crvenocrni je napisao/la:Shakhtar D. 1 (TP) 1.85
Flensburg vise od 55.5
Juve vise od 2.5 zutih kartona
Zaragoza 1
Kvota 8.28
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Consigliere
- Kontakt:
Tipican primjer konjine koji izmislja toplu vodu, umjesto da uzme ono sto mu je ponudjeno na tanjiruConsigliere je napisao/la:

Cestitke dobitnicima, ima ih veceras...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- madridista4ever
- Kontakt:
Da i ja stavim šta sam igro večeras, odavno nisam
Glavni:
Duncan 13,5+
Wall 23,5+
OKC-SAS 200,5+
Williams 6,16
I još 1 da se isprati:
Orlando 1x
Indiana kp2
Houston kp1
Cleveland(+8,5)
Minnesota č1x
Duncan 11,5+
Love 24,5+
Randolph 17,5+
Premier 30,26
Sretno svima!

Glavni:
Duncan 13,5+
Wall 23,5+
OKC-SAS 200,5+
Williams 6,16
I još 1 da se isprati:
Orlando 1x
Indiana kp2
Houston kp1
Cleveland(+8,5)
Minnesota č1x
Duncan 11,5+
Love 24,5+
Randolph 17,5+
Premier 30,26
Sretno svima!
-
- Kontakt:
"Ozbiljni"
Lillard over 21.5
Love Over 25.5
Boozer Over 17.5
I sistem da se prati sve
Walker -
Gasol +
Conley +
Boozer +
James -
Wade +
Lillard +
Dragić +
Teague +
Lee -
Anthony +
Paul -
Love +
Green -
Westbrook +
Duncan +
Ellis -
Lawson -
Peković -
Monroe -
Lillard over 21.5
Love Over 25.5
Boozer Over 17.5
I sistem da se prati sve
Walker -
Gasol +
Conley +
Boozer +
James -
Wade +
Lillard +
Dragić +
Teague +
Lee -
Anthony +
Paul -
Love +
Green -
Westbrook +
Duncan +
Ellis -
Lawson -
Peković -
Monroe -
Indiana 95+
James 27+
Love 26+
6.33
Paul under 19.5
Wade 19+
Green 16+
6.33
narodni:
Charlotte-Indiana under 180.5
Turner 22+
Brooklyn-Lakers under 200.5
Green 16+
Wall under 23.5
Nowitzki 21+
Lawson 21+
Portland 2
Paul under 19.5
207,66
James 27+
Love 26+
6.33
Paul under 19.5
Wade 19+
Green 16+
6.33
narodni:
Charlotte-Indiana under 180.5
Turner 22+
Brooklyn-Lakers under 200.5
Green 16+
Wall under 23.5
Nowitzki 21+
Lawson 21+
Portland 2
Paul under 19.5
207,66
You'll never walk alone.
Kad ih ja odigram Bog ih **** nemogu uzetdr.van nostrand je napisao/la:Timberwolvesi igraju odlicno 1st Quarter u Minneapolisu;
Minnesota-Orlando Magic 38:27
Minnesota-Oklahoma City Thunder 34:19
Minnesota-Golden State Warriors 28:26
Minnesota-Dallas Mavericks 28:24
Minnesota-Cleveland Cavaliers 38:24
Minnesota-Boston Celtics 33:24
Minnesota-Los Angeles Clippers 24:24
Minnesota-Brooklyn Nets 30:14
Snooker (UK Championship):
Nigel Bond - Craig Steadman 2 @2,00
Ne kontam kvotu! Ali stvarno.. Bond po nikakvoj logici ovdje ne bi trebao biti favorit
Bar po onome kako ga se sjećam.. Tko zna, možda ima nešto u tom prezimenu
Uzimam i točne rezultate: 0-6 (@51,00), 1-6 (@17,00)
Doherty - Astley 2 @2,25
Kad sam već krenuo sa jakim kvotama.. I ovo mi se čini malo nerealno. Hvatao sam Astleya prošlu sezonu protiv puno jačih igrača. Ken Doherty nekad među najjačim imenima u svijetu, sada samo slučajni prolaznik. Tečaj na Johna me bezobrazno privlači i ne mogu ostati ravnodušan!
Greene - Davison 2 @2,34
Gerard favoriziran od strane kladiona.. Ja kažem - nezasluženo! Neće mu biti lako sutra, to sigurno!
Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00
Bit će ovo yeben meč. Tko ima, nije loše ni pokušati over 9,5 frejmova. Očekujem dosta promjena rezultata, ali nekako vidim Dechawata kao konačnog pobjednika. Dosta sam zaradio na njemu prošle sezone, bila bi greška ne pokušati opet. Po kvaliteti su li-la, ali mislim da je Poomjaeng dosta konkretniji i staloženiji igrač. Dosad su se sukobili samo jednom, prošle godine - pobjeda Poomjaenga, laganih 4-1.
Analize su šture, ni parovi nisu bolji.. Ali na 1 eurić dobitak je solidnih 20.. Pa tko voli nek izvoli!
Nigel Bond - Craig Steadman 2 @2,00
Ne kontam kvotu! Ali stvarno.. Bond po nikakvoj logici ovdje ne bi trebao biti favorit

Bar po onome kako ga se sjećam.. Tko zna, možda ima nešto u tom prezimenu

Uzimam i točne rezultate: 0-6 (@51,00), 1-6 (@17,00)
Doherty - Astley 2 @2,25
Kad sam već krenuo sa jakim kvotama.. I ovo mi se čini malo nerealno. Hvatao sam Astleya prošlu sezonu protiv puno jačih igrača. Ken Doherty nekad među najjačim imenima u svijetu, sada samo slučajni prolaznik. Tečaj na Johna me bezobrazno privlači i ne mogu ostati ravnodušan!
Greene - Davison 2 @2,34
Gerard favoriziran od strane kladiona.. Ja kažem - nezasluženo! Neće mu biti lako sutra, to sigurno!
Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00
Bit će ovo yeben meč. Tko ima, nije loše ni pokušati over 9,5 frejmova. Očekujem dosta promjena rezultata, ali nekako vidim Dechawata kao konačnog pobjednika. Dosta sam zaradio na njemu prošle sezone, bila bi greška ne pokušati opet. Po kvaliteti su li-la, ali mislim da je Poomjaeng dosta konkretniji i staloženiji igrač. Dosad su se sukobili samo jednom, prošle godine - pobjeda Poomjaenga, laganih 4-1.
Analize su šture, ni parovi nisu bolji.. Ali na 1 eurić dobitak je solidnih 20.. Pa tko voli nek izvoli!
U desetom selu živi Antuntun!
EmirTM87 je napisao/la:Ja moram probati Lakerse 2, a Brooklyn im je redovna musterija, zadnja pobjeda Brooklyna protiv lakersa je bila 2007, nema Bryanta ali i Brooklyn je taraba ove sezone
Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 2 2.10
Prijedor je napisao/la:Nije mutav da za 30 minuta koliko ce igrati ne ubaci 12 poena...Goodison je napisao/la:Zašto većina forsira Duncana ? Zbog manje granice nego inače ili ima neki drugi razlog ?

zavrsi pasa na 11p
uvijek ovako kad vidimo masovno da se igra 1 par uvijek pusiona bude
NYI - Winnnipeg Jets - 1
Islandersi imaju velikih problema ove sezone sa igranjem kad sam igrac manje na terenu, sada su cak u nizu od 2-8-0, dakle 8 poraza u zadnjih 10 tekmi. Ali prosle sezone sa Winnipegom su igrali 5-0-1, dakle lezi im ta ekipa, i ako imalo misle da se probude sad im je vrijeme.
TB - Philadelphia Flayers - 2
Ovo cu jos jednom probati da odigram protiv odlicne Tampe, ostali su bez Stamkosa koji se tek vraca nakon Bozica i cak vise. Tek nekad u 2014. Bez njega su oni po meni gotovi, a isto tako Lecavalier se vraca u Tampu ali u dresu Phile, dakle dosta toga je na strani Phile koja je lagano u usponu forme. Iako treba napomenuti da golman Tampe ima 6 pobjeda na domacem terenu sa samo 9 primljenih golova...dakle samo pokusati cisto radi Stamkosa.
Penguins - Toronto - 1
A sta reci, ovo ce dosta raje svakako igrat keca, a ipak ni Torontov napad nije za odbaciti. Ali mislim da ce Crosby i Malkin jos jednom ovu tekmu lagano rijesiti. Toronto je izgubio jednog napadaca u ponedeljak, i mislim da ce ne igranje Lupul-a ipak uticati na njihov napad. S obzirom na formu golmana, rekao bi da se pokusa sa manje golova, ali ove dvije ekipe imaju i zaista ubojite napadace.
Prvi post i kriza, ali eto, ko hoce da prati, hoce, ta nije pod moranje. Samo sad stvarno nekad ne razumijem isto tako neke ljude, posebno ove koji se sekiraju a uplatili 5kn na listic...???
Islandersi imaju velikih problema ove sezone sa igranjem kad sam igrac manje na terenu, sada su cak u nizu od 2-8-0, dakle 8 poraza u zadnjih 10 tekmi. Ali prosle sezone sa Winnipegom su igrali 5-0-1, dakle lezi im ta ekipa, i ako imalo misle da se probude sad im je vrijeme.
TB - Philadelphia Flayers - 2
Ovo cu jos jednom probati da odigram protiv odlicne Tampe, ostali su bez Stamkosa koji se tek vraca nakon Bozica i cak vise. Tek nekad u 2014. Bez njega su oni po meni gotovi, a isto tako Lecavalier se vraca u Tampu ali u dresu Phile, dakle dosta toga je na strani Phile koja je lagano u usponu forme. Iako treba napomenuti da golman Tampe ima 6 pobjeda na domacem terenu sa samo 9 primljenih golova...dakle samo pokusati cisto radi Stamkosa.
Penguins - Toronto - 1
A sta reci, ovo ce dosta raje svakako igrat keca, a ipak ni Torontov napad nije za odbaciti. Ali mislim da ce Crosby i Malkin jos jednom ovu tekmu lagano rijesiti. Toronto je izgubio jednog napadaca u ponedeljak, i mislim da ce ne igranje Lupul-a ipak uticati na njihov napad. S obzirom na formu golmana, rekao bi da se pokusa sa manje golova, ali ove dvije ekipe imaju i zaista ubojite napadace.
Prvi post i kriza, ali eto, ko hoce da prati, hoce, ta nije pod moranje. Samo sad stvarno nekad ne razumijem isto tako neke ljude, posebno ove koji se sekiraju a uplatili 5kn na listic...???
-
- Kontakt:
momci, sta mislite o ovim listicu, koji sam juce uplatio:
PSG - Olympiakos HCX (0:1) - proslo
CSKA - Bayern 2 - proslo
Leverkuzen - ManU x2 - proslo
Shaktar - Sociedad 1 - proslo
cekam danas slijedece utakmice:
swansea - valencia X2
ludogorets - eindhoven 1X
lyon - betis X2
pacos - fiorentina 1X
ebsbjerg - standard 1
sta mislite, kakve su sanse da dobijem?
CSKA - Bayern 2 - proslo
swansea - valencia X2
lyon - betis X2
pacos - fiorentina 1X
ebsbjerg - standard 1
Nemoj se ljutiti, ali mislim da ces na svakom paru past sto danas cekasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:momci, sta mislite o ovim listicu, koji sam juce uplatio:
CSKA - Bayern 2 - proslo
swansea - valencia X2
lyon - betis X2
pacos - fiorentina 1X
ebsbjerg - standard 1

sta je sigurnije danas makabi 2 ili marjanovic 10,5 over ? Uplacujem 100 km,molio bih samo iskusne kosarkase kladionicare da dadnu mmisljenje
-
- Kontakt:
mate4 je napisao/la:Nemoj se ljutiti, ali mislim da ces na svakom paru past sto danas cekasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:momci, sta mislite o ovim listicu, koji sam juce uplatio:
CSKA - Bayern 2 - proslo
swansea - valencia X2
lyon - betis X2
pacos - fiorentina 1X
ebsbjerg - standard 1
ne ljutim se prijatelju

ne vjerujem da ce valencia dopustit jos jedan poraz protiv engleza, nakon prve utakmice...
ludogorets ne poznajem bas, al posto eindhoven igra poslednju kuci mocue je x, jer nije ni eindhoven sto je nesta bio, a ovi bugari su motivisani....
lyonu nije stalo do evropa lige, tako da mislim da nece pobjediti
fiorentina je daleko prva u tabeli i osigurala prolaz u drugi krug, tako da mogu cuvati igrace za seriju A
i ebsbjerg je vec prosao, a standard nije nesta ove sezone..
INFO:
Pandurii travels to Ukraine without 7 players
Tough job for Pandurii against Dnipro tonight (League Europe). According to prosport.ro, the Romanian team faces seven absences: Anton (important defensive midfielder, suspended), Ungurusan (regular defender, injured), Erico (regular defender, injured), Mamele (substitute defender, injured), Nicoara (regular midfielder, injured), Predescu (substitute midfielder, injured), Matulevicius (important striker, injured)Pandurii probable lineup: Mingote – Pleasca, Rada, Paraskevas, Momcilovic – Breeveld, Distefano – Buleica, Eric, Ciucur – Dos Santos
Pandurii travels to Ukraine without 7 players
Tough job for Pandurii against Dnipro tonight (League Europe). According to prosport.ro, the Romanian team faces seven absences: Anton (important defensive midfielder, suspended), Ungurusan (regular defender, injured), Erico (regular defender, injured), Mamele (substitute defender, injured), Nicoara (regular midfielder, injured), Predescu (substitute midfielder, injured), Matulevicius (important striker, injured)Pandurii probable lineup: Mingote – Pleasca, Rada, Paraskevas, Momcilovic – Breeveld, Distefano – Buleica, Eric, Ciucur – Dos Santos
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Upravu si, ja to gledam ko prije 10 godina, kad je nogomet bio zanimiljiviji...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:mate4 je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
ne ljutim se prijatelju.....al ja to ovako gledam:
ne vjerujem da ce valencia dopustit jos jedan poraz protiv engleza, nakon prve utakmice...
ludogorets ne poznajem bas, al posto eindhoven igra poslednju kuci mocue je x, jer nije ni eindhoven sto je nesta bio, a ovi bugari su motivisani....
lyonu nije stalo do evropa lige, tako da mislim da nece pobjediti
fiorentina je daleko prva u tabeli i osigurala prolaz u drugi krug, tako da mogu cuvati igrace za seriju A
i ebsbjerg je vec prosao, a standard nije nesta ove sezone..

-
- Kontakt:
Mislim da ti je sigurniji Bobi preko, iz razloga sto mislim da to Macabi nece dobiti Zvezda mora da dobije pred punim Pionirom a i kvota na njih je u blagom padu. S druge strane za Macabi ne igra prvi centar i kapiten ekipe Shawn James sto bi takodje trebalo ici u prilog preko koseva Bobija Marjanovica... Pozz i srecno.GBO je napisao/la:sta je sigurnije danas makabi 2 ili marjanovic 10,5 over ? Uplacujem 100 km,molio bih samo iskusne kosarkase kladionicare da dadnu mmisljenje
Sport: Fudbal
Liga: WC 2015
Vrijme: 20:50
Par: Francuska (ž) - Bugarska (ž)
Tip: Francuska ah -7,5
Koefecijent: 1,91
Kladionica: Marathonbet
Stake 3/10
* Pobjeda Francuske sa 8 i više golova razlike.
Gledao sam neki dan prvu tekmu (ne pitajte me zašto, hehe) koju su igrale u Bugarskoj. Nevjerovatno koja dominacija francuskinja.
Za samo 10 min dale su 4 gola, a na pauzu su otišle sa rezultatom 6:0. Na kraju bilo je 10:0.
Bugarke su djelovale izgubljeno na terenu, dok su Francuskinje prolazile pored njih kao da su drveni stubovi.
Večeras očekujem slično kao i u prvom meču. Potpunu dominaciju Francuskinja i opsadu na go Bugarkinja.
Francuskionje su prve u grupi sa maximalnim učinkom 3-0-0 i 17:1 gol razlikom.
Bugarkinje su posljednje sa jednim bodom i 1:19 gol razlikom.
Pobjeda francuskinja od 8 razlike je realna za očekivati. Čak je i Marthon, nadam se pogriješio, predvidio da ce na ovom meču biti više od 9 golova, pa je ponudio over 8,5, ali pošto ne očekujem da će Bugarkinje da daju jedan, a kamoli više golova, onda mi je razumnija opcija ah -7,5.
Mislim da ovaj koeficijent i ovu granicu treba hvatati dok nisu blokirali.
http://www.****/artikal/9861711/bicik ... uspension/
Liga: WC 2015
Vrijme: 20:50
Par: Francuska (ž) - Bugarska (ž)
Tip: Francuska ah -7,5
Koefecijent: 1,91
Kladionica: Marathonbet
Stake 3/10
* Pobjeda Francuske sa 8 i više golova razlike.
Gledao sam neki dan prvu tekmu (ne pitajte me zašto, hehe) koju su igrale u Bugarskoj. Nevjerovatno koja dominacija francuskinja.
Za samo 10 min dale su 4 gola, a na pauzu su otišle sa rezultatom 6:0. Na kraju bilo je 10:0.
Bugarke su djelovale izgubljeno na terenu, dok su Francuskinje prolazile pored njih kao da su drveni stubovi.
Večeras očekujem slično kao i u prvom meču. Potpunu dominaciju Francuskinja i opsadu na go Bugarkinja.
Francuskionje su prve u grupi sa maximalnim učinkom 3-0-0 i 17:1 gol razlikom.
Bugarkinje su posljednje sa jednim bodom i 1:19 gol razlikom.
Pobjeda francuskinja od 8 razlike je realna za očekivati. Čak je i Marthon, nadam se pogriješio, predvidio da ce na ovom meču biti više od 9 golova, pa je ponudio over 8,5, ali pošto ne očekujem da će Bugarkinje da daju jedan, a kamoli više golova, onda mi je razumnija opcija ah -7,5.
Mislim da ovaj koeficijent i ovu granicu treba hvatati dok nisu blokirali.
http://www.****/artikal/9861711/bicik ... uspension/
Zadnja izmjena: Nexus, dana/u 28 nov 2013, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je sigurnije od Marjanovica, sto se mene tice on je prekrizen za sva vremena!!!GBO je napisao/la:sta je sigurnije danas makabi 2 ili marjanovic 10,5 over ? Uplacujem 100 km,molio bih samo iskusne kosarkase kladionicare da dadnu mmisljenje
Ako mislis odigrati njega, bolje ti je baci 100 KM na ulicu naci ce neko

Igraj under Bobija i uloži stojanku.EmirTM87 je napisao/la:Sve je sigurnije od Marjanovica, sto se mene tice on je prekrizen za sva vremena!!!GBO je napisao/la:sta je sigurnije danas makabi 2 ili marjanovic 10,5 over ? Uplacujem 100 km,molio bih samo iskusne kosarkase kladionicare da dadnu mmisljenje
Ako mislis odigrati njega, bolje ti je baci 100 KM na ulicu naci ce neko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.