Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 11:23

gledaj horde, ja ne pokusavam nikom nametnuti da vjeruju da nismo namjestali.. meni je bitno da ja vjerujem i da svi juventini vjeruju.. ali ono sto me nervira jeste kad kaze neko 'sve je dokazano'.. nije nista dokazano, Juventus je ispao i nisu se branili jer, ako da su se krenuli braniti onda bi se citava Italijanska liga morala obustaviti.. pa je Juve kao zrtveno janje na sve to pristao.. slucaj traje jos uvijek, sad se jos vise zakuhalo jer oni dovode nekakve svjedoke koji veze nemaju.. Moggi se polako svake optuzbe oslobadja.. logicno je da vi necete vjerovati da nismo namjestali, ali ja sam uvjeren da Juve nije imao nikakve veze.. i da, ovaj text od JuveSissoka je extra i sve govori.. uzeli su par 'prekrsaja' i od njih formirali jedan veliki.. npr, jedan lopov 6 puta obio prodavnicu, oni mu to sve spojili i nekako ispalo da je ubio zenu.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 09 jan 2010, 11:25

ko o cemu , **** o postenju

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 11:40

materazzi je napisao/la:ko o cemu , **** o postenju
idi reci tati Morattiu da vam kupi jos koju titulu za zelenim stolom,ima te jos 10 da nas stignete,pa moza vam i tada neko u svijetu prizna da se velik klub,sto niste niti ce te biti
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 11:43

daffy je napisao/la:gledaj horde, ja ne pokusavam nikom nametnuti da vjeruju da nismo namjestali.. meni je bitno da ja vjerujem i da svi juventini vjeruju.. ali ono sto me nervira jeste kad kaze neko 'sve je dokazano'.. nije nista dokazano, Juventus je ispao i nisu se branili jer, ako da su se krenuli braniti onda bi se citava Italijanska liga morala obustaviti.. pa je Juve kao zrtveno janje na sve to pristao.. slucaj traje jos uvijek, sad se jos vise zakuhalo jer oni dovode nekakve svjedoke koji veze nemaju.. Moggi se polako svake optuzbe oslobadja.. logicno je da vi necete vjerovati da nismo namjestali, ali ja sam uvjeren da Juve nije imao nikakve veze.. i da, ovaj text od JuveSissoka je extra i sve govori.. uzeli su par 'prekrsaja' i od njih formirali jedan veliki.. npr, jedan lopov 6 puta obio prodavnicu, oni mu to sve spojili i nekako ispalo da je ubio zenu.. :roll:
da se nadovezem,Juventusova uprava je prihvatila kaznu bez upita i branjenja,radi italijanske repke ,da se ne bi vratila kuci,jer je bilo i takvih prizvuka,ako se to ne rijesi odmah,pa eto na neki nacin Juve je pomogao repki da dodje na krov svijeta i sa igracima i svojim djelomicnim zrtvovanjem,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 12:44

JuveSissoko je napisao/la:
materazzi je napisao/la:ko o cemu , **** o postenju
idi reci tati Morattiu da vam kupi jos koju titulu za zelenim stolom,ima te jos 10 da nas stignete,pa moza vam i tada neko u svijetu prizna da se velik klub,sto niste niti ce te biti
Niko u svijetu ni Interu ni Juvetu nece priznati da je veliki klub dok osvaja titule u Italiji...treba osvojiti 6-7 titula LP pa onda nesto govoriti o uspjesima na Europskoj i svjetskoj sceni..
..Siamo l'armata Rossonera..

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 12:52

hahahahahaha

KAKO STE SMIJESNI NAVIJACI MILANA.!! WAHAHAHAHAHA

ovo mi je najjace.. hahahaha.. zato sto vi imate samo titule CL tako kazes.. pa ja, kad nemozete da parirate u Seria A Juventusu.. kad ste isti klub kao i Liverpool.. samo pucate po Europi.. treba prvo osvajati u svojoj drzavi , pa tek onda u CL.. ;)

[youtube][/youtube]

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 13:29

Heheheheheh, jadni Juve, sve po njemu, jao jao... Sve ste vi prihvatili al ste nevini, c c c... Što ste mi fini, hehe... De ba, ko se još ne brani a nije kriv ?! Čitava vaša historija je uprljana sada sa ovim, i stalno dok Juve postoji će se povezivat sa ovim i nikad neće bit izbrisano i opet je Juve to prihvatio jer, neće da naškodi Italiji, heheh, de ba, malo odrastite i jedan i drugi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 13:59

Boze sacuvaj.. :S

haj Bogati prestani pratiti samo vijesti sa sportsport.ba ima i drugih strana.. :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2010, 14:05

psssttt duffy namjestali ste one titule sto su vam oduzete ko garantuje da niste sve namjestili? kad osvojite LP slobodno se javite do tad adio amigo.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 14:10

smijesni smo stvarno...a inace imate jaku konkurenciju ove godine u Europa ligi
Wolfsburg,Werder,Atletico,PSV....

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 14:12

Aii volio bi u svakom slucaju da je osvojite...
ipak je to + talijanskom fudbalu :twisted: :twisted: :twisted:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 14:14

Daffy, vjeruj mi, ima dosta toga šta ja pratim i dosta toga, jedno 95% je reklo, Juve je kriv... A ostalih 5 % ne vjeruju u to, jer, ne vide dalje od svog prsta ;)

Ah, ima i Ajax u Europa Ligi, nemojte tako... Ugl.sretno vam, pa možda nekad i skinete ljagu sa imena, a bolje bi bilo da kažu jesmo, namještali smo i gotovo, da Juve napokon krene kako i treba, a ovako, hmm, vidimo, teško...

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 14:20

GunnerS je napisao/la:Daffy, vjeruj mi, ima dosta toga šta ja pratim i dosta toga, jedno 95% je reklo, Juve je kriv... A ostalih 5 % ne vjeruju u to, jer, ne vide dalje od svog prsta ;)

Ah, ima i Ajax u Europa Ligi, nemojte tako... Ugl.sretno vam, pa možda nekad i skinete ljagu sa imena, a bolje bi bilo da kažu jesmo, namještali smo i gotovo, da Juve napokon krene kako i treba, a ovako, hmm, vidimo, teško...
A nezz zar ima smisla raspravljat o tome jeli kriv?!?!?!
dokazalo se i gotova stvar..oni se zale i dalje?!?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 14:23

ito što kažeš, oni će se uvjek žalit, pokušavat od krivca napravit djevicu Mariju... 8-)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 jan 2010, 15:10

leonardo je napisao/la:smijesni smo stvarno...a inace imate jaku konkurenciju ove godine u Europa ligi
Wolfsburg,Werder,Atletico,PSV....
a Liverpool?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 15:30

vidjet cemo!! vidjet cemo!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 15:45

Juve bio kriv ili ne,najmanji je problem,nego je problem kad s nekim pricas o fudbalu,o uspjesima,i istaknes da je Juventus osvojio to i to i da je veliki klub,odmah se drugi "znalci" jave i kao jedini argument u fudbalskoj raspravi upotrijebe cinjenicu da je Juventus izbacen zbog namjestanja,kao eto vidite,vi ste namjestali 2005 i 06 a vjerovatno ste i ranije,i kako dalje raspravljat sa nekim ko ima takav stav,kao da nikad u Juventusu nije igrao Platini,Baggio ,Zidane ,Vialli,Del Piero ,Nedved ,nego brate Juve je to sve osvojeno kupio,mislim sto ce im igraci kad oni namjestaju citavu svoju istoriju,e zato se ovakvi kao ja jave sa nekim malo drugacijim cinjenicama pa prihvatili ti znalci to ili ne,mi koji volimo Juventus znamo koliko se namjestalo i u kojoj mjeri je to namjestanje mogli ici,sama cinjenica da u finalu svijetskog prvenstva 06 na terenu je bilo osam Juventusovih igraca dovoljno govori o logici da jet to "namjestanje" iako ga je i bilo,prijeko potrebno bilo Juventusu da bi se sta osvojilo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 17:28

ja stvarno nezz sta se mi raspravljamo sa ovim navijacima manjih klubova....najveci pokazatelj stanja u talijanskom fudbalu je nedavna rang lista najboljih liga svijeta...talijanska je 5......toliko o stanju prije i poslije juventusove dominacije...eto im takva liga ako su je htjeli.....u vrijeme juventusove vladavine najaca liga svijeta...a sad?...vjerovatno se previse namjestalo u vrijeme juventusove vladavine pa je zbog tog bila najaca liga svijeta

ovi milanisti sto se javljaju....samo da napomenem da milan prosle godine nije ni igro lp :lol: a znamo kako je zavrsio u ligi evrope :D .....i ove godine su se provukli....marsej bolji u obje utakmice...sramotni poraz od zuricha i jedva izboren remi tamo.. pobjeda u madridu...iz tri suta tri gola....cista sreca al nista novo ;)

ja vas molim da napustimo ovu temu...jbo ovakvu serie A....to vise nije nesto o cemu mi mozemo pricat jer su nas isti ti koji je vode izbacili i unistili tu nekada najbolju ligu svijeta..a pravda ce izaci kad tad na vidjelo aBd...zbog svih ovih zlobnika i dusmana nase Stare dame
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 17:47

agree !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 18:54

marsej i real zajedno protiv milana osvojili 2 boda, a protiv juvea bajern i bordo ima šta brojati na 2 ruke,i sad kažu sreća, al nije to tema...
roma ht 1-0, odma de rosi na početku glavom još 2 šanse tonija i po jedna de rosija i tadeija, chievo jedna polušansa na 17-18 metara lopta, doni istrčava i igra rukom-direktan crveni. trebaju mi na kladionici al kako me je krenulo danas izjednačiće chievo u 89
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.