Los je Hoffa danas, no poznavajcui njih, nista nije nemoguce.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
" onclick="window.open(this.href);return false;JTS je napisao/la:sjećate li se njegovog gola za U-21??? mislim da je to njegov najbolji/najljepši gol u karijerina Koševu smo igrali, da l' protiv Turske, ne sjećam se, čak mislim da je rezultat bio 1-1, nisam siguran
da mi je naći taj gol
" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je gol turskoj ali za seniore...JTS je napisao/la:može biti, gola se odlično sjećamza protivnika i rezultat nisam siguran
ti mene zajebavaš izgleda, je l' tebi ovo liči na Koševogrgr je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;JTS je napisao/la:sjećate li se njegovog gola za U-21??? mislim da je to njegov najbolji/najljepši gol u karijerina Koševu smo igrali, da l' protiv Turske, ne sjećam se, čak mislim da je rezultat bio 1-1, nisam siguran
da mi je naći taj gol
Eeeee samo sto nadjoConsigliere je napisao/la:Baraz protiv Ceske 2006. Gol za 1:0 lijevicom sa nekih 25-30 metara. Nije taj sa videa gore.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Yebote jos mi je zao sto tada nismo otisli na EP. Dali smo regularan gol za 2:1, ali ponisti ga sudija. Ta generacija je dala dosta igraca A-repku kasnije (Dzeko, Vedo, Sejo, Ibricic, Pandza, Avdija). Zanimljivo da je Dzeko cesto ulazio sa klupe u to vrijeme.Consigliere je napisao/la:Baraz protiv Ceske 2006. Gol za 1:0 lijevicom sa nekih 25-30 metara. Nije taj sa videa gore.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.