sarajevo-leotar 17:00 h arena

Rođo,da se malo vratiš unazad i da ne shvaćaš sve tako bukvalno...skužio bi da sam post pisao kada je na Pecari bilo poluvrijeme.A na poluvremenu je bilo 1:0.Kevin je napisao/la:jel i dalje mislis da je bolji bas za taj jedan gol ili?tepsija je napisao/la:Uspoređujući ovu utakmicu između Širokog i Sarajeva i onu juče između Leotara i Veleža...
Jučerašnja utakmica unatoč lošijem vremenu,manje zvučna,manje ljudi na tribinama,manje praćena u medijima i na forumima...to je bio derbi u odnosu na ovaj razvikani derbi na Pecari.
Ništa,nula,katastrofa.Široki bolji baš za taj jedan gol.
a mogu misliti tekme u Trebinju, mega ultra giga derbi...Velež dobio raspalog Leotara...zato ti i jest derbi..jel ti bio derbi proslo kolo kad samo vas natamburali u Vrapčićima? .a po teskom terenu i dva jaka protivnika kao jucer na Pecari, sta si ti ocekivao?
Na BHT-u: 01.03.2014. Olimpic-Velež.mmmirza je napisao/la:zna li neko ima li kakav dogovor oko prenosa nastavka sezone i koje ce utakmice biti na TV
BHT1, ARENASPORT
Blago vama, dominirate na Moja Tv!Jeste li potpisali neki poseban ugovor s njima, pošto je do sad pravilo bilo, da se Željezničar i Sarajevo isto prenose sa gostovanja, a kako vidim debelo će vas više prenositi?FCS je napisao/la:Prenosi po kolima, 20. kolo (2. mart 2014): Olimpik – Velež (BHT), Čelik – Sarajevo (Moja TV), 21. kolo (8. i 9. mart 2014): Vitez – Slavija, Sarajevo – Olimpik (BHT), 22. kolo (15. i 16. mart 2014): Slavija – Željezničar (BHT), Mladost (VO) – Sarajevo (Moja TV), 23. kolo (22. i 23. mart 2014): Vitez – Leotar, Zvijezda – Olimpik (BHT), Sarajevo – Velež (Moja TV), 24. kolo (29. i 30. mart 2014): Velež – Rudar Prijedor, Čelik – Vitez (BHT), Borac – Sarajevo (Moja TV), 25. kolo (5. i 6. april 2014): Zrinjski – Široki Brijeg, Travnik – Mladost (VO), Rudar Prijedor – Sarajevo (Moja TV), 26. kolo (12. i 13. april 2013): Olimpik – Željezničar, Široki Brijeg – Slavija (BHT), 27. kolo (19. april 2014): Zrinjski – Čelik (BHT), Travnik – Sarajevo (moja TV), 28. kolo (26. april 2014): Rudar Prijedor – Travnik, Mladost (VO) – Radnik (BHT), Velež – Željezničar (Moja TV), 29. kolo (4. maj 2014): Željezničar – Sarajevo (BHT), 30. kolo (10. maj 2014): Velež – Zrinjski (BHT), Rudar Prijedor – Željezničar (Moja TV).
NEZVANICNO, BEZ PRENOSA NA ARENI
ispravka, Arena subota 14:30 Borac-MladostKevin je napisao/la:Na areni nema ništa, a na BHT1 olimpic-velež u nedjelju
Olimpic - Velež BHT1 14:30Armageddon2012 je napisao/la:posto vidim da ovi prethodni postovi uopste nisu tacni,jer borac igra u 17h,zanima me zna li se bar sad sta,kako,kad...arena,bht,moja tv,ko prenosi,sta i kad?
Armageddon2012 je napisao/la:hvala...nadam se da ce se moc pogledat ovo iz zenice na nekom streamu...zeljina gostovanja sam redovito uspio pohvatat,najcesce na onom volim te zeljo...valjda i vi budete azurni i okacite neki link
Evo ga:Mokroguz je napisao/la:Ih da si malo ranije rek'o, ja bas malo prije nasao neki link za VLC gdje prikazuju Olympiacos - ManUtd na Areni, ne znam dali ce tu pokazati u utakmicu Borca ali vrijedilo bi pogledati u slucaju da bude.![]()
Sad ga moram naci opet.
I onaj prokleti BHT1 nikad da mi proradi, jucer nas'o link i radi, sad prikazuju radio na njemu, a na stranici bhrt.ba mi ne radi njihov stream.