Hasan Salihamidžić
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Hasan Salihamidžić
a mozda bi trebali napraviti neku grupu na facebook-u da vidi Hasan da ima podrsku navijaca i da zelimo da se vrati
[quote="BOSNA JE ZAKON"]a mozda bi trebali napraviti neku grupu na facebook-u da vidi Hasan da ima podrsku 

Zadnja izmjena: demir44, dana/u 13 dec 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Rotor Volgograd...
Treba se i prisjetiti da je u najvažnijoj utakmici naše reprezentacije u istoriji(protiv Danske na Koševu) jedini Haso igr'o k'o lud, dok su se ostali prestravili prilike. Svaka čast i Barbarezu, legendi, ali ni on se tad nije vidio. Hasan je jadan sam igr'o protiv Danaca.
Isto je bilo i u "prijateljskoj" utakmici protiv Srbije na Koševu. Cijeli, poluprazan, stadion je skandir'o "Haso, majstore!" dok su ostali protiv najljućeg rivala pokazivali jedno veliko NIŠTA. Da su bar udarali iz tog nekog patriotizma, kad već nisu znali... U toj utakmici je zasjenio i sve igrače Srbije.
Hasan je jednostavno ČUDO!!!
Isto je bilo i u "prijateljskoj" utakmici protiv Srbije na Koševu. Cijeli, poluprazan, stadion je skandir'o "Haso, majstore!" dok su ostali protiv najljućeg rivala pokazivali jedno veliko NIŠTA. Da su bar udarali iz tog nekog patriotizma, kad već nisu znali... U toj utakmici je zasjenio i sve igrače Srbije.
Hasan je jednostavno ČUDO!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kako bih volio da se vrati u repku.. da i Juve ima jednog reprezentativca BiH.. mogao bi igrati na krilu fenomenalno!!
Begovic
Jahic - Nadarevic - Spahic
Medunjanin - Rahimic
Brazzo - Pjanic - Sejo
Vedo - Dzeko
- odlicno bi se uklopio.. za Juve je poceo zabijati golove.. kad igra cesto bude asistent i jedan od najboljih na terenu.. naravno, kad igra na krilu a ne beku..
Forza Brazzo!!
Begovic
Medunjanin - Rahimic
Brazzo - Pjanic - Sejo
Vedo - Dzeko
- odlicno bi se uklopio.. za Juve je poceo zabijati golove.. kad igra cesto bude asistent i jedan od najboljih na terenu.. naravno, kad igra na krilu a ne beku..
Forza Brazzo!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mogao bi igrati gdje hoce,ali nece 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Ti se to naljutio na Misketa?daffy je napisao/la:kako bih volio da se vrati u repku.. da i Juve ima jednog reprezentativca BiH.. mogao bi igrati na krilu fenomenalno!!
Begovic
Medunjanin - Rahimic
Brazzo - Pjanic - Sejo
Vedo - Dzeko
Forza Brazzo!!

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
daj ba sta si ti ovo stavio...taman se cire i njegove taktike okanili, ti bi ponovo sa tri stopera..daffy je napisao/la:kako bih volio da se vrati u repku.. da i Juve ima jednog reprezentativca BiH.. mogao bi igrati na krilu fenomenalno!!
Begovic
Medunjanin - Rahimic
Brazzo - Pjanic - Sejo
Vedo - Dzeko
Forza Brazzo!!

evo moje idealne formacije kad bi bili tu Brazzo i Papac...
------------------Hasagic----------------
Jahic-------Sajo-----Spahic----Papac
---------------Rahimic----------------
Brazzo-------Miske-----------Sejo
--------------Dzeko----------------
-------------Ibisevic---------------
ja mislim da bi sa ovim igracima rasturali...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- velez_mostar
- Kontakt:
Inace ne pisem ,ali ako je tema kralj naseg nogometa moram napisati da je ostao gospodin ,i da je poslao jos jednu u nizu odbijenica usljivom Savezu i njihovom pijunu treneru...SVAKA CAST MAJSTORE!
U narednom periodu mozemo ocekivati jos jednog pravog momka sa izjavom da ne zeli igrati za interese sake kriminalaca ,i da je dosljedan svojim rijecima,i potpisu.
U narednom periodu mozemo ocekivati jos jednog pravog momka sa izjavom da ne zeli igrati za interese sake kriminalaca ,i da je dosljedan svojim rijecima,i potpisu.
Zar niko ovdje jos nije pomislio da su navijaci jedan od razloga sto Braco nece da igra? Pa sigurno se svi sjecate sramotnog skandiranja Braco **** u Zenici protiv San Marina. Pa onda su se i selektori izivljavali na njemu i probali "dokazat" da ga ne tretiraju drukcije iako je najveca zvijezda. Mislim da je najvise kriv Sliskovic, pa Pasalic i onda navijaci. A savez njega manje zanima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa sta ako je Salihamidzic tad bio najveca zvijezda? ni on ni miske ni papac nikad meni vise ali nikad ne bi zaigrali za ovu reprezentaciju jer kad su nam najpotrebniji bili oni su nas izdali. Mismiovic supak netrpi kritike pa ni Salihamidzic. e kad moze jedan Ronaldinjo sjedit na klupi i trpit kritike ne vidim sto to oni ne bi mogli.
Jedno su kritike, ali nijedan igrac ne zasluzuje da ga njegovi navijaci vrijedjaju na tako ruzan nacin. Ista stvar je se desila i Eboueu i Drentheu i momci su plakali jer su mladji i ne toliko iskusni kao Braco. On je sutio, ali naravno da te to pogodi. Pa zamisli ti da 15 hiljada bosanaca vice da si derpe i psuju ti a nosis dres BiH. Ma sramota. Ali na kraju krajeva je Baka usrao stvar ja mislim. Neki je novinar tvrdio da ga je nesto vrijedjao u poluvremenu protiv Francuske. Topalbecirevic cini mi se, ali nisam siguran.A_d_0 je napisao/la:pa sta ako je Salihamidzic tad bio najveca zvijezda? ni on ni miske ni papac nikad meni vise ali nikad ne bi zaigrali za ovu reprezentaciju jer kad su nam najpotrebniji bili oni su nas izdali. Mismiovic supak netrpi kritike pa ni Salihamidzic. e kad moze jedan Ronaldinjo sjedit na klupi i trpit kritike ne vidim sto to oni ne bi mogli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisi jedini koji misli tako ,ogroman broj momaka pljuje na neki nacin po Papcu i Hasanu jer ne igraju za nas,pa momak razmisli samo za koga da igraju ,je li ti znas koliko su svi ovi momci sada ,a pogotovo prijasnje generacija ocima gledali kako saka ljudi tretira fudbal u ovoj drzavi kao svoj,upravljaju svim stvarima ,dovode svoje neke momke da igraju preko managera za noVce ispod stola.A_d_0 je napisao/la:pa sta ako je Salihamidzic tad bio najveca zvijezda? ni on ni miske ni papac nikad meni vise ali nikad ne bi zaigrali za ovu reprezentaciju jer kad su nam najpotrebniji bili oni su nas izdali. Mismiovic supak netrpi kritike pa ni Salihamidzic. e kad moze jedan Ronaldinjo sjedit na klupi i trpit kritike ne vidim sto to oni ne bi mogli.
Budi objektivan ,podji od sebe ,bi li ti sebi dozvoljavao ,citav zivot radis i treniras ,napravio si nesto od karijere ,postigao puno ,svi te spominju kao veliko igracko ime ,i da sebe kompromitiras sa ljudima koji ne znaju ljubav rec' na engleskom ,koji prodaju karte po hotelima ,koji dovode trenera da bi sebi obezbjedili buducnost u fotelji ,koji samo sebe gledaju...itd..vjeruj mi da ne bi,mozda bi par puta ,i kad bi vidio sta je ,i kako je ,nasao bi razlog da se ne blamiras.
Vjerujem kako ce u narednom periodu Misimovic pogotovo ,nalaziti razloge da se ne pojavljuje na okupljanjima...Volio bih da grijesim,ali vidicemo..
Moramo biti svjesni da nam je reprezentacija klasican cirkus u kojemu rijetki zele participirati.
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma kakav salih? hvala mu na svemu što je uradio a uradio je mnogo za reprezentaciju. ali ne treba ga moliti, odbio je da igra a već je u godinama. bolje je da se okrenu mladim igračima.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
------------------Hasagic----------------
- znaci bukvalno istu sam rekao formaciju bratu kad smo o ovome pricali, ali to je varijanta kada bi se i Papac vratio.. sto je najgore, nema mjesta za Ibricica nikako..
Nisam se ja nista okrenuo na Misketa, nedaj Boze.. vec mi to nekako ljepse i bolje izgleda sa Pjanicem.. mislim da do kvalifikacija ce pjanic biti jedan od najboljih u europi..
- znaci bukvalno istu sam rekao formaciju bratu kad smo o ovome pricali, ali to je varijanta kada bi se i Papac vratio.. sto je najgore, nema mjesta za Ibricica nikako..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
-
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:pa sta ako je Salihamidzic tad bio najveca zvijezda? ni on ni miske ni papac nikad meni vise ali nikad ne bi zaigrali za ovu reprezentaciju jer kad su nam najpotrebniji bili oni su nas izdali. Mismiovic supak netrpi kritike pa ni Salihamidzic. e kad moze jedan Ronaldinjo sjedit na klupi i trpit kritike ne vidim sto to oni ne bi mogli.

Hasko je za sve INSTITUCIJA!
Jedino mu malo narav , ali takav je Hercegovac
daj Bože još ovakvih igrača,a sve ostalo ALI...nismo mi uopće tu sposobni nešto o njemu komentirati i suditi!
Hvala mu on najbolje zna.
Jedino mu malo narav , ali takav je Hercegovac

Hvala mu on najbolje zna.
Primjetio sam da Hasan nema nijedan transfer a da ga je platio klub ...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ja ovo govorim od pocetka da hasanova prica u eprezentaciji od pocetka izgleda identicna trenutnoj prici MISIMOVICA!!!!!!i hasanu je svih zajebancija bilo na vrh glave a vidim i misimovicu je.....u prevodu...nastavte pljuvati pi hasanu isto kao da pljujete po misimovicu....a kada takva dva igraca nemaju volje za fudbalom onda shvatite sta se desava u nasoj repci i savezu...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- JuveSissoko
- Kontakt:
Hasan je mogao da igra za Njemacku pa nije,igrao je za prve utakmice repke ,e to mi je dovoljno da ga gotivim i da ne mrzim,a ostalo je sve stvar naseg jala
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
Takav je bosasnki narod ,jel igrac odigrao slabu tekmu odmah se pljuje po njemu
zalosno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.