Pridružujem se željama.vfc1922 je napisao/la:Mir božiji, hristos se rodi
Posebno jednom i jedinom vodji RA, kao i svim Veležovcima i ostalim dobrim ljudima pravoslavne vjeroispovijesti.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Stone Island
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Hristos se rodi !
Ma sta ce nam pojacanja ikako, svakako ovo proljece predvidjam nevidjeni cirkus Colorado u premier Ligi....Dobro bi bilo da niko ne ode, a nekakve vrece para davati za istrosene likove( posto mislim da su sad svi igraci na trzistu kao wc, il su zauzeti il su usr.ani), nisam za to... I opet cu reci, sto stalno ponavljam i ovde i svugdje, pametnije bi bilo platiti kakvog dobrog omladinskog trenera....
Ma sta ce nam pojacanja ikako, svakako ovo proljece predvidjam nevidjeni cirkus Colorado u premier Ligi....Dobro bi bilo da niko ne ode, a nekakve vrece para davati za istrosene likove( posto mislim da su sad svi igraci na trzistu kao wc, il su zauzeti il su usr.ani), nisam za to... I opet cu reci, sto stalno ponavljam i ovde i svugdje, pametnije bi bilo platiti kakvog dobrog omladinskog trenera....
- Stone Island
- Kontakt:
Prek'sutra.
Sto se tice dolazaka,znaci,dosao je sad za sad samo Zlaja a sto se tice odlazaka danas sam nacuo da Jugo ode 99 posto.
Za sad,to je najnovije
Za sad,to je najnovije
- Stone Island
- Kontakt:
Evo nas na pripremama na Ruištu,aBd idemo za 10-tak dana u Antaliju.JamaL je napisao/la:Hvala na informejšn, nego, ima li kakva priprema za Red Army, dešavali se išta!?Stone Island je napisao/la:Prek'sutra.

Hvala Bogu rijesi smo se Juge 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ne samo njega nego izgleda i Skaljica i Dzaficanisko je napisao/la:Hvala Bogu rijesi smo se Juge
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Bez tih 'izgleda' majke ti.
Jugi,sretno i ne vraćaj se 'vamo majke ti ako ti propadne transfer.

Jugi,sretno i ne vraćaj se 'vamo majke ti ako ti propadne transfer.
Danas Veležova prozivka
Neizvjesnost oko ostanka Džafića, Juge i Škaljića
Za danas u 16 sati, zakazano je prvo okupljanje fudbalera Veleža pred početak priprema za nastavak proljetnog nastavka prvenstva, a šef stručnog štaba Abdulah Ibraković, zajedno sa svojim saradnicima, prvi trening održaće se sutra.

Sigurno je da današnjem okupljanju neće biti Edina Šečića, Marka Jovanovića, Nermina Goste, Arnela Stupca, Adnana Kadrića i Adisa Halilhodžića, koje je Ibraković stavio na transfer listu i na koje ne računa na proljeće. Uz njih, prekobrojan je i Adil Kajan, koji će biti posuđen nekom timu.
Iako će današnjem okupljanju prisustvovati Adin Džafić, Asim Škaljić i Amer Jugo, neizvjesno je da li će oni i dalje ostati u redovima „rođenih“, jer imaju nekoliko ponuda za odlazak. Toga je svjestan i Ibraković, koji ističe da bi ih volio zadržati u timu, ali već razmišlja o eventualnim pojačanjima. Za sada, jedino je siguran dolazak defanzivca Zlatka Kazazića, a na listi Ibrakovićevih želja je Ivica Babić, bivši mladi reprezentativac BiH, koji igra na poziciji lijevog beka.
Fudbaleri Veleža sutra započinju prvu fazu priprema, koja će se provesti u Mostaru, a 17. januara Veležova ekspedicija ide u Fojnicu, gdje će trenirati sedam dana.
Nakon povratka u Mostar i nekoliko dana treniranja u Mostaru, „rođeni“ idu u Antaliju, gdje će ostati dvije sedmice i gdje će Ibraković, kroz odigravanje više prijateljskih utakmica, pokušati doći do tima, s kojim će započeti proljetni nastavak prvenstva.
„Ne treba podsjećati da gajimo velike ambicije na proljeće, jer nam je cilj izlazak u fudbalsku Evropu. Vjerujem da imamo sastav, naravno ako ostanu Džafić, Jugo i Škaljić, i ako uspijemo dovesti još neko pojačanje, koji može ostvariti naše želje i cilj“, rekao nam je Ibraković.
****.ba
Neizvjesnost oko ostanka Džafića, Juge i Škaljića
Za danas u 16 sati, zakazano je prvo okupljanje fudbalera Veleža pred početak priprema za nastavak proljetnog nastavka prvenstva, a šef stručnog štaba Abdulah Ibraković, zajedno sa svojim saradnicima, prvi trening održaće se sutra.

Sigurno je da današnjem okupljanju neće biti Edina Šečića, Marka Jovanovića, Nermina Goste, Arnela Stupca, Adnana Kadrića i Adisa Halilhodžića, koje je Ibraković stavio na transfer listu i na koje ne računa na proljeće. Uz njih, prekobrojan je i Adil Kajan, koji će biti posuđen nekom timu.
Iako će današnjem okupljanju prisustvovati Adin Džafić, Asim Škaljić i Amer Jugo, neizvjesno je da li će oni i dalje ostati u redovima „rođenih“, jer imaju nekoliko ponuda za odlazak. Toga je svjestan i Ibraković, koji ističe da bi ih volio zadržati u timu, ali već razmišlja o eventualnim pojačanjima. Za sada, jedino je siguran dolazak defanzivca Zlatka Kazazića, a na listi Ibrakovićevih želja je Ivica Babić, bivši mladi reprezentativac BiH, koji igra na poziciji lijevog beka.
Fudbaleri Veleža sutra započinju prvu fazu priprema, koja će se provesti u Mostaru, a 17. januara Veležova ekspedicija ide u Fojnicu, gdje će trenirati sedam dana.
Nakon povratka u Mostar i nekoliko dana treniranja u Mostaru, „rođeni“ idu u Antaliju, gdje će ostati dvije sedmice i gdje će Ibraković, kroz odigravanje više prijateljskih utakmica, pokušati doći do tima, s kojim će započeti proljetni nastavak prvenstva.
„Ne treba podsjećati da gajimo velike ambicije na proljeće, jer nam je cilj izlazak u fudbalsku Evropu. Vjerujem da imamo sastav, naravno ako ostanu Džafić, Jugo i Škaljić, i ako uspijemo dovesti još neko pojačanje, koji može ostvariti naše želje i cilj“, rekao nam je Ibraković.
****.ba
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Stone Island
- Kontakt:
Na prozivci se pojavila i dva nova igrača.
Dino Dizdarević(Napad,20 godina)
Igrao za Žepče i Viktoria Plzen.
Milan Hrnjak(Veza,21 godina)
igrao za Ćukarički,Voždovac.
Igrao za Žepče i Viktoria Plzen.
Milan Hrnjak(Veza,21 godina)
igrao za Ćukarički,Voždovac.
http://www.dinodizdarevic.com/Stone Island je napisao/la:Na prozivci se pojavila i dva nova igrača.
Sumnjiv mi ovaj, bahaha

Support Velez, It's logical! ★
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma valjda zna šutnut loptuMont0 je napisao/la:http://www.dinodizdarevic.com/Stone Island je napisao/la:Na prozivci se pojavila i dva nova igrača.
Sumnjiv mi ovaj, bahaha

Dragon Town
taman nam ovaj fali da nam zabavi ekipu malo ccc
ni meni licno juginog odlaska nije zao,
takodjer se nadam da ce u branitelj/gosk kada mu pukne ovaj inostrani transfer..
piskit cu kakit cu karakter igraca..
skaljicev ostanak bi bilo veliko pojacanje za nas kao i dzaficev s tim da ovaj drugi ako ne ode sada odlazi na kraju sezonu garantirano.. tako da je bolje uzeti nesto cash-a na njemu dok jos mozemo te trazit kvalitetnu zamjenu- po mogucnosti na malo duze staze..
spominje se i taj neki ivica babic(navodno rodjeni mostarac?) kao zamjena za secica, znali neko nesto o njemu?
ni meni licno juginog odlaska nije zao,
takodjer se nadam da ce u branitelj/gosk kada mu pukne ovaj inostrani transfer..
piskit cu kakit cu karakter igraca..
skaljicev ostanak bi bilo veliko pojacanje za nas kao i dzaficev s tim da ovaj drugi ako ne ode sada odlazi na kraju sezonu garantirano.. tako da je bolje uzeti nesto cash-a na njemu dok jos mozemo te trazit kvalitetnu zamjenu- po mogucnosti na malo duze staze..
spominje se i taj neki ivica babic(navodno rodjeni mostarac?) kao zamjena za secica, znali neko nesto o njemu?
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Dino je jedan fin momak igro je u repki juniora za Bih-a ,vrlo karakteran ,dobre familije,malo tvrd Žepče
,bio i igro je u Češkoj .Zna ga moja raja sretno mu ako dođe u Mostar .

- Stone Island
- Kontakt:
Samo nam potvrdi da to nije ovaj.bambina je napisao/la:Dino je jedan fin momak igro je u repki juniora za Bih-a ,vrlo karakteran ,dobre familije,malo tvrd Žepče,bio i igro je u Češkoj .Zna ga moja raja sretno mu ako dođe u Mostar .

http://www.dinodizdarevic.com/
Lol
haha. nije to njegov stil ,sportivo momak .
Ovaj presmiješan
Nije iz Žepča kako vidim 

Ovaj presmiješan

Haha, pa samo nam pjevac u ekipi jos fali, imamo zaduzene za derneke, samo da ih neko zabavljanem73 je napisao/la:taman nam ovaj fali da nam zabavi ekipu malo ccc

Evo sta su meni odgovorili na isto pitanje:nem73 je napisao/la: spominje se i taj neki ivica babic(navodno rodjeni mostarac?) kao zamjena za secica, znali neko nesto o njemu?
Ako je Ibrak "zapeo", neka mu ga dovedu, ha ja, na kraju ce samo trener odgovarati za rezultateMinistaR je napisao/la:Meni lično je to jako dobar igrač, igra na poziciji lijevog beka, ima topovski udarac. Njegova mana je velika živčanost, Ninković ga je otjerao upravo zbog toga. Njemu je u svakoj utakmici žuti karton suđen, nekad crveni. U Zvijezdu je došao iz FK Slobode Tuzla, sada igra u, vjerovao ili ne, 3. ligi....Mont0 je napisao/la:Ivica Babic, spominje se njegov dolazak u Velez, sta je, kako je i to? Unaprijed hvala.
Zapravo, igrao je u jednom manjem klubu koji igra u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona, ali ne znam je li negdje do danas otišao. Sve u svemu, može proći, ali se bojim da nije za Veleža (valjda imate neke veće ambicije).

Support Velez, It's logical! ★
ajde nek` nije ovaj pjevac
-imamo mi dosta veseljaka sto vole mikrofon(kad zalome)..
a ni taj babic ne zvuci k`o pojacanje,
s obzirom da je zivco a mi vec odranije imamo probleme sa kartoniranim igracima..
pametnije bi jbg bilo u tom slucaju ostavit secica..

-imamo mi dosta veseljaka sto vole mikrofon(kad zalome)..

a ni taj babic ne zvuci k`o pojacanje,
s obzirom da je zivco a mi vec odranije imamo probleme sa kartoniranim igracima..
pametnije bi jbg bilo u tom slucaju ostavit secica..

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nije taj Babic je ovu polusezonu igrao u Orasju i citao sam neki dan da je dobio slobodne papire da moze ici
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.