Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

Believe
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la Believe » 23 nov 2013, 16:27

Vjerovatno bolji derbi nije mogao biti.Fantastična utakmica.
Mirralas je definitivno trebao dobiti crveni karton,nema sumnje.Međutim,Everton je zaslužio pobjedu sigurno.Možda je ne bi zaslužio da je prethodno Mirralas dobio taj crveni karton.
Ne znam obi na šta misliš što se tiče Gerrarda.Ako misliš na ono na šta ja mislim,to svakako nije bilo ni blizu crvenog kartona. :roll: Mirralas je isto tako skočio s rukom na Hendersona u drugom kada je Jordanu potekla krv.Tada je Mirralas imao žuti i nije dobio drugi žuti. ;)
Sve to na stranu,mislim da je remi najrealniji ishod.Moglo je biti 1:3 nakon šanse Allena,ali mogao je i Everton dati bar 5 golova.Pitanje je šta bi bilo da je Mirralas dobio crveni kao što je trebao.No dobro.
Čestitke na sjajnoj utakmici i vidimo se u januaru. :)
You'll never walk alone.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 23 nov 2013, 16:46

Tako je...gotovo i arhivirano!
do januara! :twisted: ;)
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 nov 2013, 19:58

Luda utakmica, nema šta. Svašta se desilo, šteta što nismo zadržali vodstvo. Malo je falilo. Gomila prilika i na jednoj i na drugoj strani, oštrih startova, rasprave, tuge, veselja što ovaj derbi i čini jednim od najvećih na Otoku. Još sam pod utiscima majke mi, i Velež satr' o Leotara u Trebinju, ludo mi je dan prošao.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 23 nov 2013, 21:27

najvaznija utakmica polusezone i ja nisam bio u mogucnosti gledati :evil: ,moram negdje nadi snimak i pogletati na miru
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 nov 2013, 21:29

BKwizard je napisao/la:najvaznija utakmica polusezone i ja nisam bio u mogucnosti gledati :evil: ,moram negdje nadi snimak i pogletati na miru
Haj sto je najvaznija, nego definitivno jedna od najboljih utakmica ove sezone.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 23 nov 2013, 21:30

nerkolfc je napisao/la:
BKwizard je napisao/la:najvaznija utakmica polusezone i ja nisam bio u mogucnosti gledati :evil: ,moram negdje nadi snimak i pogletati na miru
Haj sto je najvaznija, nego definitivno jedna od najboljih utakmica ove sezone.
snimak se znaci mora pogledati
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 23 nov 2013, 22:41

BKwizard je napisao/la:
snimak se znaci mora pogledati
Naravno, ono, obavezno, jer tekma je bila da iskocis iz koze od prevrata. (pogledaj neke moje postove tokom i nakon tekme :roll: :oops: :lol: )
Pokusaj na Wiziwig-u ili na VIPBOX imaju oni neke karafeke da si download oba poluvremena ali to je tek 24 sata nakon odigrene tekme (ako se nevaram)...ja to ono streamning in real time...pa zato se "ljepim na plafon" od uzbudjenja :D 8-)
COYB

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 24 nov 2013, 12:48

Ne sjećam se boljeg derbija u zadnjih par godina, baš fudbalska poslastica. Igrač utakmice Mignolet definitivno.

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 25 nov 2013, 18:22

Ali Distan je celu odigrao doktorski i jedina greška je bio glupi faul kod izjednačujućeg gola. A kad napraviš glup faul, obično ne izađe na dobro.

Nezgodno je što će Bejns pauzirati oko mesec. Ko li će da igra levog beka? Mene Šejmus oduševljava iz meča u meč.
englezi.net - Sve o engleskoj Premijer ligi. Hvala svakome ko ponekad svrati na portal.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 25 nov 2013, 19:19

MrNo je napisao/la:Ali Distan je celu odigrao doktorski i jedina greška je bio glupi faul kod izjednačujućeg gola. A kad napraviš glup faul, obično ne izađe na dobro.

Nezgodno je što će Bejns pauzirati oko mesec. Ko li će da igra levog beka? Mene Šejmus oduševljava iz meča u meč.
Jel 100 % to za Bainesa da ga nece biti mjesec dana ?

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 26 nov 2013, 10:45

amer991 je napisao/la:
MrNo je napisao/la:Ali Distan je celu odigrao doktorski i jedina greška je bio glupi faul kod izjednačujućeg gola. A kad napraviš glup faul, obično ne izađe na dobro.

Jel 100 % to za Bainesa da ga nece biti mjesec dana ?
NIje, evo sad sam pročitao da može da se vrati za deset dana ili za šest nedelja.
englezi.net - Sve o engleskoj Premijer ligi. Hvala svakome ko ponekad svrati na portal.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 nov 2013, 03:07

Valjda se neće odužiti taj izostanak, znači Baines nevjerovatno. Evo čitam maloprije da je U18 selekcija dobila komšije, raduje ta vijest. Bit će valjda iz te generacije koji igrač za prvog tima uskoro. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 27 nov 2013, 18:54

Goodison je napisao/la:Valjda se neće odužiti taj izostanak, znači Baines nevjerovatno. Evo čitam maloprije da je U18 selekcija dobila komšije, raduje ta vijest. Bit će valjda iz te generacije koji igrač za prvog tima uskoro. :)
Obrati pažnju kakav je to derbi bio :) http://englezi.net/ne-postoji-decji-mersisajd-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 nov 2013, 02:44

Koji samo rivalitet ! :)
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 nov 2013, 14:36

Danas protiv StokA. Realno, plavi su favoriti ali znaju gosti biti veoma nezgodni. Valjda će se zabilježiti 3 boda, bitno je ostati u vrhu do boxing daya nakon čega će neke stvari biti mnogo jasnije.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 30 nov 2013, 17:44

Apsolutna dominacija :shock: .
RIP CITY!

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 30 nov 2013, 17:59

insert link - *Pantera - Domination*
Ironije li da je najbolji igrač u ekipe koja gubi 4-0 golman. Al kakva tekma, oviedo više nego odlično zamijenio baines-a definitivno. Deulofeu mašina, onako drsko ko i barkley na početku ne da lopte al ubi nogama, malo discipline oko pasova i savršeno. Kao što rekoh na početku, apsolutna dominacija!!! COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 nov 2013, 18:46

Begovicu "gdjes" ba na Everton :mrgreen: ..

Cuj Pantera - Domination :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 nov 2013, 19:26

:twisted: Potpisujem ovo sve sto rekoste...odgledah utakmicu i fakat nekako stoji to da je ironija u tome da najbolji igrac utakmice (ok,ok, ne utakmice, ali gostujucega tima !!) je golman koji je loptu vadio cetiri puta iz svoje mreze a mogao je mirne duse jos 2,pa i tri puta sigurno. I samo mi je zao kad je ono Jela sam izbio pred Begu nakon genijalnog proigravanja cini mi se Osmana i ovaj mu ulazi u sut i ...mogao si vidjeti onu iskrenu BOL i RAZOCARENJE :oops: :shock: :cry: kod Jele ...jadan,dobije priliku da udje u jednoj utakmici i nakon onakve sanse nista...on ovu noc nece moci spavati. :roll:
Uglavnom ...TOTALNA DOMINACIJA...i sad nalazimo se na nekom cetvrtome mjestu-u "loncu"-i nakon ovoga kola nemozemo biti ispod 6 mjesta sto nam daje dodatni "kick in the ass" da se pojavmo "nabrijani ko motorke" na OT i "pozdravimo" staroga nam menadjera i suigrace neke ;) sad u srijedu. Da ce biti trahana ,bice.
Jos jedna igranka definitivno.
COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 nov 2013, 19:37

Eh sad vidi ludila spremngo za srijede, Everton -Stoke 4:0 Bayer-United 0:4/5 kako vec zavrsi uffff
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, JackW i 8 gostiju.