za JaSamOpet ( sa inovativnim avatarom )
Vidi se, da se niste nikad bavili sportom pa neznate. Samo da vam kažem da u savakoj ekipi postoje klanovi od naše premijer lige pa sve redom do liga petice. Pa i Miske je gledao samo gdje je Edin, a Grafite u drugom planu tako ti je i ovdje Silva i kompanija...[/quote]o , gdje si bivši igraču uniteda , milana , barcelone , nisam te prepoznao ?

da , ti baš znaš šta se dešava u svlačionicama cityja i za vrijeme treninga . jedno je sigurno ; oni ne pokušavaju izbaciti edina iz ekipe , on je to sam sebi uradio . mene interesuje , zašto je onda silva dao bezbroj asistencija edinu , zašto mu je aguero nekoliko puta asistirao , zašto mu je navas 2 ili 3 puta asistirao , ako je njihov plan da mu nikad ne daju loptu ?[/quote]
Jado jadni mater se ti je izblamirala. Znam više od tebe o fudbalu to je sigurno. Klanovi su uvjek postojali i postojat če. U životu, društvu a kamoli vrhunskom sportu. Ti ako te nije " zezao " stream i ako si imao mogučnost pogledat sve City-eve tekme sve se ti je samo kazalo. Aguero sam VEČ rekao da dodaje ISTO ( MALO ) i Džeki i Negredu. Silvu sam jedinog stavio u zagradu zato jer mu je prilično puta dodao ali NE kao ( kvaliteta pasova, učestalost ) i Negredu. A Navas se trudi svim silama da mu NE DODA. Pogledaj 1 poluvrjeme tekme protiv Bayerna, mislim da je nemoguče da si toliko glup da to ne vidis. A kad Negredo udje UVJEK ISTO. Navas odma nabacuje na glavu. JASNO KO DAN, osim ako gledaš preko stream-a i živiš u idealnom svijetu. ŠPA/ARG fudbaleri jedino Zabaleta govori malo ENG. Normalno da su jako povezani + igraju u istoj repki, isti tim Sevilla ( Navas ). Ja sam pogledao sve i jedan intervju, tekmu, tunel cam u zadnje 3 godine itd..
Džeko da bi uspio mora biti DUPLO bolji od Negreda. Eh da je on sad ko Nastasić koji je branić i boli ga **** za druge on bi več uspio ali nažalost on igra na poziciji gdje je ovisan od drugih fudbalera. Nemože sam treba fine asistencije. Čovjek ti je lijepo objasnio za Misketa, ja ovdje tvrdim da Džeko nebi bio takav igrač kao što je u Wolfsburgu bio. Bio bi dobar ali ne toliko da nije imao Misketa koji ga je traži. Negredo ima 5,6 Misketa + Trenera koji ga je doveo, koji ga je VEČ trenirao u Real Madridu i koji je juče izjavio da ga prati več 8 godina.
Jedino što ja zamjeram Džeki je njegovo nezalaganje na terenu. Mislim da su za to 2 uzroka:
- mislim da mu je **** trčat i otvarat se nač se u više od 5 super prilika za gol i da ne dobiješ taj finalni pas. Jesi li ti IKAD igrao BILO KOJI Kolektivni sport. Jesi li ti svjestan da je on 2012 godine bio prvi izbor Bayerna, prije pola godine BVB-a, Napolija. Dali je tebi jasno kako se mora čovjek osječat koji zna da bi kod večine tih bio prvi napadač a ovi ( 4,5 nabrojanih ) mu ne daju loptu kad je u super prilici ko nekom amateru ili tačnije žeščoj zamjeni sub-u.
- drugi razlog je njegova konstitucija. IBRA je jedini igrač te visine koji može trčat i trčat. ( A i on nije htio baš da trči AJAX - incident van Gaal zbog trčanja /pomaganje u obrani, Guardiola incident o Messiju nije htio da trči za njega a on da igra 9 a ibro krilnog napadača ). Večina ima manje kondicije. Negredo nije -TE visine, Negredo je Ibiševićeve visine. itd itd ..
NIJE ISTINA DA SE SVI IGRAČI TRUDE I DA SVIMA DODAJU ISTO JER BI IH TRENER SANKCIONIRAO. POSTOJE MALE IGRICE I IGRE KAO I KLANOVI A POSEBNO IGRAČI IZ ISTE REPKE KOJI SE MEDJUSOBNO PODPOMAŽU. ( Ili si možda ti u pravu a npr. IBRA je slagao milijone u svojoj knjizi jer je on POZNAT kao neko koji se boji napisat istinu ili se dodvorava bilo kome o klanovima u INTERU u detalje ARG / BRA).