Bio sam na utakmici sinoć, zasluzeno je Marić izgurao Krešu. Bori se stvarno nema priče, koliko je samo pretrčao i uzeo lopti, još 2x zabio.Android je napisao/la:Steta sto ih nismo jos vise napunili ali ajd,Soldo i 6.prvenstvenu utakmicu bez gola,ali i kako ce ih primiti kad je ispred njega Jozo Spikic![]()
Odlicna utakmica,Mirko mora ostati prvi napadac,Kreso trazi novi klub
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Pomladiš ekipu, daš šansu momcima koji su gladni, koji žele igru, koji žele pobjedu, koji žele trčat i trude se..
s time malo skineš opterećenje i otvoriš prostora Wagneru jer se ostali dobro kreću i teško je onda to čuvat što smo vidjeli i jučer koliko je prostora bilo po strani kad se svi zbijaju unutra da pokriju wagnera onda slabo koja ekipa moze pokriti i marića, zakarića i ćorića..
daj malcima da igraju i dobijes ovo sto dobijes..ovo odavno čekam..lijepa serija, lagana pobjeda (i to nad sarajevom), dosta ljudi na tribinama, odlicno navijanje skripare i kompletno ignoriranje hordih zla..
i sta ima bolje i sta boli vise (njih)?
svaka čast dečki, samo naprijed!
s time malo skineš opterećenje i otvoriš prostora Wagneru jer se ostali dobro kreću i teško je onda to čuvat što smo vidjeli i jučer koliko je prostora bilo po strani kad se svi zbijaju unutra da pokriju wagnera onda slabo koja ekipa moze pokriti i marića, zakarića i ćorića..
daj malcima da igraju i dobijes ovo sto dobijes..ovo odavno čekam..lijepa serija, lagana pobjeda (i to nad sarajevom), dosta ljudi na tribinama, odlicno navijanje skripare i kompletno ignoriranje hordih zla..
i sta ima bolje i sta boli vise (njih)?
svaka čast dečki, samo naprijed!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sta je sa Jesom,ozljeda ili je skroz ispao iz sastava?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da ga Bog da nema od GospeAndroid je napisao/la:Sta je sa Jesom,ozljeda ili je skroz ispao iz sastava?

Slijedeće kolo ako se uzmu sva tri boda u Prijedoru, i ako Borac uzme bod u Sarajevu, eto nam jesenske titule... 

mogu li se gdje vidjeti golovi marica?
drago mi je za njega da je konacno pogodio. ako se nevaram ovo su mu prvi golovi ove sezone. nadam se da ce zacementirati svoju poziciju u prvoj postavi.
a vidim i spikic od pocetka sezone igra redovno, a po komentarima se moze vidjeti da igra vrlo dobro. momak ima sve potrebno da postane vrlo kvalitetan stoper u buducnosti.
drago mi je za njega da je konacno pogodio. ako se nevaram ovo su mu prvi golovi ove sezone. nadam se da ce zacementirati svoju poziciju u prvoj postavi.
a vidim i spikic od pocetka sezone igra redovno, a po komentarima se moze vidjeti da igra vrlo dobro. momak ima sve potrebno da postane vrlo kvalitetan stoper u buducnosti.
Jel ima istine u tome da je Arežina vaš.
A to sam i pretpostavio,nek ide,imamo mi Spikicaljutinar je napisao/la:Da ga Bog da nema od GospeAndroid je napisao/la:Sta je sa Jesom,ozljeda ili je skroz ispao iz sastava?imali bi sada 10 bodova vise i sve ovo što imamo sada. Ješe ti je bivsi
samo to nitko javno ne govori dok ne dođe pauza

[youtube][/youtube]dino-92 je napisao/la:mogu li se gdje vidjeti golovi marica?

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Tko ti je Arežina?brzi je napisao/la:Jel ima istine u tome da je Arežina vaš.
Filip Arezina,bivsi igrac Zrinjskog.Vjerovatno na njega misli.sirokii je napisao/la:Tko ti je Arežina?brzi je napisao/la:Jel ima istine u tome da je Arežina vaš.
Gledao sam ga par utakmica za mladu repku i momak je jako dobar igrac.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
pozz za Siroki iz Viteza steta sto niste tukli mi smo kupusare satrli i hv na posudbi Slavka Brekala extra stoper a danas i strijelac samo da ostane
Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...
Napomena: Ovo nema veze iskljucivo s navijacima Sirokog, rekao bih isto za bilo cije navijace. Koliko sam vidio i na Kosevu protiv Leotara, bilo je par ovakvih navijaca Sarajeva...
Napomena: Ovo nema veze iskljucivo s navijacima Sirokog, rekao bih isto za bilo cije navijace. Koliko sam vidio i na Kosevu protiv Leotara, bilo je par ovakvih navijaca Sarajeva...
iako nema veze sa navijačima Širokog baš ovdje pitaš i zanimljivo da si vidio isto i na Koševu, a ne spominješ Grbavicu i prespektivu ovih:YaSSaL je napisao/la:Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...

ovi iz Prijedora i Koševa su se barem skinuli i zajebavali međusobno

- champions1921
Nemaju nikakve perspektive.. Idioti bas kao i oviKevin je napisao/la:iako nema veze sa navijačima Širokog baš ovdje pitaš i zanimljivo da si vidio isto i na Koševu, a ne spominješ Grbavicu i prespektivu ovih:YaSSaL je napisao/la:Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...
ovi iz Prijedora i Koševa su se barem skinuli i zajebavali međusobno

BUDI ŽELJO !!!
ili ovi:

ali nisam tebe quotao pa neznam zasto odgovaras

ali nisam tebe quotao pa neznam zasto odgovaras

- champions1921
sta me ima pogodit..nisam član uopćechampions1921 je napisao/la:Samo iznosim misljenje.. Izvini sto te pogodilo

Vjeruj mi da bi se jako iznenadio, a to što ne kontaš što je ljubav, zajebancija i prijateljsto to je tvoj problem.YaSSaL je napisao/la:Da mi je samo znati sta od zivota (mimo vikenda i utakmice) imaju ovi momci, cime se bave, sta rade, kakva im je perspektiva, itd...
@Kevin
Ono sto su radili Zeljovci na Grbavici, to je neki drugi vid huliganstva i totalno sam protiv onoga. Idioti, kreteni, maloumnici, itd...sve to mislim o njima, da se razumijemo...i da se ja pitam, nikad oni vise ne bi prisli blizu stadionu...
Ovdje sam iskljucivo mislio na ovo skidanje na minusima u ime kluba. Da li je ovo iskazivanje ljubavi ili nesto drugo?
@ljutinar
Kakva je to ljubav, zajebancija i prijateljstvo da odes u drugi grad i na snijegu se skidas do gole koze? Da su stajali obuceni, navijali, pjevali i bodrili svoj klub, ne bi li to bilo dovoljno? Pa sam odlazak na gostovanje mnogo govori o ljubavi...
Ono sto su radili Zeljovci na Grbavici, to je neki drugi vid huliganstva i totalno sam protiv onoga. Idioti, kreteni, maloumnici, itd...sve to mislim o njima, da se razumijemo...i da se ja pitam, nikad oni vise ne bi prisli blizu stadionu...
Ovdje sam iskljucivo mislio na ovo skidanje na minusima u ime kluba. Da li je ovo iskazivanje ljubavi ili nesto drugo?
@ljutinar
Kakva je to ljubav, zajebancija i prijateljstvo da odes u drugi grad i na snijegu se skidas do gole koze? Da su stajali obuceni, navijali, pjevali i bodrili svoj klub, ne bi li to bilo dovoljno? Pa sam odlazak na gostovanje mnogo govori o ljubavi...
Trenutno korisnika/ca: ik0ik0, VivaLaLiberta i 24 gosta.