Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
gleda li neko romu, kako igraju? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
covjece talijani se maze na utakmici,nigdje žutog 

Željeznicar za život cijeli !
fulili dva ziceraLenBias je napisao/la:gleda li neko romu, kako igraju?

Moze li ovaj Furth gol dati ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
jao, **** ti ti sve ****!!!!!!!!!
PS. zidove
PS. zidove
nista, pokusajmo nekako nahukati neki kecicarelinho je napisao/la:fulili dva ziceraLenBias je napisao/la:gleda li neko romu, kako igraju?

- DrinaJedina
- Kontakt:
Svaka čast majstore, ispratio i prešla obojica!Kardelj je napisao/la: ja sam uzeo Radovića over, s obzirom da Zvezda najviše poena prima od protivničkij 4-ki, jer su tu najslabiji sa Radenovićem i Mitrovićem, a i Radović je generalno ove sezone protiv najjačih ekipa davao najviše poena, Partizanu 26, Ciboni 20 itd, prosječno postiže 13.6 poena po meču i igra 28 minuta u prosjeku.
Varda je također jedan od najjačih u Megi, postiže 15-ak po meču, ali ga nisam htio uzimati jer sam već uzeo Radovića, ne volim igrati 2 igrača iz iste ekipe.

joj sta odbrani golman Maiconu strasan sut.
Edit ponisten gol cagliariju cisti ofsajd bio
Edit ponisten gol cagliariju cisti ofsajd bio
i jos jednom da se sjetim komplet familije Marjanovicu..dabogda se sutra probudio sa jos vecim usima 

Drago mi jeDrinaJedina je napisao/la:Svaka čast majstore, ispratio i prešla obojica!Kardelj je napisao/la: ja sam uzeo Radovića over, s obzirom da Zvezda najviše poena prima od protivničkij 4-ki, jer su tu najslabiji sa Radenovićem i Mitrovićem, a i Radović je generalno ove sezone protiv najjačih ekipa davao najviše poena, Partizanu 26, Ciboni 20 itd, prosječno postiže 13.6 poena po meču i igra 28 minuta u prosjeku.
Varda je također jedan od najjačih u Megi, postiže 15-ak po meču, ali ga nisam htio uzimati jer sam već uzeo Radovića, ne volim igrati 2 igrača iz iste ekipe.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Hvala druze sto si napisao par recenica za ovu utakmicu. Ja sam imao over Radovica, over Vardu, over Blazica i over Mega Vizuru i eto proslo je.Kardelj je napisao/la:Drago mi jeDrinaJedina je napisao/la:Svaka čast majstore, ispratio i prešla obojica!Kardelj je napisao/la: ja sam uzeo Radovića over, s obzirom da Zvezda najviše poena prima od protivničkij 4-ki, jer su tu najslabiji sa Radenovićem i Mitrovićem, a i Radović je generalno ove sezone protiv najjačih ekipa davao najviše poena, Partizanu 26, Ciboni 20 itd, prosječno postiže 13.6 poena po meču i igra 28 minuta u prosjeku.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
jao prodje u zadnjih 15 min 5 kartonalikusa je napisao/la:covjece talijani se maze na utakmici,nigdje žutog

Željeznicar za život cijeli !
Hebem im familiju ZABARSKU da im hebem. Dzubrad obicna nisu u stanju stvoriti priliku za gol.Dabogda zavrsili 6 pa da nigdje ne idu. Olosi Rimski
KO JE OVAJ ALLAH NA GOLU CAGLIARIJA?
ne pobjedise italijanski klosari, ostaje nba veceras 

sra reci nakon ovof???
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
druze gundul.. steta.. stvarno steta!
evo ja opalio na kvotu 9 athletic bilbao.. izjednacili su. idemooo
EDIT: 1-2

evo ja opalio na kvotu 9 athletic bilbao.. izjednacili su. idemooo
EDIT: 1-2

U desetom selu živi Antuntun!
Ti baš i nisi gledo utakmicu rek'o bi...ramos4 je napisao/la:Hebem im familiju ZABARSKU da im hebem. Dzubrad obicna nisu u stanju stvoriti priliku za gol.Dabogda zavrsili 6 pa da nigdje ne idu. Olosi Rimski
- Titova-Juga
- Kontakt:
Email ogorcenja upravo poslat bhplayu. Fuj bagro nesposobna
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Šta je bilo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.