Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amcibald

Re: Edin Džeko

Post Postao/la amcibald » 27 nov 2013, 21:35

Ne kontam ovu novu fudbalsku terminologiju "orati" "preorati" "izorati" "uzorati"...na tren pomislim da sam na temi zemljoradnika i vrtlara wtf. Zar oni nisu fudbaleri i zar nebi trebali igrati i trcati za loptom a ne baviti se vrtlarenjem :cry:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 nov 2013, 21:36

Znaci da Negredo igra sad bi vec bilo 4-0 umjesto ovih 1-1 ?
Znaci on je krivac sto ne vode vec na poluvremenu ?
15.10 - 15.06 ...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 nov 2013, 21:36

amcibald je napisao/la:Ne kontam ovu novu fudbalsku terminologiju "orati" "preorati" "izorati" "uzorati"...na tren pomislim da sam na temi zemljoradnika i vrtlara wtf. Zar oni nisu fudbaleri i zar nebi trebali igrati i trcati za loptom a ne baviti se vrtlarenjem :cry:

i ostat ce mu samo povrtlarstvo ako ovako nastavi :P :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 nov 2013, 21:37

Ne nego znaci da su igrali lose i da treba nesto mijenjati i poslati ono najbolje na klupi sto imas, a to su tri nabrojana.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 nov 2013, 21:38

Pa i nije mogao nesto posebno pokazati, takva utakmica. City igra sa pola snage. A nije se bogzna ni trudio, Edinove misli su negdje drugo, ja se nadam recimo u Rimu a ne u Los Angelesu :-)

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 nov 2013, 21:38

skyisthelimit je napisao/la:Znaci da Negredo igra sad bi vec bilo 4-0 umjesto ovih 1-1 ?
Znaci on je krivac sto ne vode vec na poluvremenu ?
da je negredo igrao od početka i dao 2-3 gola , sada bi pola raje govorilo "ma joj , edin bi ovim levatima isto toliko golova dao" , kao što uvijek i govore . ali bolje da se udaljimo sa ŠBB-KBB teme .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2013, 21:38

amcibald je napisao/la:Ne kontam ovu novu fudbalsku terminologiju "orati" "preorati" "izorati" "uzorati"...na tren pomislim da sam na temi zemljoradnika i vrtlara wtf. Zar oni nisu fudbaleri i zar nebi trebali igrati i trcati za loptom a ne baviti se vrtlarenjem :cry:

Možda si previše mlad, naučićeš sta znaci preorati, samo polako!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 nov 2013, 21:40

nije mi jasno sta bi zadovoljilo forumase. kako moze džeko biti jako dobar kada mu je cijela ekipa odron. vidi se da su neuigrani i meni džeko i ne izgleda loše koliko mu je ekipa bezze.ja bih jako volio kada bi uzeo loptu od harta i presevao i svoje i njihove i dao eurogol ali ne ide to tako. ovo oko preoravanja ne znam fakat sta znaci, par puta sam ga vidio kod mc sensesterca i nije da samo trckara ali ne vidim kako on moze bljesnuti ako ne dobije nijedne upotrebljive lopte.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

amcibald

Post Postao/la amcibald » 27 nov 2013, 21:41

Moj Batko pogledaj mi avatar pa se ispravi. U svakom slucaju hvala sto si me desetine godina podmladio 8-)
Edit: u moje vrijeme su igraci trcali i ganjali loptu. A vidim za ovu nasu mladez trebaju da "oru"
Zadnja izmjena: amcibald, dana/u 27 nov 2013, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 27 nov 2013, 21:41

ja mislim da kada igra Džeko ova 9-orica izgube volju za igrom a i Hart uvijek nešto zasere

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 nov 2013, 21:43

pisac je napisao/la:Ne nego znaci da su igrali lose i da treba nesto mijenjati i poslati ono najbolje na klupi sto imas, a to su tri nabrojana.
A po tvom misljenju,SKOLOVANI GOSPODINE (koji si kupio stan,hranis brata i majku,kupio auto,zavrsio fakultet,zaposlio se bez ikakvog guranja)je Dzeko najgori na terenu!!!?
Idi bolan kenjaj po wc-u a ne ovde!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2013, 21:43

amcibald je napisao/la:Moj Batko pogledaj mi avatar pa se ispravi. U svakom slucaju hvala sto si me desetine godina podmladio 8-)
Edit: u moje vrijeme su igraci trcali i ganjali loptu. A vidim za ovu nasu mladez trebaju da "oru"
U tom slucaju još gore!! Ili si nastojao ispasti lafac a mene poniziti..,

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 27 nov 2013, 21:44

pisac je napisao/la:Plzen zasluzeno dosao do izjednacenja.
Ako City misli doci do pobjede, na poluvremenu odmah uvesti Yayu, Negreda i Zabaletu.
Osim Agueta i donekle Nasria, ostali su bili grozni.
Znaci ti bi sredinu pojacai s Yaya Toure-om umjesto jednog og DM npr. Garcia? I onda bi isto tako ubacio Zabaletu umjesto npr. Richards-a sto bi znacilo da odmah s ova dva poteza City prevaga na sredini terena.

I, kao tortu, uveo bi Negreda kako bih mogao sve to da iskoristi, kako bi posle toga mogao da kazes kako je Negredo bolji od Dzeke, kako Dzeko nije samsu iskoristio itd? Jesam li donekle u pravu?

Hajde, molim te. Nekad stvarno pretjerujes. Nimalo nisi realan. Mislim... Ti i pojedinci ovdje Dzeku po vazdan kritikujete. Ja sam ga licno kritikovao mnogo. Ali brate vasa kritika je presla u konsekventnu kritiku sta god Dzeko uradio.

U prvom poluvremenu City jako los. Nema sredine niposto. Realnost je da City na sredini nema igraca koji zna da se okrene s loptom. I kako bi ti onda da City ista napravi na zadnjoj 1/3 ??
Dzeko radi koliko moze. Meni se licno svidja sto je momak neke stvari promjenio ili upravo trudi se da promjeni. I sve dok ja (i drugi) mogu da vide, da se Dzeko trenutno trudi na bolje i upravo pokusava da promjeni ono zbog cega ga drugi kritikuju, onda niko nema za pravo da nastavlja s kritikom - da K R I T I K O M. Jer ta kritika nije nista osim kritike upravo generalna negativnost prema Dzeki.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 nov 2013, 21:44

Spicu das upotrebljivu loptu i on to pretvori u gol. A kad mu ne das loptu on nema druge da je ubaci u gol
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 nov 2013, 21:45

szlaja je napisao/la:Spicu das upotrebljivu loptu i on to pretvori u gol. A kad mu ne das loptu on nema druge da je ubaci u gol
Dobio je on upotrebljivu loptu, ali ju je dodao golmanu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 nov 2013, 21:46

warenge je napisao/la:
pisac je napisao/la:Ne nego znaci da su igrali lose i da treba nesto mijenjati i poslati ono najbolje na klupi sto imas, a to su tri nabrojana.
A po tvom misljenju,SKOLOVANI GOSPODINE (koji si kupio stan,hranis brata i majku,kupio auto,zavrsio fakultet,zaposlio se bez ikakvog guranja)je Dzeko najgori na terenu!!!?
Idi bolan kenjaj po wc-u a ne ovde!!!
Njie najgori ali bolji igrac sjedi na klupi i logicna je izmjena ubaciti ga u igru ako zelis pobijediti i poboljsati igru.
Isto tako Garcia i Richards vani, unutra Yaya i Zabaleta.
Logicene izmjene ako zele poboljsati igru.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2013, 21:47

Evo Navasa, biće nabacaja sada puno!!'

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 27 nov 2013, 21:47

mone je napisao/la:i Spaha je noćas efikasniji od svog havera :D
Jaki su haveri večeras.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 nov 2013, 21:47

Ima li ko link, yebalo vas oranje i negredo ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2013, 21:49

Aguero se povrijedio, kaže komentator? I sta kaže onaj lafac ovdje nije bitno kako ce igrati Edin danas..,

Počeši me da se nasmijem...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 20 gostiju.