Tako i bi.Hajde ti Marinko,nazad.NoName je napisao/la:Edinov izraz lica sve govori, on MORA BJEZATI iz ovog Citya, na stranu sve ko je bolji, ko ne i slicno ali on ako ostane ovdje do ljeta doci ce do nivoa onog Joa i slicnih igraca. Ovi njegovi udarci gdje lopta jedva dodje do gola samo potvrdjuju kakvo mu je samopouzdanje.
Jos bi samo trebao brada uci i rijesiti utakmicu i da se samoubijemo svi kolektivno.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Legenda i ponos, naravno... Bio i ostace, zato smo ovoliko i sjebani i Iznervirani ovom situacijom u kojoj se nalazi.... Pored deset boljih tekmi, Spahica mi opet gledamo Dzeku...,
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
Varas se, pogledaj Datum prijave..prije sam bio dosta aktivniji na ovim forumu, sa drugim nickom, pa mi dosadilo..sad samo citam "zanimljivosti" ali eto, nisam se mogao sudrzati da ne napisem svoj komentar, posebno za njegove posebne pljuvacePonos Torina je napisao/la:Nisu u pitanju pljuvaci nego realnost u kojoj se nalazi EDIN DZEKO U OVOM TRENUTKU...
A ovaj je maksuz napravio novi accaunt da bi potpalio temu malo kao da vec nije upaljena...

Svi cemo biti uz njega, uvijek, ali ocajno igra i mislim da treba da odustane od ogromne plate i da predje u neki klub gdje ce biti prvotimac. Bio on svjetski igrac ili ne (po meni jest), ovdje ocigledno ne igra kako treba i nece dostici svoj potencijal.szlaja je napisao/la:i to nije razlog za ismijavanje, nego za jos vecu podrsku
Istina je da ga dosta raje pljuje od dana kada je presao u City, ali ima previse raje koja ga subjektivno podrzuje...
Da je ova igra 100% sto on moze pruziti, ja bih bio zadovoljan. Ali ova igra nije prikaz ni 25% njegovih mogucnosti. Zato se nerviramo...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 27 nov 2013, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- DonCorleone
- Kontakt:
Da hoce Alvaro zabiti i kojem forumasu da im srecu upotpuni
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
eVO GAaaaaaaa cipiripiiiiiiiiiiiiiiii
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- plavalokomotiva
- Kontakt:
TO JE*EM TI SUNCE KRVAVO
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- skyisthelimit
Evo Vugda javi da je Dzeko zabiJoDonCorleone je napisao/la:Da hoce Alvaro zabiti i kojem forumasu da im srecu upotpuni.
hahahhahah
15.10 - 15.06 ...
- paolomontero
- Kontakt:

dzeko

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
KONAČNO !
bez proslave gola .. hah
bez proslave gola .. hah

Fala kurcu, konacno nesto.
-
- Kontakt:
Tooooooooooooooooo Edine!Bravo majstore! 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pljuvaci gdje ste se sakrili 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Vidi mu face
. Pojeo bi loptu, polomio Navasa i Negerda, a onda do klupe jos i Pellegrinija ..

-
- Kontakt:
Sve je to u redu ali je li nam to daje za pravo da mu **** sve po spisku..pa nemoze nama vise biti krivo njegovo neigranje i forma od njega samog, ljudi moji, budite realni...samo sto on ima para neznaci da je sav sretan i da ga druge stvari ne zanimaju! nije on masina!Batko je napisao/la:Legenda i ponos, naravno... Bio i ostace, zato smo ovoliko i sjebani i Iznervirani ovom situacijom u kojoj se nalazi.... Pored deset boljih tekmi, Spahica mi opet gledamo Dzeku...,
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ne treba Dzeko nigdje da prelazi! Jedino sto treba jest da posudi od Rooneya njegove utakmice i da ih pregleda! Da vidi sta radi jedan napadac koji kada ga trener izvadi napolje ima razlog i temelj da kaze: zasto mene vadis ja moram da igram?!
A ovo sto Edin ima obraza da kaze i da se pita sto ne igra, pa kada mu se da sansa vuce se ko prebijena macka po terenu je u najmanju ruku za njega, velika sramota.
A ovo sto Edin ima obraza da kaze i da se pita sto ne igra, pa kada mu se da sansa vuce se ko prebijena macka po terenu je u najmanju ruku za njega, velika sramota.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- Goalgetter
- Kontakt:
Opis gola? Iskljucio sam stream, jer nisam vise mogao gledati onakvu partiju Dzeke.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Konacno... na to smo cekali.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jasmin10, s4mke i 43 gosta.