Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 nov 2013, 11:25

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... r-2851639?

Kaže Diego da se mi zanimamo za njega. Pozdravljam dolazak velikog majstora u Arsenal. 28 godina, može poslužiti još 3-4 godine sigurno.. :)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 nov 2013, 11:34

mojne tu ravaku od igraca :lol: a nije nam ni potreban posto na njegovoj poziciji bas dobro stojimo sa igracima, tako da ne vjerujem o njegovu pricu

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 nov 2013, 13:33

''Should Dortmund beat Napoli 1-0 on Tuesday, the Italians would have to beat Arsenal by three goals to qualify in their place. If Dortmund beat Napoli by two unanswered goals, the Azzurri would need a four-goal win versus Wenger's men. And so on.''
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 nov 2013, 13:35

dr.Seamen=Piers Morgan :ugeek: gospodin kao i ja :mrgreen:

Policija privela Bendtnera jer je razvalio vrata i prozor teretane

Kontroverzni napadač Arsenala ispitan je u policiji nakon što je u Busheyu, gdje živi, razbio vrata i prozor na teretani u blizini njegova doma te je ubrzo pušten kući

Danski reprezentativac Nicklas Bendtner (25) ponovno se našao u problemima s policijom. Arsenalova napadača privela je policija u Busheyu nakon što je navodno razbio vrata i prozor na teretani u blizini njegova doma.
Nakon što ga je ispitala, policija ga je pustila uz jamčevinu te su dodali kako Bendtnera ne čekaju nove sankcije.
Nadzorne kamere ispred teretane snimile su svađu Bendtnera s grupom ljudi oko jedan sat iza ponoći. No nije to prvi njegov problem s policijom. Ranije je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a jednom je uhvaćen za volanom bez vozačke.
U Arsenalu ove sezone ne dobiva previše prilika. Najavio je skori odlazak iz kluba, a nedavno se našalio na svoj račun rekavši kako se nada da će njegov sljedeći klub biti Barcelona ili Real Madrid. :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2013, 15:17

Seaman je napisao/la:dr.Seamen=Piers Morgan :ugeek: gospodin kao i ja :mrgreen:

Kontroverzni napadač Arsenala ispitan je u policiji nakon što je u Busheyu, gdje živi, razbio vrata i prozor na teretani u blizini njegova doma te je ubrzo pušten kući

Danski reprezentativac Nicklas Bendtner (25) ponovno se našao u problemima s policijom. Arsenalova napadača privela je policija u Busheyu nakon što je navodno razbio vrata i prozor na teretani u blizini njegova doma.
Nakon što ga je ispitala, policija ga je pustila uz jamčevinu te su dodali kako Bendtnera ne čekaju nove sankcije.
Nadzorne kamere ispred teretane snimile su svađu Bendtnera s grupom ljudi oko jedan sat iza ponoći. No nije to prvi njegov problem s policijom. Ranije je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a jednom je uhvaćen za volanom bez vozačke.
U Arsenalu ove sezone ne dobiva previše prilika. Najavio je skori odlazak iz kluba, a nedavno se našalio na svoj račun rekavši kako se nada da će njegov sljedeći klub biti Barcelona ili Real Madrid. :lol:

"našalio"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 nov 2013, 17:04

slika

divi momciluka u pozadini, k'o da je u logoru covjek. :(
1946

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 26 nov 2013, 17:13

Yebo majku ja bih sad ovu dvojicu potpisao eto.

Henry da je bez obje noge korisniji je od Bandere rušioca.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2013, 17:16

Chapman je napisao/la:Yebo majku ja bih sad ovu dvojicu potpisao eto.

Henry da je bez obje noge korisniji je od Bandere rušioca.

Glavom bi opet dao gol :mrgreen:

btw diaby

slika
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 26 nov 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 nov 2013, 17:17

Haha jel ono Diaby? Ocm lik ko pokusni kunic Mengelovskog Arsenalovog medicinskog tima, na njemu eksperimentisu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 nov 2013, 17:23

sprema se za maraton

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 26 nov 2013, 17:30

BigBigBang je napisao/la:Haha jel ono Diaby? Ocm lik ko pokusni kunic Mengelovskog Arsenalovog medicinskog tima, na njemu eksperimentisu.
slika

Njihovih ruku djelo

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 nov 2013, 19:32

„U subotu nakon pobede nad Southamptonom izašao sam sa porodicom i prijateljima na večeru. Nakon toga smo došli do moje zgrade, hteli da se okupamo u bazenu u teretani.“
„Kada smo stigli do teretane, elektronska brava nije prihvatala moj ključ, koji se zagvalio. Pokušao sam da ga izvadim i pri tom sam počinio određenu štetu. Izvinjavam se komšijama zbog neprijatnosti, štetu sam novčano nadoknadio u potpunosti.“

Novinari su qurve

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 26 nov 2013, 19:41

Profesor je napisao/la:

„U subotu nakon pobede nad Southamptonom izašao sam sa porodicom i prijateljima na večeru. Nakon toga smo došli do moje zgrade, hteli da se okupamo u bazenu u teretani.“
„Kada smo stigli do teretane, elektronska brava nije prihvatala moj ključ, koji se zagvalio. Pokušao sam da ga izvadim i pri tom sam počinio određenu štetu. Izvinjavam se komšijama zbog neprijatnosti, štetu sam novčano nadoknadio u potpunosti.“

Novinari su qurve
Pišu ono što im se kaže,od istine su pare im draže :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 nov 2013, 20:09

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Ozil, Giroud

Sub: Fabianski, Vermaelen, Arteta, Walcott, Cazorla, Bendtner, Gnabry

Dobra postava a dobra (konacno) i klupa... Fali tu Gibbo a ako utakmica bude isla dobro volio bih vidjeti i Gnabrya...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 nov 2013, 20:12

arteta na klupi - arsenalu svanulo

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 nov 2013, 20:13

QUARTERBACK je napisao/la:arteta na klupi - arsenalu svanulo
Nisi posten. Nije sad Arteta neka igracina, al solidno obavlja posao.

Sta je sa Gibbsom? Jel se to vraca starim navikama. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 nov 2013, 20:20

Nisam nigdje vidio da je povrijeđen, al je premoren. Svaku tekmu je igrao skoro i odigrao je dobro, al vrijeme je i da se Nachu dadne prilika. Ima bolji centaršut od Gibbsa to je sigurno :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 nov 2013, 20:25

e pa da vidimo kako ce to izgledati bez Artete :)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 nov 2013, 20:30

Ako ko nadje kakav dobar stream, neka postavi link
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 nov 2013, 20:30

I ako zelim Gnabrya vidjeti u nastavku sigurno ce uci Walcott i Cazorla malo formu da montiraju...

Gibbs bolestan... Ubi ih gripa... :roll: :roll:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.