Meni je bio drag LitmanenClaus je napisao/la:Otkako su Finci pali, ne da mi se više gledati ovaj sport. Možda jedino pogledam Novogodišnju turneju radi Ahonena.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Meni je bio drag LitmanenClaus je napisao/la:Otkako su Finci pali, ne da mi se više gledati ovaj sport. Možda jedino pogledam Novogodišnju turneju radi Ahonena.
Pff, profula temu.Virtu4l je napisao/la:Meni je bio drag LitmanenClaus je napisao/la:Otkako su Finci pali, ne da mi se više gledati ovaj sport. Možda jedino pogledam Novogodišnju turneju radi Ahonena.
Da, desilo se još jednom na filmovima. Nije baš tako često (valjda)?!Virtu4l je napisao/la:Nebi mi bilo čudno da je prvi put, hehe, koji si ti kralj
Kako stvari stoje, neće ni to biti tako lako kao u Africi.Virtu4l je napisao/la:Ma samo neka ponovo pretamburaju Argentinu, pa šta bude da bude.
Hahah ma ne izvlacimLenBias je napisao/la:nemoj se sada izvlaciti nesretnice
Da je Pablo Eskobar živ, sad bi ti dao par kilograma gratis, tax freeClaus je napisao/la:Mene živo zanima koliko Kolumbija može. Poigravali su se s Holandijom, igraju jako lijepo i tečno, vidjet ćemo kakvi će biti na prvenstvu. Mislim da mogu (i moraju) otići daleko. Ovo je jedinstvena prilika. €l Tigr€ je svakako jedan od favorita za Zlatnu kopačku.
...jasno da se za Nijemce navija.Recimo, da se ne doticemo svojih reprezentacija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.