Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 27 nov 2013, 00:26

Ja znam da sam 1000% upravu sto se tice Artete, taj igrac je kloc i to se po njegovoj prosjecnoj karijeri moze najbolje vidjeti a naravno i kad gledas Arsenal. Tu sezonu sto pricate da je bio jedan od glavnih igraca, budimo realni iznio je Van Parazit, Song ej takodjer dobro igrao ofanzivno i tu se Arteta uvalio u tim i bio je prosjecan ali nije izgledao lose jer smo i mi tada bili prosjecan tim kojeg je vukao jedan igrac svjetske klase.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 nov 2013, 00:27

Gunner4 je napisao/la:Obratite paznju samo na ovaj detalj. Ramsey-Ozil-Wilshere... Koji su to fakeri ljudi moji... :D :D :D
slika
Strasni igraci 8-)
Govorim vam od pocetka sezone da ste favoriti :!:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 nov 2013, 00:28

QUARTERBACK je napisao/la:Juni 2013.
slika

slika

Seo uzor mladima širom svijeta. :D

Momčiluka je prekucao protiv Argentine, bio je ubjedljivo naš najbolji igrač.
Vidimo iz priloženog koliko je bitno da se igrači ugledaju na Sea Rušioca, Jack je zabio odmah 2 gola. :mrgreen:
Ih kad bi Bandera ili Arsmeta odlučili da se ugledaju na mlađe kolege, pa gdje bi nam kraj bio :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 nov 2013, 00:35

:lol: Obrisi to ba Vedo, poslace te opet 15 dana na Marsalovu voznu liniju :D

@ Paja, nije on toliko los igrac koliko vi pljujete po njemu i svaki njegov pokret vam smeta. On trenutno ima mjesto u rotaciji Arsenala i imace ga sigurno jos neko vrijeme. I kada dodje, ustvari i ako dodje neki klasicni DMF necete se njega lahko moc rijesit.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 00:39

bega_afc je napisao/la::lol: Obrisi to ba Vedo, poslace te opet 15 dana na Marsalovu voznu liniju :D
U moj autobus neće ući dok ovako priča o Arteti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 nov 2013, 00:43

Marsal je napisao/la: Ovako sam isto branio Rosivkog i isplatilo se, sada izgleda moram Artetu.
Jarane nemoj bit smijesan. ROsicky je nekad znao igrati fudbala, bio fantastican igrac, Arteta nikad nije bio njegov nivo. Nit ce kad bit. Dobar za rotacije, i nista vise.

Jedino po Wengeru treba pljuvati, vode 2-0 protiv slabog Marseja i on umjesto Gnabrya da ubaci da ovaj malo iskustva dobije on zatvara utakmicu sa Artetom.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 nov 2013, 00:44

Marsal je napisao/la:
bega_afc je napisao/la::lol: Obrisi to ba Vedo, poslace te opet 15 dana na Marsalovu voznu liniju :D
Ma vec je on izgleda na zadnjem sjedistu, nije jadan stigo rec ni upomoc.
AllGunsBlazing je napisao/la:
Marsal je napisao/la: Ovako sam isto branio Rosivkog i isplatilo se, sada izgleda moram Artetu.
Jarane nemoj bit smijesan. ROsicky je nekad znao igrati fudbala, bio fantastican igrac, Arteta nikad nije bio njegov nivo. Nit ce kad bit. Dobar za rotacije, i nista vise.

Jedino po Wengeru treba pljuvati, vode 2-0 protiv slabog Marseja i on umjesto Gnabrya da ubaci da ovaj malo iskustva dobije on zatvara utakmicu sa Artetom.
Gledal se sta gol razlika?
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 27 nov 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 nov 2013, 00:44

Marsal je napisao/la:
:lol: :lol: :mrgreen:
bega_afc je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Ma vec je on izgleda na zadnjem sjedistu, nije jadan stigo rec ni upomoc.
Sad kad me braća Memagići prifate u svoje ruke, tipujem da će me na pauzi u Zenici u Bosnu htjeti baciti. :mrgreen:
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 27 nov 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 00:45

AllGunsBlazing je napisao/la: Jedino po Wengeru treba pljuvati, vode 2-0 protiv slabog Marseja i on umjesto Gnabrya da ubaci da ovaj malo iskustva dobije on zatvara utakmicu sa Artetom.
Mi pričamo o kvalitetu jednog igrača i može li on valjati Arsenalu ili ne a ne o tome koga je trebalo mijenjati na utakmici i kome je trebalo ukazati priliku. Potpuno si promasio s postom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 nov 2013, 00:48

Marsal je napisao/la: Mi pričamo o kvalitetu jednog igrača i može li on valjati Arsenalu ili ne a ne o tome koga je trebalo mijenjati na utakmici i kome je trebalo ukazati priliku. Potpuno si promasio s postom.
Procitaj prvi dio, pa procitaj drugi dio. U prvom govorim o kvaliteti Artete i za sta on Arsenalu treba sluziti. U drugom govorim da je greeska Wengerova sto ga je uveo.

@bega Opet je bolji Gnabry jer ce sigurno stvoriti sansu nekom igracu, a sumnajm da bi Arsenal primio gol, pa bezopasniji Marsej bio bez Artete.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 nov 2013, 00:51

Ne dirajte Artetu,jest da zna napravit glupost al nikad neću zaboravit kako nas je doveo do Lige prvaka one sezone kada je došao (naravno ne sam)..i gola protiv City-a kojeg neću nikad zaboravit..kao i slobodnjaka protiv Aston Ville.

Večeras reklo bi se rutinski,bez problema (osim kad je Monreal izvadio sa crte)..Wojciech Szczesny pokazuje da može,uz pravu konkurenciju i određenu strogost on može postati WC golman (što trenutno ima,Viviano i Fabianski su golmani koji ga mogu zamjeniti kad god ga uhvati "žuta minuta" što smo vidjeli i prošle sezone kada je znao odsjedit par utakmica zbog svojeg branjenja).Mertersacker i Koscienly..stvarno je bezpotrebno trošiti riječi na ova dva stopera..lagano,perfektno,smireno i sigurno.
Sagna i Monreal defenzivno perfektno (osim po jednog kašnjenja obadvojice da zatvore centaršute) ofenzivno Sagna kao i obično malo slabiji,Monreal-nemam šta prigovoriti.Oduševio me.

Sredina-kreativna,brz protok lopte,prenošenje do neprijateljskih 16.ali određene igrače nije išlo (Ozil,pa i Rosicky) sve u svemu i više nego odlično,s obzirom da se Marsille jedva sastavljao sa loptom.

Giroud-malo lošiji nastup,ali prolazna ocjena,s obzirom da je uvijek imao barem jednog čuvara na leđima i jednog "pratioca" super je odradio svoj dio posla.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 27 nov 2013, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

bayer04
Kontakt:

Post Postao/la bayer04 » 27 nov 2013, 00:52

2:0 , utakmica se polako zatvara, logičan potez, šta ste sad svi navalili na gnabrija.

Kad sam je nekad pisao da je bolji od mijaičija Bogami povelik broj forumaša me ismijavao i za tog pikućuja pričali ko da je riberi

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 00:53

AllGunsBlazing je napisao/la:
Marsal je napisao/la: Mi pričamo o kvalitetu jednog igrača i može li on valjati Arsenalu ili ne a ne o tome koga je trebalo mijenjati na utakmici i kome je trebalo ukazati priliku. Potpuno si promasio s postom.
Procitaj prvi dio, pa procitaj drugi dio. U prvom govorim o kvaliteti Artete i za sta on Arsenalu treba sluziti. U drugom govorim da je greeska Wengerova sto ga je uveo.
Pa ni ja nikad nisam rekao da treba da ima zacementirano mjesto nego da treba da bude u rotaciji. Prevelika je konkurencija pa tako ni jedan Jack Wilshere i Santi Cazorla nemaju garanciju da će igrati kamoli Arteta, ali tvrditi da je toliko loš koliko tvrde Vedo i Paja, previše stvarno :? Dobar i koristan igrač, može valjat.
QUARTERBACK je napisao/la: Sad kad me braća Memagići prifate u svoje ruke, tipujem da će me na pauzi u Zenici u Bosnu htjeti baciti. :mrgreen:
Joj nemajte Memagići, policija će doć' vala.
Imaju u mom naselju petorica braće, koliko su zaglibili odgovorno tvrdim da su zayebali i Dalton braću.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 nov 2013, 00:54

Nisam siguran racunal se Marsej ako se stvori trugao Ars-Dor-Nap pa zbog tog pitam. Ako se racuna onda je izmjena bila logicna, ako ne i ja sam vise volio pogledat malog na djelu tih 10-ak minuta. A sto se Artete tice nikad se mi necemo moc slozit, nit cemo nac neku sredinu u svemu tome. Neki ce ga pljuvat, neki branit, al dosadilo je ovo vise, samo se vrtimo u krug poslije svake utakmice i uvijek su tu isti argumenti. Isto smo pokvarena ploca kad se zapocne rasprava o njemu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 01:02

Gle'aj Artete momčiluka ;)
slika

Sjajan backheel Ezela
slika

Fantastičan pas Santija
slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 nov 2013, 01:03

Pa u ovakvim utakmicama mladici dobijaju sansu. Sve rijeseno, ne moze nista usrati jer je protivnik ipak preslab. Nije ovo Untied ili neko drugi pa da moras cuvati 1-0.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 01:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa u ovakvim utakmicama mladici dobijaju sansu. Sve rijeseno, ne moze nista usrati jer je protivnik ipak preslab. Nije ovo Untied ili neko drugi pa da moras cuvati 1-0.
To krivi Wengera a ne Artetu, šta je trebo Arteta: " Šefe ja sam izuzetno zahvalan na ukazanom povjerenju i zaista je prelijepo od vas što me želite ubaciti u igru ali ja mislim da je ovo idealna prilika da mlađahni Serge Gnabry nastupi jer ovih 15 min. protiv indisponiranog protivnika će mu mnogo pomoći u karijeri da konačno stasa kao igrač i počne da igra redovno. Eto Šefe, ako može on mjesto mene, fin je momčič vidi ga, malo preplan'o ali fin, kulturan je."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 nov 2013, 01:10

Pa to sam i rekao :mrgreen: :mrgreen: Nikako ja i ti skontati sta je pisac htio reci.

Dobar odlomak :lol:
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 nov 2013, 01:14

Jbg. Vrijeme nam spavat očigledno.
Jeste vidjeli Flamstera? Opet odrezao rukave na dresu.
"I don't like that - and it will not happen again." Arsene on Flamini cutting shirt sleeves

AW: "I said I didn't see Jack as a goalscoring midfielder but if I'm wrong I am happy!"
Wenger on @JackWilshere: 'He is starting to think 'what @aaronramsey can do, I can do too'"

slika

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 nov 2013, 01:20

Marsal je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa u ovakvim utakmicama mladici dobijaju sansu. Sve rijeseno, ne moze nista usrati jer je protivnik ipak preslab. Nije ovo Untied ili neko drugi pa da moras cuvati 1-0.
To krivi Wengera a ne Artetu, šta je trebo Arteta: " Šefe ja sam izuzetno zahvalan na ukazanom povjerenju i zaista je prelijepo od vas što me želite ubaciti u igru ali ja mislim da je ovo idealna prilika da mlađahni Serge Gnabry nastupi jer ovih 15 min. protiv indisponiranog protivnika će mu mnogo pomoći u karijeri da konačno stasa kao igrač i počne da igra redovno. Eto Šefe, ako može on mjesto mene, fin je momčič vidi ga, malo preplan'o ali fin, kulturan je."
A njemu bi Wenger odgovorio 'Halooo, bićeš poparen!' :mrgreen:

Ih da ga neko hoće popariti pošteno, što bi to dobro bilo.. Kako on nikad nije povrijeđen, to mi nije jasno, što on nije pokusni kunić Arsenalovog medicinskog tima a ne brat musliman Vasiriki. To je kosmička nepravda.. :(

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.