FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ne moze on jos nikakav ugovor potpisati, jos je maloljetan. Tako da nevjerujem jos da mu je ista ozbiljno ponudjeno
NO PYRO NO PARTY
Je li njega Amar prestavio sa onim momcima neki dan?Buu je napisao/la:Ma ne moze on jos nikakav ugovor potpisati, jos je maloljetan. Tako da nevjerujem jos da mu je ista ozbiljno ponudjeno
-
- Kontakt:
evo posto te naapadaju za SIPU i Amara, nemaju razlog, istina je da je išao na razgovor u SIPA-u, istina je da su mu i sad "nad glavom", istina je da su ga zvvali zbog namještanja utakmica i da se zato povukao sa klupe... ako mislite da "!NEKI MALEZIJAC" laze, imate svoje izvore pa se raspitajte posebno ako imate koga u ovoj instituciji ILI U NOGOMETNOM SAVEZU koji ga je i ovbavjestio o utakmicama koje UEFA je pratila i proslijedila nasim institucijama da se pozabave ovim prooblemom, a Amar je dobio savjet "odozgo" da se "primiri" i da stane na loptu... pa nije dzaba onako "otisao na odmor"DzoleZeljo je napisao/la:@Baja_Zvjerka i @bagrcavi / Eto bitno je da ste vas dvojica iznjeli videnje kako je neko poludio ili kako ne neko nezrela osoba....
Sve sto sam ja rekao je tacno, slozi se vi sa mnom ili ne. Taj dio u vezi Amara se vrtio po forumu, ali nema veze, nije to poenta, vec sustina onoga sto sam iznio, a vi ili podrzavate ovaj **** od drzave pa napada svakoga ko ide protiv nje, ili se budalama pravite....
Sto se tice Lesinara, je ih licno ne da mrzim, nego prezirem. To je moj moje licno videnje, a ovakvo videnje dijeli 80% nasih navijaca. I ako ako miste da ce ovdje provesti dobro u takvom okruzenju, da ce moci provoditi svoje politicke povike, onda im je bolje da ne dolaze, jer ce se uvijek naci nego gori od nas sviju koji ce zeljeti fizicki obracun...

- MaiBlajdri
- Kontakt:
A i ti si malo lood, uhvatio se malezije kao pijan plota, sto ce ti sinko to u zivotu, pa ni malezijci nisu ponosni na maleziju, samo ti. Vidi se da si Gojko.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
-
- Kontakt:
ja se uhvatio malezije?MaiBlajdri je napisao/la:A i ti si malo lood, uhvatio se malezije kao pijan plota, sto ce ti sinko to u zivotu, pa ni malezijci nisu ponosni na maleziju, samo ti. Vidi se da si Gojko.

ne, nego zbog nicka me prozivaju, valjda ne kontaju da je nick u vecini slucajeva ZAJEBANCIJA
a ovo sto sam gore napisao NIJE ZAJEBANCIJA a to mozes skontati ako saberes 2+2

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@vincentan ili dijete kako vec,nevaljaj gluposti i prestani siriti notorne lazi za Amara i SIPU, samo stvarno neznam kako admini nereaguju na ovakve djecije nebuloze i klevete i udalje te sa foruma.....uostalom vidjet ces u roku par mjeseci gdje ce Amar zavrsiti i na kojoj poziciji u samom savezu,valjda ga SIPA preporucila da bi ga bolje pratili
Zadnja izmjena: super, dana/u 28 nov 2013, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
- MaiBlajdri
- Kontakt:
To govore zli jezici , a ti nacuo pa ispao...pa skontao, he. ?vincenttan je napisao/la:ja se uhvatio malezije?MaiBlajdri je napisao/la:A i ti si malo lood, uhvatio se malezije kao pijan plota, sto ce ti sinko to u zivotu, pa ni malezijci nisu ponosni na maleziju, samo ti. Vidi se da si Gojko.![]()
ne, nego zbog nicka me prozivaju, valjda ne kontaju da je nick u vecini slucajeva ZAJEBANCIJA
-
- Kontakt:
aham, a vi ovdje sve istinu do istine pise (samo cu kopirati jedan post od prije haman mjesec dana od jednog "uvaženog") "GAZPROM!"super je napisao/la:@vincentan ili dijete kako vec,nevaljaj gluposti i prestani siriti notorne lazi za Amara i SIPU, samo stvarno neznam kako admini nereaguju na ovakve djecije nebuloze i klevete i udalje te sa foruma.....uostalom vidjet ces u roku par mjeseci gdje ce Amar zavrsiti i na kojoj poziciji u samom savezu,valjda ga SIPA preporucila da bi ga bolje pratili
dobro, evo ja lazem, covjek iz saveza (vas covjek) laže, svi lazu samo vi znate istinu
kao i za igrace sto sam rekao da su kofere nasli pred stanovima pa odose na polusezoni, kao i za to da ste 50 000 od splita samo proslijedili zebi za dugove itd itd... sve sto sam na temi pisao sam slagao
i da se Amar nece vratiti na klupu (prvi napisao na temi a vi se smijali

da ne duzim, sve ce se vidjeti

i zasto bi mene moderator sankcionisao? Jesam ja nekoga uvrijedio mozda? Amamar ako nije kriv, posjeta sipe je samo formalnost zar ne?
tan tan tanana horde imaju para
Moj vinsente i da nas sve zatvore vi opet ne možete do titule

DRUG NEBI TI PUNCA
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ti jednostavno brboris, a tri boda iz Sirokog su ti san, zamisli za koji klub navijas, trica iz Listice za pitare somnologija, a gde Zeljo.?vincenttan je napisao/la:aham, a vi ovdje sve istinu do istine pise (samo cu kopirati jedan post od prije haman mjesec dana od jednog "uvaženog") "GAZPROM!"super je napisao/la:@vincentan ili dijete kako vec,nevaljaj gluposti i prestani siriti notorne lazi za Amara i SIPU, samo stvarno neznam kako admini nereaguju na ovakve djecije nebuloze i klevete i udalje te sa foruma.....uostalom vidjet ces u roku par mjeseci gdje ce Amar zavrsiti i na kojoj poziciji u samom savezu,valjda ga SIPA preporucila da bi ga bolje pratili
dobro, evo ja lazem, covjek iz saveza (vas covjek) laže, svi lazu samo vi znate istinu
kao i za igrace sto sam rekao da su kofere nasli pred stanovima pa odose na polusezoni, kao i za to da ste 50 000 od splita samo proslijedili zebi za dugove itd itd... sve sto sam na temi pisao sam slagao
i da se Amar nece vratiti na klupu (prvi napisao na temi a vi se smijali)
da ne duzim, sve ce se vidjetia ko hoce da sazna nije tesko vjerujte
i zasto bi mene moderator sankcionisao? Jesam ja nekoga uvrijedio mozda? Amamar ako nije kriv, posjeta sipe je samo formalnost zar ne?
-
- Kontakt:
al vidi nije u tome stvar, nego me nervira kako likovi radi nekog unutarnjeg zadovoljstva laze sam sebe i pokusava prikazati nekoga kao "hejtera" i "lazova"bagrcavi je napisao/la:tan tan tanana horde imaju para![]()

evo , meni je 5x ljepse vidjeti sastav zeljeznicara nego sarajeva, a volim sarajevo ko mater rođenu
jbt 90% ekipe proslo sve kategorije zeljeznicara, kod nas imas svojicu-trojicu NA KLUPI
jedino mali radovac igra...
sad, sta se radi iza zidova to ostavljam VIŠIM ORGANIMA i ako nema dokaza, onda je sve cisto
ja samo kazem da se sprovodi istraga, da je to direktiva iz UEFE, da je SIPA vec ispitivala i Amara i jos neke ljude tako da ja nemam namjeru nekoga pravitti lopovom ako on to nije...
Toliko
- SarajlijaTM
Cuo sam od par pitara da te price dolaze od samog vrha vaseg kluba. A medju vama jufkama je najlakse glupost pustiti u promet.
Kud ces dalje kad cak ni avaz to nije objavio.
Saberi ti malo 2 i 2, pa ti mozda nekad bude jasno kosooki
A btw tu pricu pokusavaju podmetnuti ima godina i vise, a ti sad cuo koliko si upucen...
Kud ces dalje kad cak ni avaz to nije objavio.
Saberi ti malo 2 i 2, pa ti mozda nekad bude jasno kosooki

A btw tu pricu pokusavaju podmetnuti ima godina i vise, a ti sad cuo koliko si upucen...
-
- Kontakt:
Pustite te priče oko SIPE:) Nego meni ova priča oko malog Gojaka para uši. NE mogu da vjerujem da će se opet desiti da nam ode neki klinac. Hajradinović, Zaimović i sl. Znam da je Harisov menadžer pretjerivao ali izgleda da i mi dajemo malo mada su neki i potpisali. Gracić me fakat nervira. Znači koji god se igrač spomene u kontekstu Želje on ga dovodi sebi. I onda neko kaže nije pitar. Jeste i to veliki. Ne sjećam se kad sam čuo da počne pregovore sa nekim ko je blizu dolaska u Sarajevo. Jedino što im kupi igrače koje oni otpuste. Nama je već desetak puta uzeo igrače za koje se spominjalo da će kod nas. Naravno frajer ponudi više ovi se levati zalete i onda odu i iz Olimpica za pola godine. Salčinović , Hajradinović itd. A roditelji su posebna priča. Zine guzica na stoju dvije više umjesto da puste malog. Bolje mu je godinu u Želji i da se proda nego četiri u Olimpicu. Treba se naučiti boriti sa pritiskom od početka jer inače je neizgrađen igrač. Što su uvijek igrači većih klubova bolji? zato jer su navikli od malena na sve to što nosi veliki klub. Zbog toga mnoge zvijezde ne uspiju kada dođu u veliki klub. Psiha je jako bitna.
ma piši ti šta hoćeš meni puca qrac hoćeš li ti napisati da je Amar lopov, da je namještena ova utakmica, da je namještena ona utakmica. A ja znam da ti nemaš dokaza za to, i da je većinom zloba uzrok takvih postova. Isto ko što su "navijači Želje" tražili svaki ofsajd, faul, grešku sudije dok je Sarajevo bilo iznad Želje na tabeli. Sad nas boli qrac nek vam sviraju šta hoće. Tako da te ja potpuno razumijem.
A što se tiče Gojaka, dovoljan primjer mu je durak, Đip i ostali koji su poletjeli iz Želje, pa na kraju završili gdje su završili. Volio bih da potpiše, ali niko nije iznad kluba pogotovo ne neko dijete od 16 godina.
A što se tiče Gojaka, dovoljan primjer mu je durak, Đip i ostali koji su poletjeli iz Želje, pa na kraju završili gdje su završili. Volio bih da potpiše, ali niko nije iznad kluba pogotovo ne neko dijete od 16 godina.
DRUG NEBI TI PUNCA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-ne- ... oci/117022" onclick="window.open(this.href);return false;PL BiH -1 je napisao/la:Je li njega Amar prestavio sa onim momcima neki dan?Buu je napisao/la:Ma ne moze on jos nikakav ugovor potpisati, jos je maloljetan. Tako da nevjerujem jos da mu je ista ozbiljno ponudjeno
Jeste!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- champions1921
SAMO OVO JE VAZNO VINCENTEvincenttan je napisao/la:aham, a vi ovdje sve istinu do istine pise (samo cu kopirati jedan post od prije haman mjesec dana od jednog "uvaženog") "GAZPROM!"super je napisao/la:@vincentan ili dijete kako vec,nevaljaj gluposti i prestani siriti notorne lazi za Amara i SIPU, samo stvarno neznam kako admini nereaguju na ovakve djecije nebuloze i klevete i udalje te sa foruma.....uostalom vidjet ces u roku par mjeseci gdje ce Amar zavrsiti i na kojoj poziciji u samom savezu,valjda ga SIPA preporucila da bi ga bolje pratili
i da se Amar nece vratiti na klupu (prvi napisao na temi a vi se smijali)
da ne duzim, sve ce se vidjetia ko hoce da sazna nije tesko vjerujte

Sve ostalo je laz i obmana

BUDI ŽELJO !!!
- zeljo4life
- Kontakt:
I ti si sve ovo zakljucio iz toga sto se Amar povukao sa klupe? Ovo za sipu i gluposti? E moj care tebi je 2+2=6...vincenttan je napisao/la:ja se uhvatio malezije?MaiBlajdri je napisao/la:A i ti si malo lood, uhvatio se malezije kao pijan plota, sto ce ti sinko to u zivotu, pa ni malezijci nisu ponosni na maleziju, samo ti. Vidi se da si Gojko.![]()
Amare hvala ti...
I sta bi na kraju za termin utakmice, vec je cetvrtak pa bi red bio da se zna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:I sta bi na kraju za termin utakmice, vec je cetvrtak pa bi red bio da se zna.
u subotu u 14.
EDIT: Jug zatvoren, svi na sjever!
Nastavljeno čišćenje snijega na terenu i trebalo bi biti gotovo danas.
http://fkzeljeznicar.ba/juzna-tribina-n ... foto/7365/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 28 nov 2013, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA