Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jel se moze iskljuciti vibracija za back dugme kod lumie?
Odradio update, i sad mi touchscreen ne reaguje. Vidim po forumima da se to mnogima desilo. Jel imao ko iskustva stim? Lumia 620 je u pitanju.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji si odradio update, koja lumia? obavezno factory reset odradi, ja sam apdejtovo preko Nokia Software updatera, koji mi je izbrisao sve sa telefona tj vratio na tvornicke postavke pa onda odradio frisak apdejt na Amber
prije ambera sam imao nekih smrzavanja, ali s amber nikad evo dosad nisam imao hvala Bogu, sad cekam Black update koji ce valjda doci pocetkom iduce godine
prije ambera sam imao nekih smrzavanja, ali s amber nikad evo dosad nisam imao hvala Bogu, sad cekam Black update koji ce valjda doci pocetkom iduce godine
Odraio sam reset i sredilo se. Nije amber, neki obicni apdejt ako sam dobro skontao, trebalo bi pisati Amber tamo u info, ali ne pise? Lumia 620, jel uopste dosao Amber update za ovaj telefon?
Inace, koje aplikacije preporucujete na WP8?
Inace, koje aplikacije preporucujete na WP8?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skini nokia software updater i preko nejga apdejtaj, amber je izasao podavno za 620
http://www.windows8downloads.com/win8-n ... nload.html
za Youtube koristim TubePro, Tapatalk, Nokia Music (mislim da se zove sad Nokia MixRadio) za muziku, Nokia Camera aplikaciju za kameru to je to otprilike sto meni treba, i Facebook eto za fejs, ne mogu u marketu naci Facebook Beta posto kazu da je bolja od ove ´non-beta´ verzije
http://www.windows8downloads.com/win8-n ... nload.html
za Youtube koristim TubePro, Tapatalk, Nokia Music (mislim da se zove sad Nokia MixRadio) za muziku, Nokia Camera aplikaciju za kameru to je to otprilike sto meni treba, i Facebook eto za fejs, ne mogu u marketu naci Facebook Beta posto kazu da je bolja od ove ´non-beta´ verzije
- IlPrincipe
- Kontakt:
Misljenje o Sony Xperia Tipo ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _smartfonu" onclick="window.open(this.href);return false;
opa
opa

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
prijatelj mi ima taj mobitel - i primjetio sam da mu je poprilično brzo otišao touchscreen . bukvalno "kasni" , mora pet puta pritisnuti na nešto da se otvori , a onda ono nastavi otvarati dalje 4 puta šta se možeIlPrincipe je napisao/la:Misljenje o Sony Xperia Tipo ?

alcatel one touch 5020x imal neko link gdje mogu skidati igre za ovaj mob
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Google play.KEC je napisao/la:alcatel one touch 5020x imal neko link gdje mogu skidati igre za ovaj mob
- IlPrincipe
- Kontakt:
POMOĆ HITNO !
Kupio sam nov mobitel i kada ga upalim sve uredu međutim prilikom paljenja traži mi 'Osobni identifikacioni broj za otključavanje mrežne SIM kartice' .. tu sam kucao PIN međutim ništa, kucao sam i PUK međutim ništa. Kad god nesto ukucam piše mi 'SIM network unlock request unsuccessful'
Mobitel radi sve normala samo što ne mogu nikoga zvati
Kupio sam nov mobitel i kada ga upalim sve uredu međutim prilikom paljenja traži mi 'Osobni identifikacioni broj za otključavanje mrežne SIM kartice' .. tu sam kucao PIN međutim ništa, kucao sam i PUK međutim ništa. Kad god nesto ukucam piše mi 'SIM network unlock request unsuccessful'
Mobitel radi sve normala samo što ne mogu nikoga zvati

Jesi probao karticu na drugi mobitel ? I jesi ga kupio u nekom od operatera, ako jesi je li njihova kartica ?
NO PYRO NO PARTY
- IlPrincipe
- Kontakt:
karticu sam imao staru bh-telecomu, radi na drugim telefonima. Također sam pokušavao i druge kartice ubaciti ali nsita ..Buu je napisao/la:Jesi probao karticu na drugi mobitel ? I jesi ga kupio u nekom od operatera, ako jesi je li njihova kartica ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
a yebote ..Sveti je napisao/la:Onda je vjerojatno zaključan na neku od drugih mreža.

Znaci nije iz radnje. Prije ti je to kostalo oko 20 KM ne znam kako je sada
NO PYRO NO PARTY
Koji je telefon u pitanju. Ne mozes reci kostalo 20KM, pa nije svaki telefon isti.IlPrincipe je napisao/la:a yebote ..Sveti je napisao/la:Onda je vjerojatno zaključan na neku od drugih mreža.kolko košta to otključavanje otprilike ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sony Xperia Tipo je u pitanju ..
Evo jedan zanimljiv članak.
5 najvećih mitova o Androidu
http://balkanandroid.com/5-najvecih-mitova-o-androidu/" onclick="window.open(this.href);return false;
5 najvećih mitova o Androidu
http://balkanandroid.com/5-najvecih-mitova-o-androidu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.