Haj ba nije uopste bitno. Laku noc, jos lakse budjenje.Cikita123 je napisao/la:Probisvjetu ne znam za tebe i Fuleta mene su uvujek privlacile trebe a ne kocka, sto se tice duga mislim da treba da ga vrate oni koji su napravili a svi znamo ko su ti ljudi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ubjedjen sam da je Azmir puno toga zavrsio prije odlaska u USA, jer covjek je jako ozbiljan i poduzetan, mislim da ce biti 2-3 prava pojacanja, da ce ostaviti Karica na klupi jer je osvojio onih 18 bodova
, haman malo Azmir svog druga pogurao da ga moze ostaviti, neka naseg Smaila, nije on los (priznajem da sam se sentimetalno vezao za tog lika, ako nista znam da je veliki radnik i velika postenjacina i nista losiji trener od onih sto su nabrojani) a sve ovo sto pisu pojedinci je cista provokacija, jer nema logike da Azmir placa sve i jos da podnosi izvjestaj o utrosku svojih novaca nekome, mozda jedino da zadovolji neku formu na skupstini, sto ce sigurno i uciniti, i na kraju svi sretni i zadovoljni osim nasih starih dobro poznatih prijatelja.
Evo javio se i ovaj drugi novinar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husaric- ... odi/118932" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husaric- ... odi/118932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sta je sad sa ovim tekstom problem...jel i ovo namontiran razgovor ili je Husic stvarno ovaj dio posla prebacio na ovog g.o.v.n.a.r.aSkver je napisao/la:Evo javio se i ovaj drugi novinar
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tekst ko tekst nije sporan, kao I tekst od vidovitog koji je indentican, meni je “samo” sporan tajming izlaska ovog teksta i njegova vjerodostojnost, poslije izjave Muharemagica i sto mi je najsmjesnije citiram “Kaže kako među potencijalnim igračkim pojačanjima nema „njegovih igrača“, jer svi oni imaju angažmane. Njegova će satisfakcija biti ako se Sloboda vrati u Premijer ligu, a Husić mu je, kako kaže, obećao izdašnu nagradu.“ rece k.a.m.a.t.a.r iz Srebrenika i jedan od grobara Slobode.staragarda je napisao/la:pa sta je sad sa ovim tekstom problem...jel i ovo namontiran razgovor ili je Husic stvarno ovaj dio posla prebacio na ovog g.o.v.n.a.r.aSkver je napisao/la:Evo javio se i ovaj drugi novinar
-
wienultras
- Kontakt:
mozda u tom tekstu ima i neke istine,ljudi taj covjek drzi moreeeeee igraca,i poznaje ih na desetke,nije ni husic glupan koji samo ima para..mozda je covjek fakat zvao ga,ponudio ogromnu sumu da vrati slobodu u premjer ligu,ali da se nepetlja unutar slobode,sto je i razlog te,izdasne nagrade..dovedi igrace,mi cemo ih platiti,ako nas vrate u premjer ligu,toliko ti je naruke,ali vam se nepetljaj...nije nemoguce jbgSkver je napisao/la:Tekst ko tekst nije sporan, kao I tekst od vidovitog koji je indentican, meni je “samo” sporan tajming izlaska ovog teksta i njegova vjerodostojnost, poslije izjave Muharemagica i sto mi je najsmjesnije citiram “Kaže kako među potencijalnim igračkim pojačanjima nema „njegovih igrača“, jer svi oni imaju angažmane. Njegova će satisfakcija biti ako se Sloboda vrati u Premijer ligu, a Husić mu je, kako kaže, obećao izdašnu nagradu.“ rece k.a.m.a.t.a.r iz Srebrenika i jedan od grobara Slobode.staragarda je napisao/la:pa sta je sad sa ovim tekstom problem...jel i ovo namontiran razgovor ili je Husic stvarno ovaj dio posla prebacio na ovog g.o.v.n.a.r.aSkver je napisao/la:Evo javio se i ovaj drugi novinar
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Taj isti **** i Sabovici su vise doprinjeli unistavanju Slobode i ispadanju iz lige i od zelje i veleza i svih klubova zajedno.
Bolje ostat u ovom jadu jos 10 godina i polako se gradit nego da ovaj na bilo koji nacin "pomogne".
Bolje ostat u ovom jadu jos 10 godina i polako se gradit nego da ovaj na bilo koji nacin "pomogne".
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Nazalost ukoliko je ova vijest istinita , svaki daljni komentar je suvisan , Husaric je dokazani grobar ovog kluba i umjesto da upravni odbor dovodi igrace i postavlja strucni stab , mesetari dovode svoje kombinacije i kad im Sloboda postane teret , odu i kao i dosada ostave je u takvom belaju da joj treba puno godina da dodje sebi .
„Svima je jasno kako Slobodi treba 8-9 igračkih pojačanja i trener. Niko se ne odriče Slobodinih kadrova, eto trener golmana Mirsad Dedić ostat će i u narednom stručnom štabu. Razgovarao sam s Vladom Jagodićem, potom Blažom Sliškovićem i Ibrahimom Zukanovićem. Ima još nekoliko imena, ali nećemo žuriti. Također, razgovarao sam i sa potencijalnim igračkim pojačanjima. Riječ je o provjerenim fudbalerima sa inostranim i premijerligaškim iskustvom“, kaže Husarić.
Davno sam piso da ce doci neko ko ce ameru ocistiti dzepove.
Boljeg "menadzera " za ovaj posao niste mogli naci

Davno sam piso da ce doci neko ko ce ameru ocistiti dzepove.
Boljeg "menadzera " za ovaj posao niste mogli naci
- Probisvjet
- Kontakt:
Uz Azmira sam i da je ovlastio Husaru. Ako covjek ima cilj dopustena su mu sva dozvoljena sredstva, a nekada i druga.
Cilj opravdava sredstvo. To znaju svi koji su napravili nesto u zivotu.
Cilj opravdava sredstvo. To znaju svi koji su napravili nesto u zivotu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja ne znam cemu ovolika pompa oko toga sto je Azmir ovlastio Husarica da dovede pojacanja. Svi znaju da nije bilo Husarica Gradina nikad ne bi vidjela PL bez uvrede za Srebrenik, zatim covjek drzi more igraca i to kvalitetnih igraca i sasvim sigurno da ce i takve igrace dovesti u Slobodu. Drugo je to sto je on svu nasu kvalitetnu djecu uzeo pod svoje i odveo ih na drugu stranu ali ni za to ga ja ne krivim nego krivim predhodne garniture u Slobodi koje nisu znala ugovorom vezati igrace. Da covjek zna posao i da u ovom trenutku moze pomoci da se sastavi kvalitetna ekipa to mu niko ne moze osporiti i prema tome ja u potpunosti podrzavam ovaj potez predsjednika i mislim da nam ne moze biti gore sigurno.
P.s. Stice se dojam da nama ne moze dragi Allah ugoditi. Cijelu polusezonu kukamo na Smajila i sad kad treba da dodje neki drugi covjek ne godi nam (ovo se odnosi na one koji vazda ovdje crne Slobodu i koji su protiv nje) jer ce ga dovesti Husaric. Sta bi vi gospodo? Ako cemo dobiti kvalitetna pojacanja nije mi bitno ko ce ih dovesti, bitno mi je da moja/nasa Sloboda igra kako treba i vrati se tamo gdje joj je mjesto a to je PL
P.s. Stice se dojam da nama ne moze dragi Allah ugoditi. Cijelu polusezonu kukamo na Smajila i sad kad treba da dodje neki drugi covjek ne godi nam (ovo se odnosi na one koji vazda ovdje crne Slobodu i koji su protiv nje) jer ce ga dovesti Husaric. Sta bi vi gospodo? Ako cemo dobiti kvalitetna pojacanja nije mi bitno ko ce ih dovesti, bitno mi je da moja/nasa Sloboda igra kako treba i vrati se tamo gdje joj je mjesto a to je PL
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba. Azmir razmislja kao poduzetnik.SARS je napisao/la:Ja ne znam cemu ovolika pompa oko toga sto je Azmir ovlastio Husarica da dovede pojacanja. Svi znaju da nije bilo Husarica Gradina nikad ne bi vidjela PL bez uvrede za Srebrenik, zatim covjek drzi more igraca i to kvalitetnih igraca i sasvim sigurno da ce i takve igrace dovesti u Slobodu. Drugo je to sto je on svu nasu kvalitetnu djecu uzeo pod svoje i odveo ih na drugu stranu ali ni za to ga ja ne krivim nego krivim predhodne garniture u Slobodi koje nisu znala ugovorom vezati igrace. Da covjek zna posao i da u ovom trenutku moze pomoci da se sastavi kvalitetna ekipa to mu niko ne moze osporiti i prema tome ja u potpunosti podrzavam ovaj potez predsjednika i mislim da nam ne moze biti gore sigurno.
Mi se bavimo stvarima o kojima ne bi trebali. Nas jedino treba da interesuje Sloboda u PL, da gledamo lijep i dobar fudbal i izlazak u Evropu.
Daj boze da je Azmir angazovao Husaru, covjek je sposoban i zasto ne kupiti njegove usluge. Svakako ih Azmir placa, a ne mi navijaci.
Probisvjetu , u pravilniku za licenciranje klubova pise da klubovi koji imaju jednu marku duga ne mogu u Evropu, sto znaci da mi nikada vise necemo igrati u Evropi jer nema tog ko ce vratiti dug. Drugo nije problem sto ce Husara dovesti igrace nego je problem sto on preko njih prodaje utakmice to su osjetili klubovi gdje su bili njegovi igraci.Ljudi shvatite covjek je zesci kriminalac i kvarnjak i nije nam potreban takav covjek. Ima jos menadjera koje niko nije kontaktirao , tu ne treba puno pameti uputiti javni poziv svim menadjerima da ponude igrace koje imaju na raspolaganju a strucni stab neka odabira. Ovaj recept rade mnogi klubovi i to vrlo uspjesno kao Zvijezda Gradacac koju je Husara prevario kao i nas.
Na ovo pitanje nije kratak i jednostavan odgovor pa se javim kasnije jer nemam sada vremenawienultras je napisao/la:imali neko da zna na koji nacin se racuna ukupan broj dionica odredjenog subjekta
tuzlanska Sloboda
Svaki ozbiljan klub ima sportskog direktora ciji posao je izmedju ostalog i dovodjenje igraca. Mi to ubrzo moramo napraviti uostalom kada udjemo u PL necemo moci dobiti licencu dok ne postavimo sportskog direktora.Probisvjet rece da poduzetnik zna sta radi pa zar poduzetnik nije na pocetku sezone doveo jedanaest igraca i najavljivao sa njima siguran povratak. Sta je sad sutite to niko ne kritikuje a osuli ste paljbu po Misketu hijerarhijski prvom covjeku kluba sto je rekao da treba raditi sistemski.
A znaci cilj je vratit se u "elitu" i onda frknut nazad sto prije, a sa ovim potezom to cemo i dobit, privremeno mazanje ociju dobrim rezultatima a onda ostavljanje u rasulu, meni zvuci poznato
Sloboda ako ne bude radila planski i radila na jacanju za buducnost(sa novim facama i svjezim kadrom) nikad nece biti stabilan klub, vec klub koji zivi od mesetara i njihovog interesa.
Podrzavam predsjednika jer se dao Slobodi ali ovakvi potezi ce samo i njega otjerat od Slobode, i ne budite naivni eto Husara ce odradit posao i dobit nagradu i hajd zdravo, aha al u qrcu, vidio hinjo pare i opet ce zacerat prvom prilikom.
Eto Fucko glavni problem Slobode jer zavrne a ovaj koji je ostetio klub za hiljade i hiljade je kao spasitelj Slobode
Bitno je i te kako je bitno, ljudi koji su unistavali Slobodu godinama i koji su je doveli ovdje ne smiju biti dio kluba ni u kakvoj opciji.
P.S. u kakvom je stanju Gradina ostavljena nakon avanture pasnjacima premijershipa
Sloboda ako ne bude radila planski i radila na jacanju za buducnost(sa novim facama i svjezim kadrom) nikad nece biti stabilan klub, vec klub koji zivi od mesetara i njihovog interesa.
Podrzavam predsjednika jer se dao Slobodi ali ovakvi potezi ce samo i njega otjerat od Slobode, i ne budite naivni eto Husara ce odradit posao i dobit nagradu i hajd zdravo, aha al u qrcu, vidio hinjo pare i opet ce zacerat prvom prilikom.
Eto Fucko glavni problem Slobode jer zavrne a ovaj koji je ostetio klub za hiljade i hiljade je kao spasitelj Slobode
Bitno je i te kako je bitno, ljudi koji su unistavali Slobodu godinama i koji su je doveli ovdje ne smiju biti dio kluba ni u kakvoj opciji.
P.S. u kakvom je stanju Gradina ostavljena nakon avanture pasnjacima premijershipa
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
wienultras
- Kontakt:
ako je tako,nijedan klub osim sirokog briga nebi trebo igrati ni pred predkolo svih pretkola...Cikita123 je napisao/la:Probisvjetu , u pravilniku za licenciranje klubova pise da klubovi koji imaju jednu marku duga ne mogu u Evropu, sto znaci da mi nikada vise necemo igrati u Evropi jer nema tog ko ce vratiti dug. Drugo nije problem sto ce Husara dovesti igrace nego je problem sto on preko njih prodaje utakmice to su osjetili klubovi gdje su bili njegovi igraci.Ljudi shvatite covjek je zesci kriminalac i kvarnjak i nije nam potreban takav covjek. Ima jos menadjera koje niko nije kontaktirao , tu ne treba puno pameti uputiti javni poziv svim menadjerima da ponude igrace koje imaju na raspolaganju a strucni stab neka odabira. Ovaj recept rade mnogi klubovi i to vrlo uspjesno kao Zvijezda Gradacac koju je Husara prevario kao i nas.
zeljo,sarajevo,borac...sve milionski duznici,drugo je to sto mi nemamo pretstavnika u savezu pa nas handri ko stigne
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
de ba fucko popusti nas.Cikita123 je napisao/la:Probisvjetu , u pravilniku za licenciranje klubova pise da klubovi koji imaju jednu marku duga ne mogu u Evropu, sto znaci da mi nikada vise necemo igrati u Evropi jer nema tog ko ce vratiti dug. Drugo nije problem sto ce Husara dovesti igrace nego je problem sto on preko njih prodaje utakmice to su osjetili klubovi gdje su bili njegovi igraci.Ljudi shvatite covjek je zesci kriminalac i kvarnjak i nije nam potreban takav covjek. Ima jos menadjera koje niko nije kontaktirao , tu ne treba puno pameti uputiti javni poziv svim menadjerima da ponude igrace koje imaju na raspolaganju a strucni stab neka odabira. Ovaj recept rade mnogi klubovi i to vrlo uspjesno kao Zvijezda Gradacac koju je Husara prevario kao i nas.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Igrači na pauzi do 3. decembra, dolazi šest novih igrača!

Prvi dio polusezone u okviru Prve lige FBiH, igrači Slobode su okončali na trećoj poziciji i pet bodova zaostatka sa bihaćkim Jedinstvom.
Pozicija pred drugi dio prvenstva im daje nadu da na proljeće mogu „jurišati“ na Premijer ligu.
Igrački kadar Slobode, njih 16 koji su dočekali kraj jesenje sezone, na odmoru će biti do 3. decembra, kada će početi sa treninzima u SKPC Mejdan.
- Pripreme ćemo početi 8. ili 9. januara, do kada će se iz Amerike vratiti i predsjednik Azmir Husić. Sigurno je da ćemo do tada dovesti i pet-šest kvalitetnih pojačanja, a o imenima ćemo govoriti kada sa njima postignemo konačan odgovor – rekao nam je Smajil Karić, šef stručnog štaba Slobode.
tuzlainfo .ba

Prvi dio polusezone u okviru Prve lige FBiH, igrači Slobode su okončali na trećoj poziciji i pet bodova zaostatka sa bihaćkim Jedinstvom.
Pozicija pred drugi dio prvenstva im daje nadu da na proljeće mogu „jurišati“ na Premijer ligu.
Igrački kadar Slobode, njih 16 koji su dočekali kraj jesenje sezone, na odmoru će biti do 3. decembra, kada će početi sa treninzima u SKPC Mejdan.
- Pripreme ćemo početi 8. ili 9. januara, do kada će se iz Amerike vratiti i predsjednik Azmir Husić. Sigurno je da ćemo do tada dovesti i pet-šest kvalitetnih pojačanja, a o imenima ćemo govoriti kada sa njima postignemo konačan odgovor – rekao nam je Smajil Karić, šef stručnog štaba Slobode.
tuzlainfo .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
samo da Smajil ne bude taj koji će dovodit' pojačanja 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.