FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 nov 2013, 03:44

Zvat BHT pitat za snimak utakmice nema ti druge..ja imM utakmicu Sloboda Liris snimljenu imam I jednu tekmu Sloboda-Sarajevo takodjer moram to pregledat :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 nov 2013, 09:11

cesc4 je napisao/la:

Jedan fini video iz 1991 godine ;) :D
svaka cast druze!

Jel tko snimio casualce na 13:04, faking uk stajl :mrgreen:

I da, "Ma ostavi je majstore, je.b.." je i prije 22 godine zvucalo kao sto i danas zvuci :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 nov 2013, 11:28

Trebate od sad skandirati na ovaj način: Istok (stajanje) ''NE DAMO'' - Zapad ''SMAJILA''

:mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 nov 2013, 14:35

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BIH,MA KAKVA GOD BILA NAŠA JE :!:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2013, 15:50

Sretan dan državnosti svoj crveno-crnoj braci...da nam naša draga BIH pozivi još milion godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 nov 2013, 16:07

staragarda je napisao/la:Sretan dan državnosti svoj crveno-crnoj braci...da nam naša draga BIH pozivi još milion godina

Dok je njenih sinova/kćeri HOĆE 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 nov 2013, 23:45

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2013, 23:51

miky_hz je napisao/la:slika
odakle ovo da Fukare nisu za jagodica :? ...jel ovo havaz,sport :?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 23:56

pa u jednu reku vecina nezeli...covjek je unistio mladu repku,celik...kozaru....jedino u borcu ima rezultate,koliko se sjecam i tamo ga nogirali iz nepoznatih razloga.....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2013, 00:01

vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je :)..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 nov 2013, 00:02

wienultras je napisao/la:pa u jednu reku vecina nezeli...covjek je unistio mladu repku,celik...kozaru....jedino u borcu ima rezultate,koliko se sjecam i tamo ga nogirali iz nepoznatih razloga.....
koja vecina :? ..ja sam tu svaki dan i odlicno sam upucen u desavanja oko toga sta se zeli i ne zeli..za ovo neznam :? ..al et....inace,ono sto znam je da je bolje da igramo proljece bez trenera nego da DRVO ostane na klupi...to je,kolko ja znam JEDINA stvar oko koje su svi slozni...bojim se samo da nam ne zine g.u.z.i.c.a sa tom pricom da ne valja jagodic..koga bi vi to doveli u ovaj odron od lige..kloopa,mozda :roll: :roll:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 00:08

ima rjesenja i u domacim snagama,denis,buco,sok,bla bla bla inace nije istina da sok nece..nije nam sigurno da cemo u premjer ligu,bar ne sto posto,sada zamisli da neudjemo a covjek uzme lovu,ogromnu,onako ko glavas,moje misljenje je da nije ekonomicno,ali hajd

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 nov 2013, 00:13

wienultras je napisao/la:ima rjesenja i u domacim snagama,denis,buco,sok,bla bla bla inace nije istina da sok nece..nije nam sigurno da cemo u premjer ligu,bar ne sto posto,sada zamisli da neudjemo a covjek uzme lovu,ogromnu,onako ko glavas,moje misljenje je da nije ekonomicno,ali hajd
plata i premiranje se uslove rezultatom....nemoj da toplu vodu otkrivamo....znaci,eo ti repa al kad nas uvedes u miki maus ligu..i fino..pecat,potpis

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 00:19

druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 nov 2013, 00:21

wienultras je napisao/la:druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice
pa to mi i jest smijesno...cuj,necemo mi jagodica..pitanje je bil on htjeo nas :roll:

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 26 nov 2013, 00:22

SaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je :)..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusje

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 00:24

dusseldorf je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je :)..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusje
za sliskovica i govori,covjek kaze moze slisko,ali kako mu na oci...prati recenicu drug

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2013, 00:25

druze ja i pricam o blazu ..vidis da sam napisao ako moze Blaz dobro je, ali njemu smo vec bili dizali pritisak ovdje da je bio poludio skakao ko majmun..d..mislim dugo veceg ludjaka nisam vidjeo da onako ..hoce da skine trenerku da nam cundaru pokazuje poludio bio Blaz skroz na skroz ahhahahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 00:27

staragarda je napisao/la:
wienultras je napisao/la:druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice
pa to mi i jest smijesno...cuj,necemo mi jagodica..pitanje je bil on htjeo nas :roll:
radi se o tome,cak i da mozemo,cak i da hoce,ja kazem nije trener za nas,jrdno drvo bi zamjenilo drugo

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 26 nov 2013, 00:30

SaltCityAttack je napisao/la:

druze ja i pricam o blazu ..vidis da sam napisao ako moze Blaz dobro je, ali njemu smo vec bili dizali pritisak ovdje da je bio poludio skakao ko majmun..d..mislim dugo veceg ludjaka nisam vidjeo da onako ..hoce da skine trenerku da nam cundaru pokazuje poludio bio Blaz skroz na skroz ahhahahaha
Ok, sory.sad skontao

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.