FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen Škoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen Škoro » 08 jan 2010, 17:39

FK Sarajevo je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Naše najveće pojačanje bi bilo - zadržati sve igrače. ;)
Meni je samo ovaj Janjos budala ode u trecu Norvesku hahaha

Nemoj tako pricati...
Sumnjam da cemo ikad znati razlog,zbog kojeg je otisao.Mozda ovo mozda ono.
Razmisli sto ti govorim ;)
NON MOLLARE MAI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jan 2010, 17:41

Alen Škoro je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Naše najveće pojačanje bi bilo - zadržati sve igrače. ;)
Meni je samo ovaj Janjos budala ode u trecu Norvesku hahaha

Nemoj tako pricati...
Razmisli sto ti govorim ;)
A bil ti otisao u 3. Norvesku sta on to hoce sa tim klubom da igra Europu :D ja njega postujem kao igraca i daje srce za Sarajevo ali ovim potezom me je extra nasmijao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 08 jan 2010, 17:56

Nemoj tako pricati...
Razmisli sto ti govorim ;)[/quote]
A bil ti otisao u 3. Norvesku sta on to hoce sa tim klubom da igra Europu :D ja njega postujem kao igraca i daje srce za Sarajevo ali ovim potezom me je extra nasmijao[/quote][/quote]

Ne gleda se samo tako.Nije svima stalo samo do Evrope,Titula,itd itd.
Mnogi od njih idu u inostranstvo,zbog toga da osiguraju svojoj porodici zivot neki mnogo sigurniji i bolji od ovog zivota u BiH.Da zarade sta,mozda gore on ima vec nekog...Haj znaj...
Znam mnogo ovakvih primjera,kao sto sam ti rekao...Samo ne zelim puno pricati ;)
NON MOLLARE MAI

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 jan 2010, 20:13

s fks foruma:
...Da ispravim samo ne znam ko je rekao da je razgovor sa Vuletom ovih dana, Vule je sve dogovorio, što se njega tiče ako ne ostane u Rusiji on dolazi nisu ni pare problem, a znati nećemo prije pon-utorka jer on tek u nedjelju ide koliko znam tamo da vidi na čemu je i hoće li moći izvuči novac od ostatka ugovora koji mu duguju ako će ih (sve strane igrače u klubu) već otpustit tek tako
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 jan 2010, 22:04

Počele pripreme za nastavak sezone (Sport Plus)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 00:09

nadat se najboljem..bitno je sto skoro ostaje..pokusat zadrzat i ostale....vule ce siguran sam doci abd....nezz zasto niko ne kontaktira arifovica..pa kakv bi to tandem bio on i alen....momak se jos sam nudi :roll: ....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 09:51

Polahko ba, možda ovi klocevi iz uprave i nešto pokušavaju , ko će im znat... Treba sačekat prvo ponedeljak da vidimo šta je sa Vuletom pa onda dalje tražit pojačanja, imamo mi vremena za pojačanja, ih...mart je daleko... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jan 2010, 10:33

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 09 jan 2010, 12:41

FK Sarajevo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29308.htm
Vule majstore
samo cuj recenicu izgubim volju za citanjem odma ....
" ovih se dana dosta se govorilo" - jos jedna u nizu propaganda..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jan 2010, 12:49

slika

:D :D :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jan 2010, 13:43

Mozda cemo dobiti neplanirano pojacanje, eno i Zeka je igro lopte s njima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 09 jan 2010, 13:49

The Game je napisao/la:Mozda cemo dobiti neplanirano pojacanje, eno i Zeka je igro lopte s njima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vjeruj ti meni igrači tipa zeke,hote,doktora(vuksanovća) itd su bolji u četrdesetim nego mnogi bekrići,vranješi itd,to su rođeni majstori i njima godine nemogu ništa.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 jan 2010, 14:18

kralj_je_mrtav je napisao/la: Aj ne kaki, ebote Zeka vise, gdje je igro, kakvu je karijeru napravio, samo lupate bezveze, u Osijeku najbolje partije pruzao, izuzmemo li Zadarkomerc :mrgreen: . Ne kontam vas majkemi moje, tako i za Skoru kakite, usporedjujete ga sa Maradonom, a on mahalac obicni. Mogao imati milione, a sad igra za milju eura. Bog mu dao sve, a pameti najmanje, e zato se lupa u srce i okrene se hordama kad zabije Modrici.Toliko o vasim majstorima.

:o :o :o :o stvarno ne znam šta da kažem da ovaj komentar
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 09 jan 2010, 14:37

Mirza_Hordas je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Aj ne kaki, ebote Zeka vise, gdje je igro, kakvu je karijeru napravio, samo lupate bezveze, u Osijeku najbolje partije pruzao, izuzmemo li Zadarkomerc :mrgreen: . Ne kontam vas majkemi moje, tako i za Skoru kakite, usporedjujete ga sa Maradonom, a on mahalac obicni. Mogao imati milione, a sad igra za milju eura. Bog mu dao sve, a pameti najmanje, e zato se lupa u srce i okrene se hordama kad zabije Modrici.Toliko o vasim majstorima.

:o :o :o :o stvarno ne znam šta da kažem da ovaj komentar
sta reci nego DEBIL MRTVI mars na svoju temu i tamo pljuj svoje levate ostavvi nasu temu nama da pricamo sta hocemo
safet bolji od maradone
skoro bolji od 5 napadaca zajedno u nasoj premijer ligi
zeka - najbolji igrac premier lige ikada !!!!!
hajd sad setaj
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 jan 2010, 14:56

Pozdrav svim Pitarima, posto prvi put pisem post na ovoj stranici, reko red je da bude na ovoj temi, svima nam najdrazoj......

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 09 jan 2010, 15:25

evo mene opet,braco hordasi,nakon nezasluzenog bana vracam se na najdrazu temu,pozdrav za onog sto me banovao :lol: :lol:
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 jan 2010, 15:30

ency_hz87 je napisao/la:evo mene opet,braco hordasi,nakon nezasluzenog bana vracam se na najdrazu temu,pozdrav za onog sto me banovao :lol: :lol:
pa koliko te to nije bilo :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 09 jan 2010, 15:43

Mi smo mas-pokret !!!
Ispisi E-mail
Nas grad je dugo vremena bio u nekoj monotoniji, polusnu.Nista se znacajno nije
desavalo, narocito medju sarajevskom omladinom.Tu monotoniju su pokusale razbiti
razne grupe koje su se pojavljivale u Sarajevu i koje nisu bile navijackog
karaktera.To se recimo odnosi na TILT TORPEDA i druge ciji je cilj bio da privuku
omladinu i skrenu paznju na sebe.

Nas grad je dugo vremena bio u nekoj monotoniji, polusnu.Nista se znacajno nije
desavalo, narocito medju sarajevskom omladinom.Tu monotoniju su pokusale razbiti
razne grupe koje su se pojavljivale u Sarajevu i koje nisu bile navijackog
karaktera.To se recimo odnosi na TILT TORPEDA i druge ciji je cilj bio da privuku
omladinu i skrenu paznju na sebe.Cilj pomenutih grupa ostvarile su upravo "Horde
zla".Nastale prije 3 godine, "Horde zla" su u pocetku imale velikih problema sa
sredinom prvenstveno zbog svog imena.Medjutim, zahvaljujuci ljudima u samom
vodstvu Hordi, one su ostale istrajne i iz te "bitke"su izasli kao apsolutni pobjednici.
Tifozi F.C. SARAJEVO su danas organizacija koja broji 5.000 ljudi, sto je cifra
dostojna svakog postovanja.U pocetku smo trpili pritisak sa svih strana zbog toga
sto je poznato da se ovo nase trulo drustvo trudi da na razne nacine uopste ne cuje
glas omladine i da nas uvijek baca u drugi plan.Ime Horde zla je jedino originalno
ime od svih navijackih grupa u Jugoslaviji.

Nije nam bio cilj da imenom plasimo svoje rivale, jer se zna da za to postoje
efikasnija sredstva. To ime je nas zastitni znak.Sve nas na "SJEVERU" veze samo
jedno jace od svega, a to je ljubav prema gradu i klubu (Sarajevo).Nas cilj je, prije
svega, da bodrimo svoj klub i grad i da mu na taj nacin pomazemo.Strasno me
nervira misljenje starijih ljudi koji govore da su se na "SJEVERU" okupili pretezno
delikventi koji ne vole istinski svoj klub i koji samo zele da skrenu paznju na
sebe.Neka ti isti malo dodju na "SJEVER" pa ce i sami vidjeti da nisu u pravu.Nama
su SARAJEVO i bordo boja u krvi.Neka dodju da vide kako se place kada F.C.
SARAJEVO dozivi poraz.To ipak ne moze biti pretvaranje.Takodjer nam nije u cilju
da sirimo zlo, ali ako nas isprovociraju protivnicki navijaci, e onda stvarno nastane
haos.Ne dozvoljavamo da bilo ko blati nas klub i nas grad.

NAVIJANJE:

HORDE ZLA raspolazu svim onim sto je potrebno savremenoj navijackoj
grupi.Imamo specifican stil navijanja, glasnost, lijepe i originalne pjesme i
pirotehniku na zavidnom nivou kada to zatreba (na utakmici SARAJEVO-DINAMO-
upaljeno je 40 baklji).

Najvaznije je sto smo svi mi ortodoksni JUGOSLOVENI, sto je izgleda mnogima trn u
oku.Mi volimo svoju domovinu i toga se ne stidimo.Kao JUGOSLOVENE treba
spomenuti i navijace banjaluckog BORCA popularno nazvane VULTURES sa kojima
smo u najboljim odnosima.Mi imamo i prilicno jak marketing (majice, bedzevi,
salovi, jakne…) sto je veoma bitan faktor.Danas sve navijacke grupe ispoljavaju
svoju agresivnost najvise zbog politicke situacije i teske krize koja se vec odavno
nadvila nad nasom zemljom.Prema tome, ne treba ni od Hordi ocekivati da budu
nesto bolje, jer je danasnjica u kojoj zivimo nista drugo nego borba za opstanak.

F.C. SARAJEVO:

Nas klub je od osvajanja titule sampiona Jugoslavije 84/85. god. u velikoj krizi.Za to
prije svega treba kriviti upravu kluba u kojoj vec duze vrijeme nista ne
stima.Primjera radi, svi igraci iz sampionske ekipa SARAJEVA su rasprodati nakon
osvajanja titule.Vecina njih je otisla u poznate evropske klubove sto povlaci da su
presli za prilicno dobre transfere.Medjutim, gdje su te pare Klub je od toga imao
prilicno velike koristi.Pored svega toga jedva krpimo kraj sa krajem.Uprava nije bila
sposobna da dovede ni jednog igraca iz druge lige, a da i ne pomisljamo o nekom
provincijskom fudbaleru.Uprava je prema navijacima korektna, ali nisu valjda
zaboravili da navijaci zele i POBJEDE.Mi i uprkos losoj igri naseg kluba dolazimo u
velikom broju na utakmice i mislimo danema strpljivijih i vjernijih navijaca od nas u
Jugi.Zamislite sta bi tek bilo da klub pruza bolje partije.

Napisano 1990 god! Pravo zanimljivo! Procitajte! ;) :D
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jan 2010, 15:50

Evo ja cu ti nabrojati gdje su sve igrali
Alen Skoro:Sarajevo(BiH),Olimpija Ljubljana(Slovenija),Olimpik Marsej(Francuska),Servet Genf(Svicarska),GAK(Austrija),Rijeka(Hrvatska),Jagelonija(Poljska)
Almir Zeka Turkovic:Sarajevo(BiH),Hajduk i Osijek(Hrvatska),Cerezo Osaka(Japan) to su oni klubovi za koje ja znam da je Zeka igro mada mislim da ih je vise samo nemogu nigdje naci

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 16:15

Imamo najgoru upravu na svijetu, pa Hrid i Pofalicki su dosad doveli neko pojacanje samo nasi nisu u stanju dovesti.Pogledajte samo Siroki ljudi na pocetku dovedu 4-5 igraca i odu na pripreme, uigraju se i naprave ekipu samo nasi debili dovode igrace u pola priprema pa onda bacaju suplju jos je malo nespreman, ma treba mu par sedmica to je zalosno. Dovodimo samo igrace kojima je istekao ugovor i koji su dzaba, odnosno traze igrace koji su iz Sarajeva da im ne placaju stan itd kao sto su Avdic, Repuh, Dudo, Rizvanovic i ostali, a navijacima malo zamazu oci sa par igraca Muminovic i Beli....sramota da klub kao sto je Sarajevo nije u stanju da kupi nekog igraca i da kaze koliko je toliko...izvolite....a ne da zadnji igrac koje su doveli i platili obestecenje je bio Edin saranovic iz TOSK-a 100.000KM, ili prije njega Seval Zahirovic iz Rudara K 100.000KM za vrijeme vladavine Hame Granova koji nije stedio na pojacanjima ma kako ga neko volio ili ne covjek je dovodio i placao a nije kao ovi bijednici trazio neke dzaba igrace da dovede. Kad odes i Borac ili Zrinjski i kupis im najboljeg igraca oslabis njih a nas pojacas pa taman sjedio na klupi taj debil onda si veliki klub kao sto je prije radila Zvezda, sad imaju para pa opet bijednici nece da dovedu i cekaju Vuleta da dodje dzaba da slucajno nebi platili nesto za njega. Sad imaju para samo seru i lazu raju i navijace kao nece oni da licitiraju imenima ko da ce platiti neko obestecenje.Meni samo nije jasno kako horde ovo trpe, nisam za nasilje ali brate treba nas otici 1000 u prostorije i sve ih posamarati.Pricaju nam iste price 4god.Svako ko ima HRT2 zna kako je dobar Nikola Safaric kapiten bivsi Varteksa, vezni koji jede loptu, ali nedaju pare, nek igra Dudo on je nase dijete.Boli me **** ko ce igrati hocu rezultate, titulu, evropu, nek igra 10 crnaca i Alaim ali hocu titulu. Dok god nama bude vazno da pobijedimo samo Selju i to je to bicemo mahalski tim. Ja bi se potpisao sada da narednih 10 godina Seljo nad uvijek pobijedi a da mi budemo sampioni. Pa Liverpool je uzeo Man.Utd dva puta pa su ovi bili sampioni i sta Liverpool moze moze samo da im pusi ljudi sampioni boli ih kita.Ili recimo Bartolovic grije klupu u Hajduku ako nemas para da ga kupis posudi ga imaces najbolje lijevo krilo u ligi, brz, zna sa loptom samo sto nasa seljacka uprava.Ako se neko ne slaze samnom neka napise u cemu se ne slaze pa cemo diskutovati......pozzzzzzzz za sve pitare i horde zla

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot] i 61 gost.