Safet Sušić - Pape

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la insider » 27 nov 2013, 00:11

Drug Numna se ukrcao u Centrotransov autobus koji ide za Banoviće.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 nov 2013, 08:40

insider je napisao/la:Drug Numna se ukrcao u Centrotransov autobus koji ide za Banoviće.
I ti ga tetosis trebo si ga u grasov kombi staviti bez kocnica. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 nov 2013, 09:05

Numna je napisao/la:Idemo na SP a imamo samo:

Begovica, Pjanica i Dzeku (koji trenutno nije u formi) Adilovic je u boljoj formi od njega.

Dalje...

Mujdza nema od njega nista citavu godinu je u bolnici dok drugi igra i to Avdija pa boze spasi nas, slomi mu nogu.
Spaha kikser dobio hipija tromog kiksera iz Cvajte Bicakcica.
Kolasinac legenda foruma, obicna kockasta konzerva.
Zahirovic, Rahimic njih kad vidim kao da vidim kokos i nanu sa stapom.
Misimovic debeli puz, svaku kontru usare a ne bih imao mjesta ni u Albaniji ali kod nas igra od 1min.
Lulic muha bez glave.
Salihovic opasan po ekipu, tromi puz.
Stevanovic :lol: Elce je za njega mega jaka konkurencija, njemu je plafon Jelen liga.
Ibisevic da zna primiti loptu bilo bi dobro, zabio Litvaniji, Liht. strasno.. ali dovoljno da bude rez. za Dzeku.
Ibricic zutokljunac opada mu kosa deblja se samo, sta on uopste radi u rep. ubaciva loptu u 91min.

Hajrovici zalutali u BIH trebali su sa Svicom igrati na SP, Pape ih ionako ni malo ne cjeni iako ga Izet jednom nogom odveo na SP. Pape papak dokazani ali mora se priznati da ima puno sreca stavise mnogo vise srece cirkus Cire.
Ostatak panjeva ne treba komentarisati i onda se dobaci tu i tamo nekakav Cocalic, Mahmut i ostali ispodprosjecni igraci koji ne bih imali mjesta ni u rep. Kipra.

PAPE HVALA TI ZA SVE, SPASI NAS DAJ ODKAZ NA SP NECES IMATI SRECE KAO U LIMITIRANOJ GRUPI GDJE JE LITVANIJA EKIPA PREKO KOJE SE LOVI KARTA ZA SP.
IDI NAVIJAJ ZA NEKU DRUGU REPKU MOLIM TE!!!

Najveci PANJ, SPUZ, KIKSER, itd itd koji je ovdje ZALUTO!!

IDI LJECI SE POD HITNO!

amcibald

Post Postao/la amcibald » 27 nov 2013, 09:45

Volio bi zbog vecine likova koji samo kritikuju sve redom od igraca do trenera (iako su napravili najveci uspjeh u historiji) da se nikad vise ne kvalifikujem. Cini mi se da smo vise bili uz reprezentaciju i igrace kad je situacija bila milion puta gora. Misljenja sam da vec sam plasman i igranje minimalno 3 utakmice u Brazilu bi trebali slaviti ko samo osvajanje prvenstva. Mala smo drzava i reprezentacija,anonimus u svijetu i nebi trebali biti razocarani bez obzira kako zavrsili u grupi. Svoj cilj smo postigli i to trebamo slaviti. Spustimo se na zemlju i uzivajmo u ttenutnoj situaciji. Brazil je ostvaren, sljedeci cilj he EURO 2016. Tek poslije par odigranih prvenstava idemo stepenicu vuse. A do tad samo opusteno sa uzivanjem gledati i uzivati.8-)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 nov 2013, 10:15

insider je napisao/la:Drug Numna se ukrcao u Centrotransov autobus koji ide za Banoviće.
Jesi li mu kartu naplatio? Nemoj da se švercuje raja :mrgreen:
Juriiiiiiiiiišššššš
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 nov 2013, 10:26

amcibald je napisao/la:Volio bi zbog vecine likova koji samo kritikuju sve redom od igraca do trenera (iako su napravili najveci uspjeh u historiji) da se nikad vise ne kvalifikujem. Cini mi se da smo vise bili uz reprezentaciju i igrace kad je situacija bila milion puta gora. Misljenja sam da vec sam plasman i igranje minimalno 3 utakmice u Brazilu bi trebali slaviti ko samo osvajanje prvenstva. Mala smo drzava i reprezentacija,anonimus u svijetu i nebi trebali biti razocarani bez obzira kako zavrsili u grupi. Svoj cilj smo postigli i to trebamo slaviti. Spustimo se na zemlju i uzivajmo u ttenutnoj situaciji. Brazil je ostvaren, sljedeci cilj he EURO 2016. Tek poslije par odigranih prvenstava idemo stepenicu vuse. A do tad samo opusteno sa uzivanjem gledati i uzivati.8-)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Post stoji. Meni je od pojedinih forumaša reprezentacija omrzla, a trudim se opet da ne čitam svaku glupost na koju naletim.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 nov 2013, 11:41

Nije samo forumasa,u svakodnevnici i po gradu i kahvama..
Pa zar se moze kritkovat neko ko ima extra uspjehe za nase mogucnosti..
Ljudi kontaju da mi razvalimo Francusku uParizu ,ljudi moji saberimo se malo.
Ljudi misle da smo mi neka sila,pa pogledajte kako na nas gledaju Argentinci,Svicarcu nas prizeljkuju u grupi.Nije to sprdnja,to je realnost.
Nismo mu toliko dobro koliko smo si umislili.
Zato cu napadanje i teske kritike shvatat kao nedostatak.nekog vitamina u mozgu kriticara,cccc.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 nov 2013, 13:10

ahmic je napisao/la:Nije samo forumasa,u svakodnevnici i po gradu i kahvama..
Ljudi misle da smo mi neka sila,pa pogledajte kako na nas gledaju Argentinci,Svicarcu nas prizeljkuju u grupi.Nije to sprdnja,to je realnost.
Zato cu napadanje i teske kritike shvatat kao nedostatak.nekog vitamina u mozgu kriticara,cccc.
sto nas podcjenjuju ovi "veliki"
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 nov 2013, 13:17

Švicarci nas priželjkuju u grupi? Želja je obostrana. 8-)

Ja bih vrlo rado da nam dođu Švica/Belgija - Alžir/Kamerun - Iran/Australija.
Nema šanse da ne bi prošli dalje kad bi nas potrefile ove repke.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 nov 2013, 13:30

Malo smo se umislili! Privi put na SP i mislimo da smo moc. Treba tu puno stvari da se poklope pa da mi prodjemo grupu, makar ona i bila jedna od laksih. Pa i velike nacije nisu ubjedene da ce se tako lahko prosetati grupom a mi kao velesila smo sigurni .... svasta! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zelja i cilj treba biti da prodjemo grupnu fazu i da odusevimo druge sa nasom ofenzivnom igrom, ali ako i neuspijemo treba biti zadovoljan! :mrgreen:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 27 nov 2013, 14:10

[youtube][/youtube] :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2013, 19:10

ahmic je napisao/la:Nije samo forumasa,u svakodnevnici i po gradu i kahvama..
POTPIS!

Kad god se diskutuje spominje o Parizu, svi govore da smo ih razvalili tu tekmu. Jesmo ali samo prvo poluvrijeme, u drugom su oni nas u istoj mjeri, stjerali su nas u 16m. Prava definicija razvaljivanja je ono sto su oni nama uradili na Kosevu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 nov 2013, 19:24

Evo čitam post od ovog Numna,pa čovjek je dao dosta realnu situaciju što se tiče igračkog kadra(možda malo pregrubo i ne baš za sve),ali ko bi nam onda igrao...što reče neko ispred ja se pravo nasikirao,haman da mi repka omrzne(zezam se naravno ovo za omrzne)...,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2013, 21:17

aqarius je napisao/la:Evo čitam post od ovog Numna,pa čovjek je dao dosta realnu situaciju što se tiče igračkog kadra(možda malo pregrubo i ne baš za sve),ali ko bi nam onda igrao...što reče neko ispred ja se pravo nasikirao,haman da mi repka omrzne(zezam se naravno ovo za omrzne)...,
I sa takvim igrackim kadrom od prvog kola do zadnjeg na prvoj poziciji u kvalifikacijama.Sto nam se nikad do tada nije desilo.Realno situisano.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 nov 2013, 03:59

harishp je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Evo čitam post od ovog Numna,pa čovjek je dao dosta realnu situaciju što se tiče igračkog kadra(možda malo pregrubo i ne baš za sve),ali ko bi nam onda igrao...što reče neko ispred ja se pravo nasikirao,haman da mi repka omrzne(zezam se naravno ovo za omrzne)...,
I sa takvim igrackim kadrom od prvog kola do zadnjeg na prvoj poziciji u kvalifikacijama.Sto nam se nikad do tada nije desilo.Realno situisano.
Realno situisano???WTF??Izgleda da redovno pogledas pressicu sa Susicem, imate slican vokabular.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 nov 2013, 04:49

uredu je kritika Susica,konstruktivna,al ovo pljuvanje od ovog velozovca smrdine i jos nekih,omalovazavanje najveceg naseg igraca,instituciju,JEDNOG JEDINOG KOJI NAS JE NA SVJETSKO ODVEO,igrao nerijeseno sa Portugalom dok je njegov cirilo obje izgubio,igro sa France 1-1 u sred Pariza doveo nas do toga da placemo kad od Argentine izgubimo,ovim likovima ko ovaj velezovac i ovaj banovani da nas vodi Murinjo da mu je Gvardiola asistent oni bi pljuvali,jednostavno likovi sebe mrze,samo sebi su teski i moraju da pljuju,levati realnost je da nas Murinjo vodi svaki bod u Brazilu za nas je uspjeh sve preko toga je vrh

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 28 nov 2013, 09:39

Pozz narode.ja sam novi ovdje!

tvrditi da je Safet kozar iz Zavidovića koji nema veze nema smisla.Ali tvrditi da je Safet Susic mag,bog i sta vec drugo bez koga mi nikad ne bi otisli na SP je takođe nebuloza.

ISTINA JE OBICNO NEGDJE NA POLA PUTA

Safetove dobre osobine-prednosti:
1.Miran i staložen
2.Lokalna i internacionalna legenda
3.neprikosnovena igračka karijera
4.autoritativan

Safetove mane i nedostatci:
1.Relativno siromašna karijera kao trenera
2.Taktički loše postavljanje ekipe na terenu igranje sa svima isto 4-4-2
3.Neuviđanje i tvrdoglavost da neki igrači nisu za reprezentacije kao npr Vrsajevic,Sunjic i Fejzic
4.Ignorisanje nekih igrača koji bi nam mogli biti od koristi kao npr Burić,Hrgota,Mahmutović,Hadžić i Dilaver
5.Popuštanje nekim igračima na osnovu proslih zasluga npr Misimović ne bi trebao igrati dok malo ne omrša,kaze da bi Dzeku uvrstio u tim da sleti 15 minuta pred meč i sl

Da odveo nas je na SP i ostat ce zapamcen kao takav.neka mu je svaka slava i hvala ali definitivno bi mogao biti bolji

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 28 nov 2013, 09:49

velez_mostar je napisao/la:Razlog dobrih odnosa Susica i Usanovica je seljakluk koji ih krasi...imaju puno toga zajednickog, i Susic je naletio na svog covjeka kad je dosao u Savez, skontao je da se njegovo neznanje u trenerskom smislu nikada nece kritizirati, jer je ta ekipa koja mu je dala posao samo gledala sebe, i rezultati im nisu bili vazni...logicno je da se Susicu, inace totalnom amateru u trenerskom smislu, dopao taj ambijent.

To vam je kao na ulici, u moru ljudi koji vas okruzuju sprijateljite se s onima s kim se dobro razumijete, od toga puno zavisi nivo inteligencije kao i nacin razmisljanja.

Nakon sto je Usanovic otisao, mislio je da ce na celo Saveza doci pitomiji, inteligentniji i obrazovaniji ljudi koji ce znati prepoznati ublehasa, medjutim Osim, kao stari lisac nije htio mijenjati citav koncept, nego je dao priliku Susicu zbog toga sto mu je, citiram: "stalo" da se plasiramo, i Osim je time nagradio Susica kako bi ovaj mogao ostvariti svoj cilj, a to je prvenstveno licni interes, i stvaranje trenerskog imena.

Jos ako uzmemo u obzir da Susic sebe smatra velicinom, pa nece da trenira male klubove, a cije je ponude imao nakon baraza sa Portugalom, skontao je da ima ponovo priliku da se plasira na SP sa dobrom ekipom, i da nakon toga potrazi angazman u vecem klubu.

Po meni samo provincijalci mogu dati podrsku ovoj ublehi!

Ponavljam, zao mi je odlicne generacije igraca, necemo ostaviti trag na SP kao debitant, izj.ebace nas svi, a to ce Susic nijemo, u neznanju posmatrati.
Henderson je napisao/la:Safet Sušić je ne selektorsku klupu došao 28.12.2009. Bosna i Hercegovina je tada bila 51. na Fifinoj rang listi sa 642 boda. Najveći uspjeh reprezentacije Bosne i Hercegovine tog doba je bilo mjesto u baražu Ćire, prethodnog selektora.
Ćiro je postavio određene rekorde u tom periodu, najviše postignutih golova u kvalifikacijama 19, najviše pobjeda u jednom ciklusu 6 i najviše osvojenih bodova 19.
Već u prvom mandatu, kvalifikacije za EURO 2012, Pape obara rekord i podiže skalu osvojenih bodova na 20. Ponavlja do tada najveći plasman reprezentacije, kvalifikacija u baraž, gdje za razliku od prethodnog selektora, ostvaruje jedan remi. Postavlja još jedan rekord, od samo 2 poraza u kvalifikcijama koji je do tada bio nezamisliv.
Već u narednim kvalifikacijama, kvalifikacijama za SP 2014 u Brazilu, Safet Sušić obara sve rekorde. U 10 mečeva ostvaruje rekord od 8 pobjeda, 1 remija i 1 poraza. Ostvaruje rekord od 25 osvojenih bodova, 30 postignutih golova i samo 6 primljenih golova. Bosna i Hercegovina ostvaruje najbolji plasman u svojoj historiji 16-to mjesto sa 952 boda.

Safet Sušić Pape je rekorder po broju utakmica kao menadžer reprezentacije 39, rekorder po broju ostvarenih pobjeda kao menadžer 19, rekorder po broju osvojenih bodova u kvalifikacijama 25, rekorder po broju postignutih golova u kvalifikacijama 30, rekorder po najmanje primljenih golova u kvalifikacijama 6, prvi selektor koji nas je odveo na neko veliko takmičenje, selektor pod čijom smo palicom najviše napredovali na Fifinoj rang listi, trener koji ima najveći procenat pobjeda kao selektor 48.72% ...
Nažalost, ima tu manu da je najbolji i najuspješniji, pa smeta hudim dušebriznicima. Jer, naš narod će ti oprostiti sve, osim uspjeha.
čovjek kad čita prvo slozio bi se sa prvim,kad cia drugo slozio bi se sa drugim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2013, 11:51

Samo je problem što iz jednog govori mržnja, a iz drugog...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 28 nov 2013, 11:57

Pa svako zna da naša repka ima max 10-12 dobrih igrača. Pape je morao da iskoristi tekmu protiv Argentine da proba Kolašinca na zadnjem veznom , Bičakćića na desnom bočnom kao i Hajrovića na deficitarnoj poziciji desnog krila " bar " cijelo drugo poluvrijeme ( 45 min ). Vršajevića je trebao da igra max. 45 min zato jer su njegovi (ne)kvaliteti več trebali da budi evidentirani.

Pape je napravijo odličan uspjeh ali ne treba da živi od toga nego treba, da radi dalje i sprema se za moguči prolaz u drugi krug. Ja neznam ČEMU je služila utakmica protiv ARG osim gubljenju poena na FIFINOJ ljestvici. Čovjek nije ništa ( novo ) probao osim odličnog Kolašinnca kojeg je iskreno i morao probat ( neigranje Salihovića, Lulića ). Ali čak i njega nije probao na za nas najdeficitarnijoj poziciji def. veznog. ( barem drugih 45 min ). !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 7 gostiju.