Prijatelju,Cikita123 je napisao/la:Probisvjetu, puno pametujes i predstavljas se da sve znas. Jeli se iko zapito da li su ostali smetnja Azmiru da on radi sta hoce.Ako ne udjemo u PL iskljucivi krivac je upravo Husic jer je on ostavio Karica uprkos protivljenju UO i cijelog grada. Sada je angazovao covjeka koji je Slobodi nanio dosta stete i za koga svi tvrde da je fudbalski mafiozo i kriminalac.Sada kada vec treba traziti igrace i trenere on je u Americi i nece dolaziti dva mjeseca sto je jako neozbiljno.Ako se sada ne imenuje novi strucni stab i ne dovedu pojacanha u januaru je vec kasno. I jos nesto kada neko bude davao 51% od klupskog budjeta moze sam donositi odluke, kako sam obavjesten Husic sada daje 10.000 mjesecno sto iznosi 25% od mjesecnog budjeta. Siguran sam da od januarske skupstine ide nova prica u Slobodi a do PL ima jos puno da se radi.Kakvi Jagodici i kakci bakraci imamo Soka, Denisa Karica, Denisa Sadikovica koji mogu uspjesno voditi Slobodu.
Mnogo si slabo informisan ili ti je matematika slaba strana. Ako je 10 hiljada maraka 25%mjesečnog buđeta onda je naš buđet 40 hiljada!
Frajer otišao zbog posla jer je tamo pred Božić žerava koja se kroz anual reportse čita u milionimaSada kada vec treba traziti igrace i trenere on je u Americi i nece dolaziti dva mjeseca sto je jako neozbiljno.
Što se tiče trenera, tu se slažemo.