Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Flanagan je preyebeno odigrao derbi.
Šta je loše odigrao? Neiskustvo je zamijenio nevjerovatnom borbenošću, pobogu. Ako si gledao meč (iskreno se nadam da jesi, te da ne lupaš k'o maksim po diviziji), primijetio bi da je upravo taj Flanagan bio 4. najbolji igrač Liverpoola (Mignolet, Suarez, Lucas, Flanagan). No dobro, lakše je ovako - ostati pri onome što si pisao prije meča (tipa "Šta radi Flanagan u prvih 11?" i slično) negoli realno sagledati činjenice.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja sam se baš pitao ko je ovaj klempo, dobro igra
A ono bi Flano.. Ne znam šta imate protiv momka. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nemamo mi, nego @HendersonQUARTERBACK je napisao/la:Ja sam se baš pitao ko je ovaj klempo, dobro igraA ono bi Flano.. Ne znam šta imate protiv momka.

ZZ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rizo protiv njega ima vjerujem utoku, specijalku i sva ostala potrebna sredstva. 

Kada te Flanagan čuva, čak i Arteta odigra utakmicu života.QUARTERBACK je napisao/la:Rizo protiv njega ima vjerujem utoku, specijalku i sva ostala potrebna sredstva.

Kakav je Lav genijalac, to se tek sada primjeti. Kako na vakat gurnu živi zid, trebaju mu računati asistenciju zbog ovoga.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Elsewhere, he made three clearances, four interceptions and did not give away a single free-kick, as his defensive resolve and concentration meant he was arguably the Reds' Man of the Match, with only goalkeeper Simon Mignolet as serious competition.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Od ovih four interceptions jedan je bio kada je Everton išao u kontru 4 na 2 i onda je Lukaku dodao loptu Flanaganu. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Ma ja.

Jer, nema smisla da jedno primjenjujemo za defanzivne, a drugo za ofanzivne igrače.

Znaci da se Lukaku prepao Flanagana i jednostavno mu morao dati loptu.Henderson je napisao/la:Od ovih four interceptions jedan je bio kada je Everton išao u kontru 4 na 2 i onda je Lukaku dodao loptu Flanaganu.
Momak je odigrao majstorski.
Od toliko igraca sto su odigrali lose ti si nasao jednog od rijetkih koji je odigrao dobro da kudis

Kad već ne može svog ljubimca da kudi, mora čovjeka kojeg je Brendan gurnuo u vatrunerkolfc je napisao/la:Znaci da se Lukaku prepao Flanagana i jednostavno mu morao dati loptu.Henderson je napisao/la:Od ovih four interceptions jedan je bio kada je Everton išao u kontru 4 na 2 i onda je Lukaku dodao loptu Flanaganu.
Momak je odigrao majstorski.
Od toliko igraca sto su odigrali lose ti si nasao jednog od rijetkih koji je odigrao dobro da kudis
Ja te volim, volim Željo..
Gio,sretan rodjendan 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:
Flanagan je sasvim pristojno pokrio lijevi bek, istina Mirallas ga je izbacio strašno jednom, ali do kraja tekme ja nisam primjetio neku veću grešku. Par dobrih postavljanja i reakcija, s obzirom na očekivanja i prošlih par njegovih partija, odličan. Iako sigurno nije trajno rješenje kao rezervni lijevi bek, po vokaciji je primarno desni i to bi se sigurno kasnije osjetilo, a i pokazao je strašnu inkonzistentnost, bilo bi ga lijepo uvaliti nekome na posudbu, da malo očvrsne.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- BeyKopites
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama !gio10 je napisao/la:Hvala družeOtelo je napisao/la:Gio,sretan rodjendan

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-

Sretan rođendan legendo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hvala @Bey @gaston na čestitkama, da se zajedno radujemo aBd plasmanu Liverpoola u LP.
Sretan rođendan i sve najbolje od antirodgers kompanije uz želju da ti Željo bude prvak ako Bog da ove sezone i da zaigraš jednog dana za prvi tim Unisa. Poselami Smječanina od mene, ako je još uvijek trener.gio10 je napisao/la:Hvala @Bey @gaston na čestitkama, da se zajedno radujemo aBd plasmanu Liverpoola u LP.
Hvala antirodgers kompaniji na lijepim zeljama. Samo sto se tice unisa, da me nisi zamjenio sa momkom iz Vg koji stalno ima ljiljane na avataru?Henderson je napisao/la:Sretan rođendan i sve najbolje od antirodgers kompanije uz želju da ti Željo bude prvak ako Bog da ove sezone i da zaigraš jednog dana za prvi tim Unisa. Poselami Smječanina od mene, ako je još uvijek trener.gio10 je napisao/la:Hvala @Bey @gaston na čestitkama, da se zajedno radujemo aBd plasmanu Liverpoola u LP.

Sretan rođendan gio.
Ma Flanagan je odlično odigrao, jes možda da je pogriješio kod prvog gola, ali sve ostalo je fantastično odigrao.
Ma Flanagan je odlično odigrao, jes možda da je pogriješio kod prvog gola, ali sve ostalo je fantastično odigrao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
takodjer se pridruzujem cestitkama, sve najbolje brate 

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 2 gosta.