Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i ostat ce mu samo povrtlarstvo ako ovako nastaviamcibald je napisao/la:Ne kontam ovu novu fudbalsku terminologiju "orati" "preorati" "izorati" "uzorati"...na tren pomislim da sam na temi zemljoradnika i vrtlara wtf. Zar oni nisu fudbaleri i zar nebi trebali igrati i trcati za loptom a ne baviti se vrtlarenjem
da je negredo igrao od početka i dao 2-3 gola , sada bi pola raje govorilo "ma joj , edin bi ovim levatima isto toliko golova dao" , kao što uvijek i govore . ali bolje da se udaljimo sa ŠBB-KBB teme .skyisthelimit je napisao/la:Znaci da Negredo igra sad bi vec bilo 4-0 umjesto ovih 1-1 ?
Znaci on je krivac sto ne vode vec na poluvremenu ?
Možda si previše mlad, naučićeš sta znaci preorati, samo polako!!!amcibald je napisao/la:Ne kontam ovu novu fudbalsku terminologiju "orati" "preorati" "izorati" "uzorati"...na tren pomislim da sam na temi zemljoradnika i vrtlara wtf. Zar oni nisu fudbaleri i zar nebi trebali igrati i trcati za loptom a ne baviti se vrtlarenjem
A po tvom misljenju,SKOLOVANI GOSPODINE (koji si kupio stan,hranis brata i majku,kupio auto,zavrsio fakultet,zaposlio se bez ikakvog guranja)je Dzeko najgori na terenu!!!?pisac je napisao/la:Ne nego znaci da su igrali lose i da treba nesto mijenjati i poslati ono najbolje na klupi sto imas, a to su tri nabrojana.
U tom slucaju još gore!! Ili si nastojao ispasti lafac a mene poniziti..,amcibald je napisao/la:Moj Batko pogledaj mi avatar pa se ispravi. U svakom slucaju hvala sto si me desetine godina podmladio
Edit: u moje vrijeme su igraci trcali i ganjali loptu. A vidim za ovu nasu mladez trebaju da "oru"
Znaci ti bi sredinu pojacai s Yaya Toure-om umjesto jednog og DM npr. Garcia? I onda bi isto tako ubacio Zabaletu umjesto npr. Richards-a sto bi znacilo da odmah s ova dva poteza City prevaga na sredini terena.pisac je napisao/la:Plzen zasluzeno dosao do izjednacenja.
Ako City misli doci do pobjede, na poluvremenu odmah uvesti Yayu, Negreda i Zabaletu.
Osim Agueta i donekle Nasria, ostali su bili grozni.
Dobio je on upotrebljivu loptu, ali ju je dodao golmanu.szlaja je napisao/la:Spicu das upotrebljivu loptu i on to pretvori u gol. A kad mu ne das loptu on nema druge da je ubaci u gol
Njie najgori ali bolji igrac sjedi na klupi i logicna je izmjena ubaciti ga u igru ako zelis pobijediti i poboljsati igru.warenge je napisao/la:A po tvom misljenju,SKOLOVANI GOSPODINE (koji si kupio stan,hranis brata i majku,kupio auto,zavrsio fakultet,zaposlio se bez ikakvog guranja)je Dzeko najgori na terenu!!!?pisac je napisao/la:Ne nego znaci da su igrali lose i da treba nesto mijenjati i poslati ono najbolje na klupi sto imas, a to su tri nabrojana.
Idi bolan kenjaj po wc-u a ne ovde!!!
Jaki su haveri večeras.mone je napisao/la:i Spaha je noćas efikasniji od svog havera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.