Ouuu to je bila zadnja noc prelaznog roka ko iz najgorih nocnih mora Arteta i Santos. Mertesaker je jedini ispao istinsko pojacanje pa ce ublaziti spmen na taj crni dan.QUARTERBACK je napisao/la:Yebo te, sad nešto razmišljam koliko smo bili očajni 2011. godine poslije onog poraza 8-2, i zadnje sekunde prelaznog roka objavljuju da smo potpisali Artetu. Ja sam tad bio nenormalno sretan zbog toga, a pogledaj sad. E pu yebem ti Fergusone tetku da nas nisi naguzio 8-2 ne bi nikad gledao ovog mazluma u Arsenalovom dresu.BigBigBang je napisao/la:On tako stalno uvaljuje saigrace a omiljena su mu zrtva bekovi.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
woyo je danas bio odlican kao i cijeloj dosadasnjoj sezoni!
A kada se sjetim da smo ovdje slinili za Cesarom ljetos...Profesor je napisao/la:woyo je danas bio odlican kao i cijeloj dosadasnjoj sezoni!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa zato i ide:Gunner4 je napisao/la:A kada se sjetim da smo ovdje slinili za Cesarom ljetos...Profesor je napisao/la:woyo je danas bio odlican kao i cijeloj dosadasnjoj sezoni!![]()
In Wenger we trust.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja ba i Santos je taj dan potpisao..BigBigBang je napisao/la:Ouuu to je bila zadnja noc prelaznog roka ko iz najgorih nocnih mora Arteta i Santos. Mertesaker je jedini ispao istinsko pojacanje pa ce ublaziti spmen na taj crni dan.QUARTERBACK je napisao/la:Yebo te, sad nešto razmišljam koliko smo bili očajni 2011. godine poslije onog poraza 8-2, i zadnje sekunde prelaznog roka objavljuju da smo potpisali Artetu. Ja sam tad bio nenormalno sretan zbog toga, a pogledaj sad. E pu yebem ti Fergusone tetku da nas nisi naguzio 8-2 ne bi nikad gledao ovog mazluma u Arsenalovom dresu.BigBigBang je napisao/la:On tako stalno uvaljuje saigrace a omiljena su mu zrtva bekovi.

Arteta je plaćen yebenih 10 miliona, tek sad to vidim, a Santos 5-6, znači 15 miliona otišlo u nepovrat, haj sve ti džaba i te pare, ali kad on Arteti da kapitensku traku, pa šta li je nekad u toj njegovoj glavi da mi je znat, stvarno neke odluke su krajnje iznenadjujuce, ne shvatam kako je mogao to uraditi, npr. Rosicky ili Sagna su mogli dobiti tu traku, ali on je Arteti daje..

31.8.2011... datum koji će ostat crnim slovima urezan u moje pamćenje..
-
- Kontakt:
Mogu se pohvaliti da sam oduvijek vjerovao u Woju.
A to sa Artetinom trakom je farsa neshatljiva, pa Sagna je pacijent ali je toliko u klubu zasluzio je vise od traktora, Mertesaker je takodjer zasluzio, toliko opcija i on ovoj ublehi traku da ko on neki autoritet valjda sta li
A to sa Artetinom trakom je farsa neshatljiva, pa Sagna je pacijent ali je toliko u klubu zasluzio je vise od traktora, Mertesaker je takodjer zasluzio, toliko opcija i on ovoj ublehi traku da ko on neki autoritet valjda sta li

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bajagi on bio vođa u Evertonu pa konta može i ovamo to nastaviti, a Mertesacker je 3 puta bolji kapetan od ovog hardahuš igrača.
Joj pa što Moyes nije United preuzeo 2011. godine, tad im je Arteta bio glavni igrač u Evertonu, sigurno bi ga poveo sa sobom u United a nas bi riješio muka.. okrutan je ovaj život prema navijačima Arsenala oduvijek bio..

Joj pa što Moyes nije United preuzeo 2011. godine, tad im je Arteta bio glavni igrač u Evertonu, sigurno bi ga poveo sa sobom u United a nas bi riješio muka.. okrutan je ovaj život prema navijačima Arsenala oduvijek bio..

al fakatGunner4 je napisao/la:A kada se sjetim da smo ovdje slinili za Cesarom ljetos...Profesor je napisao/la:woyo je danas bio odlican kao i cijeloj dosadasnjoj sezoni!![]()

-
- Kontakt:
Jos kad pogledas temu onih pacijenata oni kukaju na Felainija haha sreca njihova pa je Ferguson u zadnjoj sekundi izgubio titulu od Citya pa odlucio ostati jos godinu dana sad bi Arteta na Teatru snova diktirao tempoQUARTERBACK je napisao/la:Bajagi on bio vođa u Evertonu pa konta može i ovamo to nastaviti, a Mertesacker je 3 puta bolji kapetan od ovog hardahuš igrača.
Joj pa što Moyes nije United preuzeo 2011. godine, tad im je Arteta bio glavni igrač u Evertonu, sigurno bi ga poveo sa sobom u United a nas bi riješio muka.. okrutan je ovaj život prema navijačima Arsenala oduvijek bio..![]()

Ali neka zato sada glavnu drkicu bacamo na Voju!
Ma sjecate se da smo tada doveli i velikog Parka Cunga Lunga...

Ma sjecate se da smo tada doveli i velikog Parka Cunga Lunga...

- frankqqqqq
- Kontakt:
I još većeg bolida Santosa 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
kuku majko, zamisli još da smo i mi prošle godine nekako završili bolje plasirani ili da smo ne d'o Bog osvojili nešto, Wenger ne bi nikoga doveo, Flaminija i Ozila bi gledali samo na TV-u i manageru, a glavni kotač naše igre bio bi naš vrli kapetan kojem je uža specijalnost zavaljivanje bekova u bezizlazne situacije i otvaranje kontranapada protivniku..BigBigBang je napisao/la:Jos kad pogledas temu onih pacijenata oni kukaju na Felainija haha sreca njihova pa je Ferguson u zadnjoj sekundi izgubio titulu od Citya pa odlucio ostati jos godinu dana sad bi Arteta na Teatru snova diktirao tempoQUARTERBACK je napisao/la:Bajagi on bio vođa u Evertonu pa konta može i ovamo to nastaviti, a Mertesacker je 3 puta bolji kapetan od ovog hardahuš igrača.
Joj pa što Moyes nije United preuzeo 2011. godine, tad im je Arteta bio glavni igrač u Evertonu, sigurno bi ga poveo sa sobom u United a nas bi riješio muka.. okrutan je ovaj život prema navijačima Arsenala oduvijek bio..![]()
da sam kakav milioner sad bi mu otiš'o i platio mu da ode iz Arsenala et
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
De sta vam je. Tih 15 miliona je isplaceno. Santos je imao jednu solidnu sezonu, dao 2-3 bitna gola i to je to. Arteta isto bio kljucan(realno jeste) u borbi za to 4. mjesto. Zaboravljate da smo tad imali Songa a.k.a usporeni snimak.
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
Zadnji dan prelaznog roka potpisao je i ovaj veliki majstor:
[youtube][/youtube]
Najviše mi je žao što nije ostao za stalno u Arsenalu.
[youtube][/youtube]
Najviše mi je žao što nije ostao za stalno u Arsenalu.
- Marsal
- Kontakt:
Joj al' ne mogu kad se džaba sere po nekom igraču u pm.
Sami igrači izjavljivali da im je Arteta veliki uzor i da u svlačionici ima jako profesionalan pristup ali eto vi bolje znate od Wengera koji ga koristi i koji mu je dao kapitensku traku.
Sami igrači izjavljivali da im je Arteta veliki uzor i da u svlačionici ima jako profesionalan pristup ali eto vi bolje znate od Wengera koji ga koristi i koji mu je dao kapitensku traku.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa Seo se glupira (mislim ne voli ga, al namjerno sada pretjeruje). Za Paju nisam siguran.Marsal je napisao/la:Joj al' ne mogu kad se džaba sere po nekom igraču u pm.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
moji se komentari brišu
. očigledno me neko mrzi
.
Inače maršalu čestitke na poslu a kolegi grejvisu što neke ljude postavlja gdje im je mjesto

Inače maršalu čestitke na poslu a kolegi grejvisu što neke ljude postavlja gdje im je mjesto

- Marsal
- Kontakt:
Najgore je što i oni znaju da nisu upravu ali kad su već započeli idu do kraja.Greivis je napisao/la: Pa Seo se glupira (mislim ne voli ga, al namjerno sada pretjeruje). Za Paju nisam siguran.

Ovako sam isto branio Rosivkog i isplatilo se, sada izgleda moram Artetu.
Inače propustio sam večeras tekmu, ima li neko hajlajtse?
@bayero4
dobrodošao nazad i hvala.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://arsenalist.com/" onclick="window.open(this.href);return false; udri druže maršale sve imaš 'voj
Obratite paznju samo na ovaj detalj. Ramsey-Ozil-Wilshere... Koji su to fakeri ljudi moji...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.