očito si pun k'o brod kad stavljaš SVE na kup uefaDrinaJedina je napisao/la:
Sve stavljam na ovo, ako ne prodje kupit' ću pištolj i roknut' ću se!![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
očito si pun k'o brod kad stavljaš SVE na kup uefaDrinaJedina je napisao/la:
bolje nogu slomit neg sve na EL xD (ja sam se jednom vadio na EL i skoro me zivota kostalo :/)bevanda4 je napisao/la:očito si pun k'o brod kad stavljaš SVE na kup uefaDrinaJedina je napisao/la:
nadam se da si poslusaoEmirTM87 je napisao/la:Sve je sigurnije od Marjanovica, sto se mene tice on je prekrizen za sva vremena!!!GBO je napisao/la:sta je sigurnije danas makabi 2 ili marjanovic 10,5 over ? Uplacujem 100 km,molio bih samo iskusne kosarkase kladionicare da dadnu mmisljenje
Ako mislis odigrati njega, bolje ti je baci 100 KM na ulicu naci ce neko
A svi su odigrali kontra dinama xDDrinaJedina je napisao/la:Eno fol Dinamo dao go u gostima!![]()
![]()
WINNexus je napisao/la:Sport: Fudbal
Liga: WC 2015
Vrijme: 20:50
Par: Francuska (ž) - Bugarska (ž)
Tip: Francuska ah -7,5
Koefecijent: 1,91
Kladionica: Marathonbet
Stake 3/10
* Pobjeda Francuske sa 8 i više golova razlike.
Gledao sam neki dan prvu tekmu (ne pitajte me zašto, hehe) koju su igrale u Bugarskoj. Nevjerovatno koja dominacija francuskinja.
Za samo 10 min dale su 4 gola, a na pauzu su otišle sa rezultatom 6:0. Na kraju bilo je 10:0.
Bugarke su djelovale izgubljeno na terenu, dok su Francuskinje prolazile pored njih kao da su drveni stubovi.
Večeras očekujem slično kao i u prvom meču. Potpunu dominaciju Francuskinja i opsadu na go Bugarkinja.
Francuskionje su prve u grupi sa maximalnim učinkom 3-0-0 i 17:1 gol razlikom.
Bugarkinje su posljednje sa jednim bodom i 1:19 gol razlikom.
Pobjeda francuskinja od 8 razlike je realna za očekivati. Čak je i Marthon, nadam se pogriješio, predvidio da ce na ovom meču biti više od 9 golova, pa je ponudio over 8,5, ali pošto ne očekujem da će Bugarkinje da daju jedan, a kamoli više golova, onda mi je razumnija opcija ah -7,5.
Mislim da ovaj koeficijent i ovu granicu treba hvatati dok nisu blokirali.
http://www.****/artikal/9861711/bicik ... uspension/
Pridružujem se čestitkama,halal mu svaka para,zna čoek da od mozganja a pogotovo od pišljive EL nema hljebamilanist je napisao/la:cekaj druze. vidim proslo nakon poluvremena. prvo nisam mogao vjrovati da je ovo fudbal heheh
cuj 14:0 a 10:0 na poluvremeneu:D
svaka ti cas kad si to ispratio
LošeNexus je napisao/la:Triple
Rapid Vienna - Thun 1x @ 1,2
Wigan - Waregem 1x @ 1,2
Nanterre - Partizan under 150,5 @ 1,28
@ 1,84 Unibet
Ulog 20 E
Believe je napisao/la:
Za ozbiljnije uloge rado preporučujem da trpate na Chernomorets 1.75 i Esbjerg 2.20 (kvota raste).Dinamo nema više šta tražiti,a Chernomorets želi ostati u borbi za drugo mjesto.Esbjerga pratim temeljito ove sezone u Evropa Ligi i nekako sam uvjeren da će večeras dobiti i tako se boriti za prvo mjesto.
Inače sam igrao:
Guimaraes 2,Lazio 2,Medveščak 1x,Esbjerg 1,Wigan 1,Chernomorets 1 kvota 64.58
Lyon X,Tromso 1x,Nanterre 1,Ferreira 1x,Swan-Valen 2-3 gola i Libertad x2 kvota 122.30
drug, niko te ne tjera da se kladis kod njih. Visa kartca i moneybookers rjesava sve probleme sa lokalnim kladionicama.nemaime je napisao/la:steta je sto ove nase usr..ane kladionice nisu dale ponudu za to...
Nexus je napisao/la:hvala na čestitkama, al evo, nisam ni ja bez greske, tako da ne hvalite mnogo.
Ubezobrazit cu se.
Bevanda, ja ne kradem analize, sve sto napisem je moje intelektualno kladioničarsko vlasništvo.
drug, niko te ne tjera da se kladis kod njih. Visa kartca i moneybookers rjesava sve probleme sa lokalnim kladionicama.nemaime je napisao/la:steta je sto ove nase usr..ane kladionice nisu dale ponudu za to...
Nigdje nisam ni napisao da kradeš. Dok ti postavljaš ovakve parove, iskreno, ni ne zanima meNexus je napisao/la: Bevanda, ja ne kradem analize, sve sto napisem je moje intelektualno kladioničarsko vlasništvo.![]()
dodam ovog mrtvog Wasleya na tiket, a još forumašima koji su me pitali govorim da izbjegnu taj par.. Pa ne da sam kontradiktoran nego sam glup ko ku*ac! Al još je jedan živući u igri.. Treba poomjaeng uhvatit 5 frejmova.. Gubio je 5-1, evo ga na 5-4.. Ajde još jedan legendobevanda4 je napisao/la:
Imate za 10 minuta dvije lijepe kvote: chuang li (1,55) i peter ebdon (1,40).. Uzeo sam njih dvojicu i dodao Wasleya (1,87)
Ebdon je stari majstor i ne vjerujem da je u stanju ispast prvo kolo ovako bitnog turnira, kvota mi se čini kao poklončić!
A što se tiče Chuanga, protivnik Tony Drago već dugo nije odigrao meč vrijedan pažnje.. I u međusobnim omjerima kinez vodi 2-0, ne vidim razlog da se danas ta razlika ne poveća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.