Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hvala svima na lijepim zeljema.
Što se tiče MVille legao bi nam pravo, ali Giovinco ne, nikako ne. Odbrane u Engleskoj su veoma jake fizički i mislim da on tu nema šta tražiti
Što se tiče MVille legao bi nam pravo, ali Giovinco ne, nikako ne. Odbrane u Engleskoj su veoma jake fizički i mislim da on tu nema šta tražiti
Ja te volim, volim Željo..
Fudbaler Almerije Suso propustio je u ponedjeljak trening svog kluba, jer se uspavao pošto je tokom noći gledao X Factor, prenosi Kurir.
Suso je priznao da voli da gleda ovaj show program, a istakao je da je u nedjelju uvečer navio sat da ga sutradan probudi. Međutim, do kasno u noć je gledao X Factor i nije čuo ujutro alarm na satu.
Fudbaler je propustio cijeli trening, a potom se izvinio stručnom štabu i saigračima. Klub je saopćio da Suso neće biti kažnjen i da će biti u konkurenciji u timu za duel sa Realom.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Brendan Rodgers has *APPARENTLY* been thrown out of his house after his wife found that he had been sleeping with a member of staff at LFC.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tako su govorili i za Coutinhagio10 je napisao/la:Hvala svima na lijepim zeljema.

Nerko,

ZZ
Bio sam i ja skeptičan što se tiče Coutinha, i dan danas se bojim za njega kada uđe u neki duel ( a svjedoci smo da ih izbjegava uveliko ) jer je još krhak.
Giovinco 100% ne bi uspio u Engleskoj, bio bi jedan fail, ionako je van forme u Italiji, vjerovatno će ostati bez poziva u reprezentaciju a koštao bi negdje oko 15 miliona tako da mislim da je to bacanje novaca.

Giovinco 100% ne bi uspio u Engleskoj, bio bi jedan fail, ionako je van forme u Italiji, vjerovatno će ostati bez poziva u reprezentaciju a koštao bi negdje oko 15 miliona tako da mislim da je to bacanje novaca.
nerkolfc je napisao/la:Brendan Rodgers has *APPARENTLY* been thrown out of his house after his wife found that he had been sleeping with a member of staff at LFC.

Joe Allen možda?nerkolfc je napisao/la:Brendan Rodgers has *APPARENTLY* been thrown out of his house after his wife found that he had been sleeping with a member of staff at LFC.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Prvo bih da se izvinem @giu, brate sretan rođendan, nisam mogao prije jer izgleda čim prvi snijeg padne meni konekcije nestadne
Nisam nikad pratio tog MVilu pa i ne mogu nešto reći za taj transfer, nadam se da nije nešto precijenjen igrač
Gio je mlad, talentovan igrač koji je veoma dobro igrao u Juveu dok je bilo mjesta, sad ima sepet konkurencije na njegovom mjestu pa i nema neke velike šanse, međutim kad bi se vratio u formu bio bi fino pojačanje
nemam ništa protiv samo neka se vrati u formu 

iz arhiva: Evertonovi igrači opuštaju se poslije utakmice, oko 1950.

Nisam nikad pratio tog MVilu pa i ne mogu nešto reći za taj transfer, nadam se da nije nešto precijenjen igrač

Gio je mlad, talentovan igrač koji je veoma dobro igrao u Juveu dok je bilo mjesta, sad ima sepet konkurencije na njegovom mjestu pa i nema neke velike šanse, međutim kad bi se vratio u formu bio bi fino pojačanje

iz arhiva: Evertonovi igrači opuštaju se poslije utakmice, oko 1950.

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 26 nov 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ona voditeljica na LFC TV sto posto.nerkolfc je napisao/la:Brendan Rodgers has *APPARENTLY* been thrown out of his house after his wife found that he had been sleeping with a member of staff at LFC.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Pa sve smo poceli zaposljavati neke plejbojeve zecice u klubu. To Brendan sve obradi majstorski
Prije bi se reklo da ga je zbog lipše izbacila iz kuce, ionako se sumnjalo prvo na rođake al' izgleda da ce istina ubrzo izaci na vidjelo

Prije bi se reklo da ga je zbog lipše izbacila iz kuce, ionako se sumnjalo prvo na rođake al' izgleda da ce istina ubrzo izaci na vidjelo

Shanks je napisao/la:Ona voditeljica na LFC TV sto posto.nerkolfc je napisao/la:Brendan Rodgers has *APPARENTLY* been thrown out of his house after his wife found that he had been sleeping with a member of staff at LFC.

@Corleone hvala druže

I da ti kazem da Gio uopšte nije mlad, puni 27dmu u januaru

Bolje da mene dovedu, mlađi sam a bogme i jeftiniji

Ja sam zelio/zelim 3 igraca vidjeti u L'poolu:Griezmann (jos imamo sanse),Miky (BvB) i ovaj mali Mertens iz Napolia.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koji si ti bot :3Otelo je napisao/la:Ja sam zelio/zelim 3 igraca vidjeti u L'poolu:Griezmann (jos imamo sanse),Miky (BvB) i ovaj mali Mertens iz Napolia.
Tako blizu, a tako daleko.
Zasto?Civa je napisao/la:Koji si ti bot :3Otelo je napisao/la:Ja sam zelio/zelim 3 igraca vidjeti u L'poolu:Griezmann (jos imamo sanse),Miky (BvB) i ovaj mali Mertens iz Napolia.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Skontaj sam , tvoje želje su jednake 0Otelo je napisao/la:Zasto?Civa je napisao/la:Koji si ti bot :3Otelo je napisao/la:Ja sam zelio/zelim 3 igraca vidjeti u L'poolu:Griezmann (jos imamo sanse),Miky (BvB) i ovaj mali Mertens iz Napolia.

Znam al su zelje.
Griezmanna sam doveo na FIFI u L'pool i momak mi je unaprijedio igru za 200%,Miky je bio pred potpisom dok sam za Mertensa pisao prije 2-3 transfer roka.
Griezmanna sam doveo na FIFI u L'pool i momak mi je unaprijedio igru za 200%,Miky je bio pred potpisom dok sam za Mertensa pisao prije 2-3 transfer roka.
Otelo je napisao/la:Znam al su zelje.
FIFI u L'pool i momak mi je unaprijedio igru za 200%.

Civa je napisao/la:Otelo je napisao/la:Znam al su zelje.
FIFI u L'pool i momak mi je unaprijedio igru za 200%.![]()
![]()
Idemo dalje

Neko sudi igrace po gledanju,neko po FM-u,Rizo po Fifa Manageru a ja po FIFICiva je napisao/la:Otelo je napisao/la:Znam al su zelje.
FIFI u L'pool i momak mi je unaprijedio igru za 200%.![]()
![]()
Idemo dalje

Al ova tema sa rajom koja je ovdje je najbolja na forumu i vazda je bilo nebuloza,ludih postova pa ovo moje samo nastavlja niz.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nemoj se sad vaditi da svi valjaju nebuloze ko ti
Al' čuj na FIFI mi unaprijedio igru za 200%, parafraziram.Sve je to ok, extra je igrač, samo je pakleno skup te će ga zbog svoje skupoće samo bahati milijarderi moći priuštiti.

Al' čuj na FIFI mi unaprijedio igru za 200%, parafraziram.Sve je to ok, extra je igrač, samo je pakleno skup te će ga zbog svoje skupoće samo bahati milijarderi moći priuštiti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ako se ne varam,Griezman ima na FM klazulu od 24 miliona euraBeyKopites je napisao/la:Nemoj se sad vaditi da svi valjaju nebuloze ko ti![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.