebavanje i jedne i druge strane,nista drugo.
Stipu ti to, covjek je sjedio na klupi u zvanicnom mecu i samo je nasa sreca sto kanadski selektor nije iskoristio priliku da ga kaparise za sva vremena.

o cemu ti? Grafite nikad nije igrao za nas,niti je imao osnova igrati za nas.Dok je Bega igrao mladje selekcije Kanade i sjedio u zvanicnoj utakmici A repke Kanade na klupi.Da ga je selektor uveo samo na sekund u toj utakmici mogli bi mi pricati borbene.
I sta sad ni prvi ni zadnji.Pun ih je klinac takvih bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 28 nov 2013, 18:01

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sušić: "Od mene niko ne može da traži da obećam plasman u drugi krug, a ako postoji takav, evo ja mu već sada prepuštam mjesto selektora."
Eto doktori nauka, formacija i youtube klipova. Rodni list i dvije slike u džep i pravac Ferhadija br. 30.
Ja sam poslao svoj CV.. Nadam se da ce biti nešto, naveo sam ovaj forum kao referencu :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 nov 2013, 18:03

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sušić: "Od mene niko ne može da traži da obećam plasman u drugi krug, a ako postoji takav, evo ja mu već sada prepuštam mjesto selektora."
Eto doktori nauka, formacija i youtube klipova. Rodni list i dvije slike u džep i pravac Ferhadija br. 30.

Nemaju oni muda za toga :)

O drugim stvatima netreba ni pisati!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 nov 2013, 18:04

Ne zaboravite navesti u n CV-u i Football Manager 2012-2013 :lol:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 nov 2013, 18:20

Goalgetter je napisao/la:Ne zaboravite navesti u n CV-u i Football Manager 2012-2013 :lol:
Iskustvo na FIFA igrici nije za odbaciti. Driblanje mi ide kao Bojanu Krizaju slalom u Svicarskoj 1980.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 nov 2013, 09:59

neroazzurni je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Samo je problem što iz jednog govori mržnja, a iz drugog...
ma ne mora znaciti druze.

selektor je javna ličnost i kao takav je podlozan kritici
ne znam jesi li novi na forumu ali buraz ovoga unas nema, nema zdrave rasprave i komunikacije, ovdje su pravila jasna, ako nekog kritikujes po automatizmu ga mrzis, e onda ti se gleda ko si i sta si, pa se traze razlozi zasto ga mrzis, prvo ce pokusati skontati tvoju nacionalnu pripadnost, ako ne odgovaras onda si "donji", onda ce se gledati odakle si, ako si van sehera onda ga mrzis jer si provincijalac, a ako si iz sehera a ne navijas za pitare tu si ga opet izduv'o, dalje ce se gledat zasto ga kritikujes, ako je zbog nekog igraca onda se gleda odakle je taj igrac te ga vecinom njegovi sugradjani brane, tu ga opet duvas jer je selektor UPRAVU sto ga poziva, ako ga kritikujes zbog taktike/formacije onda ce ti lijepiti rasturanje Lihtenstajna i Litve te se faliti nekim rekordom bodova i golova
ako slucajno kazes da ne mozemo prismrdit nekoj jacoj repci tu ce uglavnom sutiti ili se busati sa remijem u Francuskoj te razbijanjem strasne Grcke
uglavnom ako imas neke kritike zadrzi ih za sebe ili budi spreman na sve al' bukvalno SVE
ugodan boravak na forumu zelim
vec popljuvani forumas
;)
jesam novi,ali mi ovo nije prvi forum :) . e to si u pravu - na forumima nema zdrave komunikacije i na kraju krajeva sve zavrsi sa vređanjem ,psovanjem i sl stvarima :oops: i onda put u banoviće :o

nekad sam primjetio da i administratori znaju biti neobjektivni i poslati u banoviće ljude čiji im se postovi ne sviđaju a ne zato sto vrjeđaju ili ne postuju pravila foruma (nadam se ne na ovom sajtu offcourse :) )

ok ja postuje da neko brani ili kritikuje nekoga ali kritikuj ga podkrepljeno dokazima a ne izaci i reci "sestre mi Pape zakon " ili "Pape papak" :) mislim daj razlog zbog čega je zakon ili papak :P

takođe mrzim i inače kad ljudi ne idu logično i kad ti kazes npr da Pape ne valja zbog lose taktičke postave protiv Argentine on ti kaze "sta ti znas Pape je veličina.on nas je odveo na SP" .Znam ja to cijenim ja odlazak na SP i cijenim to što je on nas odveo na SP ali ne cijenim sto vrsi loš skauting i sto nece da postavi neke stvari kako treba

znam.globalno je nemoguce dati kritiku jer se odmah ispituje ko si, sta si,odakle si i sl!
ja sam lično

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 29 nov 2013, 10:56

Jaoooooo Sušićuuuu zar OPET. Pa zar nije jedna od glavnih zadača selektora da prati potencialne kandidate u ŽIVO. TO je praktično JEDINA stvar koju mora da radi u pauzi do prvenstva , kvalifikacija osim usavršavanje i pračenja, skautiranja protivnika ( što nadam se da radiš ) naravno. U čemu je problem ne kapiram. Zar Savez ne krije putne troškove ?? Hajduk - Dinamo igraju tek u nedjelju tako da to nije sigurno.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ne ... ica/119023
A ne bi gledao " samo " Salatića koji bi možda i zadovoljio ( a ovako nečeš ni TO znat ). Nego bi gledao I Hajrovića ( za kojega bi možda uvidio za zavrijeđuje više od 20-tak min ), a možda i koju drugu tekmu u zapadnoj evropi u povratku. Da si bar dao Hajroviću poluvrijeme protiv ARG da se ne brukamo umjesto onog smiješnog Avdije. A na njegovo ( Avdijino ) mjesto dao Bičakčića i pritome ga isprobao na poziciji desnog bočnog svima bi uradio veliku uslugu, a prvenstveno samom sebi.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 29 nov 2013, 11:16

Po papetovoj izjavi, taman da se pojavi Kasiljas iz najboljih dana i da ima pravo nastupa za nas ovaj ga ne bi pozvao jer mu sva tri golmana brane u svojim klubovima. Smijesno.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 nov 2013, 11:20

RvPersie je napisao/la:Jaoooooo Sušićuuuu zar OPET. Pa zar nije jedna od glavnih zadača selektora da prati potencialne kandidate u ŽIVO. TO je praktično JEDINA stvar koju mora da radi u pauzi do prvenstva , kvalifikacija osim usavršavanje i pračenja, skautiranja protivnika ( što nadam se da radiš ) naravno. U čemu je problem ne kapiram. Zar Savez ne krije putne troškove ?? Hajduk - Dinamo igraju tek u nedjelju tako da to nije sigurno.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ne ... ica/119023
Čitanje sa razumijevanjem je jedna od osnovnih i najvažnijih stvari koje nas uče učiteljice u nižim razredima.
- Nikada nisam rekao da idem da ga gledam. Rekao sam da svaki fudbaler koji ima pravo nastupa za nas i koji igra dobro, ima šansu da se nađe na spisku reprezentacije. Niko nije isključen. A ako se od svih njih neko pokaže, vjerovatno ću ići da ga pogledam. No, da sada idem fudbaleru za kojeg sam prije nekoliko dana prvi put čuo, to neću - kaže Sušić.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 29 nov 2013, 11:28

Ja stvarno ne znam, s ovim papetom je vazda toplo-hladno... obraduje nas pa nas nanervira strasno
Ne znam stvarno sta mu je, jel mu mrsko ici pratiti igrace, nema novca za putovanja, sta je u pitanju? daje izjave kao da je svijetsko 2016 a ne za pola godine... ima vremenaaaa cccccc Pa kada ce gledati igrace, kako ce on znat onda da se neko pokazao ili nije, hocel u maju traziti igrace koji ce popuniti kadar ooooooooooooooooj :evil:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 nov 2013, 12:08

No, da sada idem fudbaleru za kojeg sam prije nekoliko dana prvi put čuo

Dno dna... :lol: :lol: :lol:

Covjek selektor BIH a nikada nije cuo za Salatica.... A vi se lomite i mucite i nadate da je cuo za Rodica, Pavlovica ili neke druge....

Selektor jedne drzave mora poznavati i pratiti sve potencijalne a ne da mu novinari govore gdje ko i kako igra...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2013, 12:15

Batko je napisao/la:

Covjek selektor BIH a nikada nije cuo za Salatica.... A vi se lomite i mucite i nadate da je cuo za Rodica, Pavlovica ili neke druge....

Selektor jedne drzave mora poznavati i pratiti sve potencijalne a ne da mu novinari govore gdje ko i kako igra...
Ti kao cuo, pratio pozorno godinama i znas da je vrhunsko pojacanje za nas tim?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 nov 2013, 12:34

samson je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Realnu njemu nije ni posao da zna,dok Susicu to jeste.On mora znati za svakog imalo kvalitetnijeg igraca, pogotovo za one koji igraju na nama deficitarnim pozicijama.

Smjeo bih se kladiti da pojedini forumasi prate i znaju vise nasih igraca nego sam Susic.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 nov 2013, 12:37

samson je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Pa za njega sam cuo jos davne 2009. Ne zivim u Svicarskoj i nisam ga puno pratio ali pogledao sam 5-10 tekmi gdje je on nastupio, tako da imam dobar uvid kakav je...

Bez da se pravim neki qrac ali ja i nekolicina forumasa ovdje poznajemo vise potencijalnih igraca nego Susic....

Susic ga ne mora zvati, to nije poenta, ali MORA poznavati da ne kazem pratiti potencijalne igrace...
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 29 nov 2013, 12:39, ukupno mijenjano 3 puta.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 nov 2013, 12:37

mi imamo 20 tak igraca koji igraju dobro po cijelom svijetu.znaci pocevsi od Mahmutovica,Hadzica,Cocalica,jakupovica,Hrgote,Dilavera,Salatića,ima paar klinaca u premijer ligi kao sto je Hodzic iz Zelje,nekoliko igrača iz mlade/mladih reprezenntacija kao npr Prcić,Grahovac,bešić i sl.

Znaci ne moze me niko ubjediti da se od 20 ovih igrača ne moze probrati 4-5 buducih reprezentativaca i onih koji ce upotpuniti tim

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 nov 2013, 12:39

Podrzavam Safeta Susica oko Jakupovica i Salatica...nisu nam potrebne izdajice koje vole druge drzave!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.