FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sa ovakom igrom mozemo primit jos 2.
Puyol je odradi svoji i mislim da vec u januaru treba traziti novog stopera.Pique i Maschernao komedija.Xaviu ostala muda ostala u barceloni pa ne smije dalje od 2 metra da odigra.Iniesta previse lopti gubi,kao i Song.Pedro davno sam rekao sta mislim o njemu.Fabergas NE MOZE IGRATI NA MJESTU LAZNE 9.Neymar takodjer los.
Puyol je odradi svoji i mislim da vec u januaru treba traziti novog stopera.Pique i Maschernao komedija.Xaviu ostala muda ostala u barceloni pa ne smije dalje od 2 metra da odigra.Iniesta previse lopti gubi,kao i Song.Pedro davno sam rekao sta mislim o njemu.Fabergas NE MOZE IGRATI NA MJESTU LAZNE 9.Neymar takodjer los.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 26 nov 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Cautinho
- Kontakt:
Ne gledam,moje su oči na WF-u,ali ne mogu da shvatim kakav je ovo rezultat,i to dva gola.
Dobro,ne čini nam ništa ova utakmica pa i razumijem donekle,valjda preokrenu u drugom...
Dobro,ne čini nam ništa ova utakmica pa i razumijem donekle,valjda preokrenu u drugom...
Keep walking.
WTF
Znaci ne mogu vjerovati

Znaci ne mogu vjerovati

ybem ti penal - bolje da ga pustio da da gol - ovako sad ide najezda skakavaca. 

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 nov 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Eto remija, samo još jedan penal i gol da ne primimo.
Don't hate what you don't understand.
- Cautinho
- Kontakt:
Zadnja 3 gola-3 penala.
Ne volim to baš,ali ako je penal onda je penal.
To je samo dokaz da Barcelona puno igra oko i u protivničkih šesnaest metara.
Keep walking.
bolje da nije sudio penal koji ce im q ,za ovu sramotu od igre ne zasluzuju nista
a i ajax da zadrzi sanse da prodje dalje
a i ajax da zadrzi sanse da prodje dalje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
za kog ti navijaš svega ti malo za City,malo za BarcuCautinho je napisao/la:Zadnja 3 gola-3 penala.

Samo da golgeteru smotanom pomenem familiju jos koji put.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prvi poraz u sezoni uz ogavnu igru. Iako nije bilo skoro nikakvog imperativa sramota je da te ljudi toliko nadtrče iako imaju igrača manje skoro 45 min.
Neymar opet puni gače u završnici, mada bi bilo nezasluženo da su uzeli bod.
Neymar opet puni gače u završnici, mada bi bilo nezasluženo da su uzeli bod.
Don't hate what you don't understand.
svaka cast ajaxu igrali su ljudi srcem ,kako su se borili bilo bi mi zao da je ovakva barca izjednacila i nezasluzeno uzela bod ,ovako je pravedno
nadam se da ce ajax se plasirat dalje
a u barci se trebaju zapitat .ako ce ovako ulazit u utakmice bolje nek predaju prije pocetka il makar puste djecu da igraju i grizu na terenu
s.roberto,adama traore ,patric ce makar orat teren trkom
nadam se da ce ajax se plasirat dalje
a u barci se trebaju zapitat .ako ce ovako ulazit u utakmice bolje nek predaju prije pocetka il makar puste djecu da igraju i grizu na terenu
s.roberto,adama traore ,patric ce makar orat teren trkom

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
DesimaL je napisao/la:Zasluzen crveni karton i cist penal.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al da hoce ovi iz Uefalone barem jednom proznati kad ih poguraju sudije, to nikako ne shvatam
Ja fino kazem nije bio penal za Arsenal veceras i kraj price al oni ne bi priznali nema sanse
Ja fino kazem nije bio penal za Arsenal veceras i kraj price al oni ne bi priznali nema sanse
Zasluzeno Ajax...
Ja sam gore to rekao ali kako mi ne vidimo da nisu penali tako i vi ne vidite kad mi to priznamo...VGS je napisao/la:Al da hoce ovi iz Uefalone barem jednom proznati kad ih poguraju sudije, to nikako ne shvatam
sramotan pristup i igra vcrs, osutati 2 puta u okvir gola bijednog Ajaxa je bruka
gol iz poklonjenog penala je sve sto su vcrs napravili

gol iz poklonjenog penala je sve sto su vcrs napravili
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Forca Ajax!!!
Ne mogu vam opisat' koliko mi je drago što su ih momci dobili, fak jea.
EDIT:

Ne mogu vam opisat' koliko mi je drago što su ih momci dobili, fak jea.

EDIT:

jes' to stavio stotku na Ajax.