S tim da su tu glavni neki rom (ajde, necu rec cigan) i Zoran Stevanovic...Ej Stevanovic vec prica u srpskim medijima kolika ce kazna bit Simunicu

Ma zalosno!
Nevjerovatno šta dopuštate da se piše na ovom forumu.I kada čovjek ovakvim kao što je ovaj lik iskreno kaže neke stvari onda prijetite banovima. @Dubrava čitaš li ti ovo.I da sada je odgovorim na ovo dobio bi ban....Daj bolan rješavajte ovo...Lillard0 je napisao/la:Jel samo meni ovaj FARE toliko debilna organizacija?
S tim da su tu glavni neki rom (ajde, necu rec cigan) i Zoran Stevanovic...Ej Stevanovic vec prica u srpskim medijima kolika ce kazna bit Simunicu..Uz to sta se njima dopusta, a nama ne da i ne govorim.
Ma zalosno!
sto je krivo rekaoslobodnjak je napisao/la:Nevjerovatno šta dopuštate da se piše na ovom forumu.I kada čovjek ovakvim kao što je ovaj lik iskreno kaže neke stvari onda prijetite banovima. @Dubrava čitaš li ti ovo.I da sada je odgovorim na ovo dobio bi ban....Daj bolan rješavajte ovo...Lillard0 je napisao/la:Jel samo meni ovaj FARE toliko debilna organizacija?
S tim da su tu glavni neki rom (ajde, necu rec cigan) i Zoran Stevanovic...Ej Stevanovic vec prica u srpskim medijima kolika ce kazna bit Simunicu..Uz to sta se njima dopusta, a nama ne da i ne govorim.
Ma zalosno!
Sta sam napisao uvredljivo?slobodnjak je napisao/la:Nevjerovatno šta dopuštate da se piše na ovom forumu.I kada čovjek ovakvim kao što je ovaj lik iskreno kaže neke stvari onda prijetite banovima. @Dubrava čitaš li ti ovo.I da sada je odgovorim na ovo dobio bi ban....Daj bolan rješavajte ovo...Lillard0 je napisao/la:Jel samo meni ovaj FARE toliko debilna organizacija?
Ma zalosno!
Bolje da ostane u Sevilli, igra, nosi klub svojim potezima i tako se namece izborniku nego da ode u neki veci klub gdje ce cekati priliku s klupe. U nekim velikim europskim klubovima sigurno nebi dobio tek tako priliku, a i konkurencija bi bila velika, vrlo lako bi mogao da ispadne iz udarnih 11.Lillard0 je napisao/la:Raketa jucer 2 asista, vrijeme je za veci klub.
Steta je za takvog igraca da igra u Sevilli, iz svo postovanje prema tom klubu.Signore je napisao/la:Bolje da ostane u Sevilli, igra, nosi klub svojim potezima i tako se namece izborniku nego da ode u neki veci klub gdje ce cekati priliku s klupe. U nekim velikim europskim klubovima sigurno nebi dobio tek tako priliku, a i konkurencija bi bila velika, vrlo lako bi mogao da ispadne iz udarnih 11.Lillard0 je napisao/la:Raketa jucer 2 asista, vrijeme je za veci klub.
Sta ce mu veći klub kad je u Sevilli zvijer. Eto to je Sevilla zadnja rupa na svirali jel? Nemojte me pogresno shvatiti al mislim da u vecim klubovima bi minute dobijao na kapaljku.Signore je napisao/la:Ma neka ide, ali definitivno ne u Real, Barcu, Manchester, Bayern i slicne, tamo bi se tesko izborio za poziciju. Radije da igra u nekom malo losijem gdje ce bit redovan. Puno je bolje to za reprezentaciju.
Nije zadnja rupa na svirali, ali je realno 10.klub Primere. A Rakitic svojim igrama zasluzuje bolje. Ne govorim ja o 5 najvecih klubova tj. najboljih, ali glupo mi je reci da bi u vecim klubovima sam osjedio na klupi. Nadam se da ce u zimskom prijelaznom roku to i opravdatnormalaba je napisao/la:Sta ce mu veći klub kad je u Sevilli zvijer. Eto to je Sevilla zadnja rupa na svirali jel? Nemojte me pogresno shvatiti al mislim da u vecim klubovima bi minute dobijao na kapaljku.Signore je napisao/la:Ma neka ide, ali definitivno ne u Real, Barcu, Manchester, Bayern i slicne, tamo bi se tesko izborio za poziciju. Radije da igra u nekom malo losijem gdje ce bit redovan. Puno je bolje to za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.