Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mislim da se ne može ulogovati na račun. 

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Prosli mjesec sgojzerica je napisao/la:Šta je bilo?
Jedan dan radi str drugi dan jock. Sinoc oko 1 pise radovi u toku, bice popravljeno za 10 , 15min, naravno njihovim jezikom jos 4h. Danas drug uplati listic, kasnije ce se ispostaviti dobitni, udje kasnije da vidi jesu mu legle pare, kad ono ispade da mu taj nije ni uplacen, al zato onaj drigi koji je pao jeste. Ja sat vremena mozgam I analiziram nba I nhl, pokusavam se logirati vec 30min da uplatim, nista samo error izbacuje
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Prebaciš se na Premier i riješiš problem.
Bevandin ponedjeljak kao i obično..Kad te već tako ide druže,hlupi 2 undera,izgleda da je ovo noć undera..Green 0/5,Bradley 0/3,jedino George zasad dobar.. 

You'll never walk alone.
haha tako je druže, ponedjeljkom se iz pepela diže!!
a evo gledam green je očajan.. Ja sam ga očekivao na skromnih 10-ak već.. A valjda će ga krenit šut.. Bar do poluvremena 7-8 poena iz igre nek ubaci, ja zadovoljan. Bio bi red da mi za rođendan prođe neki od ovih nba tiketa.. Složio sam ih bar 5-6 čisto da okušam sreću i vidim hoće li kladionica udijeliti kakav poklončić

a evo gledam green je očajan.. Ja sam ga očekivao na skromnih 10-ak već.. A valjda će ga krenit šut.. Bar do poluvremena 7-8 poena iz igre nek ubaci, ja zadovoljan. Bio bi red da mi za rođendan prođe neki od ovih nba tiketa.. Složio sam ih bar 5-6 čisto da okušam sreću i vidim hoće li kladionica udijeliti kakav poklončić

U desetom selu živi Antuntun!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imam I tamo. Kod njih je frka sto uplate primaju do 1h. Wwin nema tih mana al im je ocajna ponudagojzerica je napisao/la:Prebaciš se na Premier i riješiš problem.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo ga na 5 poenabevanda4 je napisao/la:haha tako je druže, ponedjeljkom se iz pepela diže!!![]()
ako ne bude blowouta,mogao bi on nekako preći 15 poena..nikad se ne zna...
Odigraj za moju dušu Hayward over,Lawson over,Deng over..
ja ne uplati listice..i pogodio Roma hx2 i cekao bi westa over i hayward over..west 8 na pol. ,još 5 treba dati..proći će sigurno..čim nisam uplatio..
You'll never walk alone.
u jbt :/ golemo onda je ovaj moj jos i dobargundul je napisao/la:sra reci nakon ovof???
" onclick="window.open(this.href);return false;

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Conley asistira i asistira i asistira a sut iz igre 0/5. Ne moze to jaro moj tako.
EDIT : 0/6
EDIT : 0/6

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
jao uzasa, ovi igraci nekad ko da bas igraju za kladare 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
west 13,5 ponudjen, prije zadnje cetvrtine imao 13 i ostao na tome, slicna situacija sa greenomElLoco7 je napisao/la:jao uzasa, ovi igraci nekad ko da bas igraju za kladare
Bradley 2p dao
Conley na poluvremenu ima 4p

*La Roma non si tifa, si AMA!*
ee ovaj modo i leksands od 2003g nisu odigrali mec sa vise od 5 golova, zato ce danas hebo ih
**** ce me ova valenica ciganija spanska
Izgleda da sam ja jedini naletio na minu zvanu Porto. 

You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja igr'o 2 gola u prvom poluvremenu, a na drugom pm1 (jedinica i 3+).Believe je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini naletio na minu zvanu Porto.

Porto već 3 stopostotne prilike zapucao ili bolje rečeno - golman Austrije odbranio.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nisi ja sam imao 1/1 i 1Believe je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini naletio na minu zvanu Porto.

Ja sam zvekno odmah na prvom paru.Odigro A.Madrid i opa klap po ušima.Sad se mirnije prate utakmiceBelieve je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini naletio na minu zvanu Porto.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
i ovu Barsu nabijem na ***** cekam Ajax vise zutih
http://prntscr.com/26u1lz" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:Ja igr'o 2 gola u prvom poluvremenu, a na drugom pm1 (jedinica i 3+).Believe je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini naletio na minu zvanu Porto.![]()
Porto već 3 stopostotne prilike zapucao ili bolje rečeno - golman Austrije odbranio.
Šta reći.

Nadam se da će preokrenuti nekako.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.