Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Evo opet je uprskao lijepu situaciju.
A da mu Nasri nije dao ovu loptu opet bi slusali teorije zavjere.
A da mu Nasri nije dao ovu loptu opet bi slusali teorije zavjere.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto Dzeko suta vazda na prvu? Pa kao da ne smije primiti lopte i povesti je i onda opucati.
Lose, ocajno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NoName
- Kontakt:
Samopouzdanje, tacnije nedostatak istog.Goalgetter je napisao/la:Sto Dzeko suta vazda na prvu? Pa kao da ne smije primiti lopte i povesti je i onda opucati.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jbg, izgubio je samopouzdanje, a danas bi mu jedan gol došao ko budali šamar!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko pokazuje zasto ne igra inace
koliko god ga volili,on je obicna lijenstina postao..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čovjek nije 100 nego 1000% upravu. Jedina šansa da Pellegrini stavi Džeku protiv Swansea u prvih 11 je da zabije ni manje ni više nego 3 gola danas. Sve ispod nema šanse. Džeko če se koristit svaku 4,5 utakmicu ( kupovi, zimski uvjeti i odmaranje igrača ). Jedena mu je šansa 3 gola u kupovima ili 2 u ligaškoj tekmi, pojednostavjeno. Najbolje mu je da isforsira transfer u JAN. Roma, Inter, Dortmund, čak Arsenal da zadiše.Batko je napisao/la:Aguero se povrijedio, kaže komentator? I sta kaže onaj lafac ovdje nije bitno kako ce igrati Edin danas..,
Počeši me da se nasmijem...
Ljudi meni ga je zao kad vidim kako gubi duele 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gdje ces to reciPonos Torina je napisao/la:Dzeko pokazuje zasto ne igra inacekoliko god ga volili,on je obicna lijenstina postao..
![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nazalost velika nula
Susicu trazi 2 spica ostali smo na jednom.Gotovo idi u manekene dok nisi i zatog ostario.Pare ili zena ot to dvoje neko ga je unistio.
Susicu trazi 2 spica ostali smo na jednom.Gotovo idi u manekene dok nisi i zatog ostario.Pare ili zena ot to dvoje neko ga je unistio.
Trebao je opaliti volej, mada bi se stari Dzeko lako snasao u ovoj situaciji. Tacno mu fali samopouzdanja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zgrno lovinu i nema motiv sad i to je to..steta sto se zasitio trebao je testirati sebe da vidi dokle bi dogurao posle Wolfsburga trebao je biti u top10napadača..Ponos Torina je napisao/la:Dzeko pokazuje zasto ne igra inacekoliko god ga volili,on je obicna lijenstina postao..
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nista nisam rekao sto nije tacno,a i svi ovde to vrlo dobro znaju ili ce ubrzo saznati...Covjek da je bio odsutan od fudbala pola godine-godinu igrao bi bolje nego sto on trenutno igra,vise mi se cini da njemu treba odmor od futbala jedno 2-3 mjeseca nego sto mu treba da igra svaki vikend....dr.van nostrand je napisao/la:Gdje ces to reciPonos Torina je napisao/la:Dzeko pokazuje zasto ne igra inacekoliko god ga volili,on je obicna lijenstina postao..
![]()
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 nov 2013, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne treba ti da bude. On samo more preč u JAN u " pravi " klub i bit če onaj stari Džeko ili čak bolji. Ja se nadam u Romu ali izgleda nažalost da je najbliži Interu.lolcina je napisao/la:Ljudi meni ga je zao kad vidim kako gubi duele
* možda Džeko čak i smanjuje si cijenu u ovoj relativno nebitnoj tekmi za klub, nikad se ne zna. Skužio čovjek da ga ovaj konj ne misli rotirat, nadam se

Nikad se nije uklopio u Manchesteru...ovako igra zadnje 3 godine...osim nekoliko utakmica najpoznatija ona protiv Tottenhama.
Samo nekima mora doci iz guzice u glavu...i naravno prije su uvijek bili krivi drugi Tevez, Silva, Manicni, Balotelli, Aguero, Amra, Milner, Nasri, Johnson, opet Silajdzicka, Pellegrini, Negredo
i novinari britanski i ovi iz BiH, zatim engleski navijaci City-a pogotovo oni sa Blueemoon i normalno domace izdajice kao neki forumasi i mnogi drugi.
Samo nekima mora doci iz guzice u glavu...i naravno prije su uvijek bili krivi drugi Tevez, Silva, Manicni, Balotelli, Aguero, Amra, Milner, Nasri, Johnson, opet Silajdzicka, Pellegrini, Negredo
i novinari britanski i ovi iz BiH, zatim engleski navijaci City-a pogotovo oni sa Blueemoon i normalno domace izdajice kao neki forumasi i mnogi drugi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NoName
- Kontakt:
Edinov izraz lica sve govori, on MORA BJEZATI iz ovog Citya, na stranu sve ko je bolji, ko ne i slicno ali on ako ostane ovdje do ljeta doci ce do nivoa onog Joa i slicnih igraca. Ovi njegovi udarci gdje lopta jedva dodje do gola samo potvrdjuju kakvo mu je samopouzdanje.
Jos bi samo trebao brada uci i rijesiti utakmicu i da se samoubijemo svi kolektivno.
Jos bi samo trebao brada uci i rijesiti utakmicu i da se samoubijemo svi kolektivno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
RvPersie je napisao/la:Ne treba ti da bude. On samo more preč u JAN u " pravi " klub i bit če onaj stari Džeko ili čak bolji. Ja se nadam u Romu ali izgleda nažalost da je najbliži Interu.lolcina je napisao/la:Ljudi meni ga je zao kad vidim kako gubi duele
* možda Džeko čak i smanjuje si cijenu u ovoj relativno nebitnoj tekmi za klub, nikad se ne zna. Skužio čovjek da ga ovaj konj ne misli rotirat, nadam se
Kakve ti gluposti valjas to granici sa ludilom

Riješio Nasri.... Dzeko je trebao stajati ondje da ima samopouzdanja... Izvlači se bezveze na 16 čeka odbice...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je grozno sto pruza. Kako samo jeftino gubi lopte..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 24 gosta.