ma gdje ce kad cekas nesto,u zadnjoj o poena i jedan sutBelieve je napisao/la:Još 7 poena,valjda prođe nekakoCuspajz je napisao/la:mozel ovaj affalo u over

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma gdje ce kad cekas nesto,u zadnjoj o poena i jedan sutBelieve je napisao/la:Još 7 poena,valjda prođe nekakoCuspajz je napisao/la:mozel ovaj affalo u over
Nažalost ništa.DrinaJedina je napisao/la:S obzirom na to kol'ko ozbiljno shvataju ostatak utakmice, ne bih da ti pehiram, al' čisto sumnjam da će zabit' 30+. Sretno drug!
Nisam gledao tekmu.Ma dobro mi je to izgledalo krajem treće četvrtine,ali onda stali,izađe i Durant i lopti puno izgubiše i eto tako se završi.DrinaJedina je napisao/la:Ne znam jel' gledaš tekmu? Isto koda ih puštaju da zabiju što više da malo umanje ofiražuumjesto sebi da poprave koš razliku
![]()
napreduješ, šta ima veze
edit: al' mrzim i ove blowout-e
Nikad ne mora značitGuarin14 je napisao/la:Ne igra Russel veceras, zao mi raje koja je Durantulu under igrala..Inace sto se tice mene, odavno gori vikend doceko nisam..
do tebe je nesto druze, kod mene sasvim normalno radi stranicaInatSilanBosanski je napisao/la:Na premieru me zeza ulog nesto..Mogu samo za 1KM uplatit, nece da stavi 2 KM npr..
I ja ga ima OverBrezovac je napisao/la:AJde Marjanovicu ubaci i ti koji poen majka mu stara
i ja cekam njega i 153,5 over taj mec...al mora me klempo vazda zajebatBrezovac je napisao/la:Da nije povrijedjen, ne mogu da vjerujem da nije ni usao u drugoj cetvrtini..
Sad ce on u trecoj da udje odoran da se raspucaja cekam jos nega i over poene zvezda..al mora mene jedan par syebat
Ma vjerovatno ga čuva za Macabi...Brezovac je napisao/la:Da nije povrijedjen, ne mogu da vjerujem da nije ni usao u drugoj cetvrtini..
Sad ce on u trecoj da udje odoran da se raspucaja cekam jos nega i over poene zvezda..al mora mene jedan par syebat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.