Velika doza duhovitosti izlazi iz tebe. Poštedi nas molim teneo je napisao/la:
docekali ste LP...barem na neki nacin.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja te volim, volim Željo..
Tuga Bogami.Adam Morgan, Craig Roddan and Kristoffer Peterson have headed out on loan.
Morgan has joined Yeovil Town on an emergency loan deal until January ahead of completing a permanent transfer. He has already agreed a two-year contract.
Peterson has made a temporary switch to Tranmere Rovers on a youth loan deal.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ode mi najdrazi mladi igrac iz kluba

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nek im je sa srecom. mozda se morganu i posreci nakon odlaska iz liverpoola, ngoo se nije uspio nametnuti u yeovilu vidjecemo jel morgan ista bolji. za nizih liga po meni solidan igrac.Henderson je napisao/la:Tuga Bogami.Adam Morgan, Craig Roddan and Kristoffer Peterson have headed out on loan.
Morgan has joined Yeovil Town on an emergency loan deal until January ahead of completing a permanent transfer. He has already agreed a two-year contract.
Peterson has made a temporary switch to Tranmere Rovers on a youth loan deal.Svi smo na temi voljeli Morgana, ali šta se može.
You are someone else I am still right here
Ma nema šta,Liverpool se već 2,3 sezone pokazuje kao dobar "udomiteljski klub" plati 10tak miliona,daj na posudbu,prodaj za duplo manje...fanatic je napisao/la:I bilo bi dobro. Ovo mi se najvise svidja kod sefa, jer nije previse tvrdoglav - dovede igraca, ako se ne pokaze kako treba i obruka par puta(Allen, Borini) noga mu je. Samo najbolje ostavlja u klubu, pa makar morao i rodjenog sina otjerati iz kluba.Henderson je napisao/la:Agent Fabia Borinija izjavio da njegov agent želi preći u neki klub Serije A već u januaru. To bi bio odličan posao za nas.
Borini, Allen, Aspas, svi oni bi mogli napustiti klub u januaru.
Cisto sumnjam da ce Aspas napustiti LFC, vjerujem da ce dobiti jos malo vremena da se pokaze zbog ove povrede - barem do kraja sezone..
Kao da je Arsenal nešto bolji, Chamakh, Aliadiere, Arshavin, Bendtner ...Rosicky je napisao/la: Ma nema šta,Liverpool se već 2,3 sezone pokazuje kao dobar "udomiteljski klub" plati 10tak miliona,daj na posudbu,prodaj za duplo manje...
- reds_forever
- Kontakt:
Ma standardna prica....Za nadati se da cemo u skorijem periodu dobiti novog Gerrarda ili CarruHenderson je napisao/la:Tuga Bogami.Adam Morgan, Craig Roddan and Kristoffer Peterson have headed out on loan.
Peterson has made a temporary switch to Tranmere Rovers on a youth loan deal.Svi smo na temi voljeli Morgana, ali šta se može.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Aliadiere je bio potomak akademije,došao kao tinejžder,Aršavin ako nije bio dobar neznam tko je ?lfckop je napisao/la:Kao da je Arsenal nešto bolji, Chamakh, Aliadiere, Arshavin, Bendtner ...Rosicky je napisao/la: Ma nema šta,Liverpool se već 2,3 sezone pokazuje kao dobar "udomiteljski klub" plati 10tak miliona,daj na posudbu,prodaj za duplo manje...
a Bandera koliko god ga pljuvali najduže je u klubu i dao je preko 50 golova za Arsenal.
Chamakh je doveden džaba i odigro super prvu sezonu,kasnije ga forma RvP-a pretvorila u višak
Shvatam ja da u očima navijača Arsenala ovo mogu biti dobri igrači, u očima svih ostalih spadaju u najgore napadače koje je Arsenal imao. Prema tome nemoj Liverpool ocjenjivati kao udomiteljski klub kad u svakom žitu ima kukolja.Rosicky je napisao/la: Aliadiere je bio potomak akademije,došao kao tinejžder,Aršavin ako nije bio dobar neznam tko je ?
a Bandera koliko god ga pljuvali najduže je u klubu i dao je preko 50 golova za Arsenal.
Chamakh je doveden džaba i odigro super prvu sezonu,kasnije ga forma RvP-a pretvorila u višak
Cilj ovog svega je da Liverpool puno para "baca" u prazno..Arshavin je plaćen 15 miliona i ispatio je to ne malo..ostali su bili džaba..jedini trošak je ustvari plata..Al očito neš da shvatiš da Liverpool nije u poziciji svaki prijelazni rok dovest 1 ili 2 igrača od po 5+M i prodat ih za manje pare poslije jedne,dvije sezone
Moze nam seRosicky je napisao/la:Cilj ovog svega je da Liverpool puno para "baca" u prazno..Arshavin je plaćen 15 miliona i ispatio je to ne malo..ostali su bili džaba..jedini trošak je ustvari plata..Al očito neš da shvatiš da Liverpool nije u poziciji svaki prijelazni rok dovest 1 ili 2 igrača od po 5+M i prodat ih za manje pare poslije jedne,dvije sezone

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Teško ćeš naći na forumu nekoga ko će ti reći upravu si, ali pošto sam ja Henderson, onda ti mogu reći upravu si. Nije bilo teško priznati.Rosicky je napisao/la:Cilj ovog svega je da Liverpool puno para "baca" u prazno..Arshavin je plaćen 15 miliona i ispatio je to ne malo..ostali su bili džaba..jedini trošak je ustvari plata..Al očito neš da shvatiš da Liverpool nije u poziciji svaki prijelazni rok dovest 1 ili 2 igrača od po 5+M i prodat ih za manje pare poslije jedne,dvije sezone
Na nekim transferima zaradiš, na nekima izgubiš, dis is fudbal, and fudbal iz krajzi.
A ti si to kao finansijski ili neki drugi stručnjak pa kao znaš u kakvoj poziciji je Liverpool a u kakvoj nije? Arshavin je plaćen toliko i kao što si ispravno napisao ispatio je tih 15 miliona, grijući sjedište na tribini, kad ga nije bilo na mapi i kad je morao nazad u Rusiju.Rosicky je napisao/la:Cilj ovog svega je da Liverpool puno para "baca" u prazno..Arshavin je plaćen 15 miliona i ispatio je to ne malo..ostali su bili džaba..jedini trošak je ustvari plata..Al očito neš da shvatiš da Liverpool nije u poziciji svaki prijelazni rok dovest 1 ili 2 igrača od po 5+M i prodat ih za manje pare poslije jedne,dvije sezone
Tony Barrett on The Times - Liverpool want Barcelona's right back Martin Montoya and hope to agree a deal in January.
Sad će raznorazni stručnjaci na temu da nam malo pojasne ko je taj Montoya, a posebno ovi što gledaju svaku živu tekmu, čak i tekme Barce B 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A baš sam kivan, volio bih da neko naleti.Carlo je napisao/la:Sad će raznorazni stručnjaci na temu da nam malo pojasne ko je taj Montoya, a posebno ovi što gledaju svaku živu tekmu, čak i tekme Barce B
Barret kaze da su pojačanja na CM i RB prioritet Liverpoola u Januaru, Montoya je taj RB a ko li će biti CM. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Montoya igrao ove sezone 6 tekmi za prvi tim Barce, bio je vrlo dobar. Obe strane pokriva. Ugovor istice sledece sezone, dosao bi sa sicu, bolja opcija od Bertranda svakako.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlično pojačanje bi bio taj Montoja. Gledao sam par trka i moram priznati da me je fascinirao. Samo ne znam šta će nam vozač formule 1?
pase nama i AlonsoOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlično pojačanje bi bio taj Montoja. Gledao sam par trka i moram priznati da me je fascinirao. Samo ne znam šta će nam vozač formule 1?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.